Mustafa Çiçek 6 Nisan 2014 Paylaş 6 Nisan 2014 1632 6x2 şase 413 PS motor voith retarder 22 ton şeker farlarda çakma xenon Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Bu arada Yasir abinin foruma girmeme sebebi belli oldu.. Skyrim'e başlamış.. Lvl 37 oldum. Glass armor seti tamamlamaya çalışıyorum. Elder scroll'u da bulduk hah tamam oyun bitti derken ... biliyon zaten. Seneye görüşürüz Aplam yapmış valla. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Lvl 37 oldum. Glass armor seti tamamlamaya çalışıyorum. Elder scroll'u da bulduk hah tamam oyun bitti derken ... biliyon zaten. Seneye görüşürüz Aplam yapmış valla. 37 ? Maşallah abicim iyi ilerlemişsin. Ama eminim daha haritanın çok çok az bir kısmını keşfetmişsindir... Cüce ırkının yaptığı antik yapılardaki tuzaklara dikkat. Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Hep bi Knight Online hastaligim vardi sabah 5 lere 6 lara kadar oynar 1 saat uyyyup okula giderdim Yorum bağlantısı
Tahir İlter 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Senin için böyle diyorlar? HIGH org oldum ama şimdilik mantığı tam anlatayım sağlam bir karakter oluşturacağım 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 HIGH org oldum ama şimdilik mantığı tam anlatayım sağlam bir karakter oluşturacağım ;)) Orc lar iyidir. Birdaha başlarsam dark elf olmayı düşünüyorum. Gerçi hala bitmedi ki bidaha başlayayım 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Orc lar iyidir. Birdaha başlarsam dark elf olmayı düşünüyorum. Gerçi hala bitmedi ki bidaha başlayayım High elf di galiba benim karakter ya Hatırlayamadım Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 High elf di galiba benim karakter ya Hatırlayamadım Neyse HIGH ı tutturmuşsun gerisi teferruat 2 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 Euro Truck Similatör 2 Oynadığım tek oyun budur 2012 den bu yana hergün her an bir tutku Yahu bunu bir ben indiremedim daha doğrusu beceremedim. Zafer, yardimci olurmusun bana ? ) Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu 18 Mayıs 2014 Paylaş 18 Mayıs 2014 World of Tanks kimse oynamamış galiba Eğer bekarsanız ve uykusuz kalmayı göze alıyorsanız mükemmel bir oyundur.Evlilere tavsiye etmem çünkü eşinizle papaz olursunuz Ben 1 sene kadar oynadım ve 6 tane level 10 tank yaptım Eğer pc niz iyi ise gerçekçi grafikleriyle mükemmel diyebileceğim online oyunlardan birisi...Sürükleyici ve 100 lerce tank seçenekleriyle level 1 den level 10 lara gitmek için sizin çeken bir büyüsü var Zor bir oyundur ama eğlencelidir...Alman-Sovyet-Amerikan-İngiliz-Fransız-Çin ve Japon tank dallarıyla çeşitlilik barındıran,Ağır-Orta-Avcı-Obüs-Hafif tank seçenekleriyle değişik görevlerde eğlenceli bir oyun...En azından online oyunculara karşı oynandığız için sürükleyicidir... Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 24 Mayıs 2014 Paylaş 24 Mayıs 2014 Leauge of Legends FM13 GTA4 Mutlaka oynanmalı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 22 Haziran 2014 Paylaş 22 Haziran 2014 mafia II oynayan var mı? bu DLC dosyaları varmış sanırım. oyuna eklentiler geliyormuş orjinal. onlardan haberi olan varmı? Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 23 Haziran 2014 Paylaş 23 Haziran 2014 mafia II oynayan var mı? bu DLC dosyaları varmış sanırım. oyuna eklentiler geliyormuş orjinal. onlardan haberi olan varmı? Mesaj göndermee çalıştım. Ama hata aldım. Otobüs Similatör oyunu ; İndirdiğiniz oyundan memnun musunuz ? Bende arıyodum hep Tır oyunlarına yama yaparak oynuyoduk o da çok zevksiz oluyordu * Bu oyun nasıl ? Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Yasir abi ile Erginden hiç ses yok. Şuan skyrimin hangi kraliyetindeler acaba... Oyuna kajit ile başladım 50 level civarında "2 metreye zıplayamayan kedinin ben taaa ..." diyerek en nordundan yeni bir karakter açtım. bu sırada konsol komutlarına bulaştım o neymiş, bu neymiş derken, hilenin dibini gördüm oyunun zevki kalmadı. Para mı lazım, çek beleş banktan bir milyon septim, aytım mı lazım? form aydisi neymiş bunun derken sıkıldım. Sonra neksusu keşfettim, nmm kurdum makinaya, kaliente saolsun sibibi-i ekledim. Yeni bir karakter daha açıp hiç hilesiz, konsolu hiç açmadan oynuyorum. Şu an level 147, bütün sikiller 100, harita neredeyse tamamen açıldı, ırsızların patronu, büyücülerin meyci oldum, ama daha 1 tane ajdarha öldürmedim. vaytran'a hiç uğramadan daha ne kadar gidebilirim onu deniyorum. Sanırım bu karakter sonuncusu olur. Bundan da sıkılınca oyunu bırakırım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Mesaj göndermee çalıştım. Ama hata aldım. Otobüs Similatör oyunu ; İndirdiğiniz oyundan memnun musunuz ? Bende arıyodum hep Tır oyunlarına yama yaparak oynuyoduk o da çok zevksiz oluyordu * Bu oyun nasıl ? güzel ama sürüşü zor direksyonsuz Yorum bağlantısı
Semih İzgi 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 Oyuna kajit ile başladım 50 level civarında "2 metreye zıplayamayan kedinin ben taaa ..." diyerek en nordundan yeni bir karakter açtım. bu sırada konsol komutlarına bulaştım o neymiş, bu neymiş derken, hilenin dibini gördüm oyunun zevki kalmadı. Para mı lazım, çek beleş banktan bir milyon septim, aytım mı lazım? form aydisi neymiş bunun derken sıkıldım. Sonra neksusu keşfettim, nmm kurdum makinaya, kaliente saolsun sibibi-i ekledim. Yeni bir karakter daha açıp hiç hilesiz, konsolu hiç açmadan oynuyorum. Şu an level 147, bütün sikiller 100, harita neredeyse tamamen açıldı, ırsızların patronu, büyücülerin meyci oldum, ama daha 1 tane ajdarha öldürmedim. vaytran'a hiç uğramadan daha ne kadar gidebilirim onu deniyorum. Sanırım bu karakter sonuncusu olur. Bundan da sıkılınca oyunu bırakırım Maşallah abicim. Oyunu sadece fazla ağırlık taşıma hilesi ile oynuyorum. Para item vs hiç dokunmuyorum. Efsane bir oyundur. bende Dlc ve dragonborn vardı nexus u bilmem. Whiterun benim hometown . Eşim çoluk cocuk ve itim orda. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 http://www.winbeta.org/news/microsoft-flight-simulator-set-return-new-game-arrives-2015 2015'te Yeni Microsoft Flight Simulator geliyormuş 3 Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 http://www.winbeta.org/news/microsoft-flight-simulator-set-return-new-game-arrives-2015 2015'te Yeni Microsoft Flight Simulator geliyormuş Yeni usb dümen alıp oynamak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 Finaller falan derken ben hep unuttum ya Tekrar indirip kurayım bari,içim dışım facebook tavla oldu Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 12 Temmuz 2014 Paylaş 12 Temmuz 2014 En son Jazz Jackrabbit oynamıştım. Sanırım biraz eskidik. Yorum bağlantısı
Emin Bengisu 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 PES 2013 de iddialı olan varsa beklerim ) Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 17 Temmuz 2014 Paylaş 17 Temmuz 2014 Bugunden itibaren FIFA14'ü indirdim. Acayip güzel geldi. Kendi adamima takılıp düşüyorum ve bu benim çok hoşuma gidiyor Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 19 Temmuz 2014 Paylaş 19 Temmuz 2014 Origin üzerinden fifa ultimate oynuyorum. Çok acayip sardı. İftar beklemek için birebir Yorum bağlantısı
Recommended Posts