Borga Tansel 27 Aralık 2014 Paylaş 27 Aralık 2014 Euro Truck Simulator 2'yi yasal olarak satın almak isteyenler için oyun steamda güzel bir indirime girmiş, going east ile birlikte 13.75 TL. Özellikle multiplayer oynamak isteyenler kaçırmasın bence. Ben önceki gün aldım evde biraz oynadım çok hoşuma gitti tavsiye ederim Steam ETS2+Going East 13,75 TL Mesajınızı gördüm, steam'e koştum şu an indiriyorum artık takılmadan oynayabileceğim inşallah 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Assetto Corsa 2014 yeni çıktı.Yarış tutkunlarına duyurulur 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 (düzenlendi) Assetto Corsa 2014 yeni çıktı.Yarış tutkunlarına duyurulur GTR2 den sonra el attığım ilk simulasyon. Yanlız Ferhat abicim project cars yazmışsınız o çıktı mı ? F1 i bende çok severim. F1 2010 ve 2011 iyiydi ama 12 13 ve 14 ü çok denemedim. Oyun simulasyondan nfs gibi arcade' ye dogru kaydı. GTR2 yi yazmamışsın, Şiddetle tavsiye ederim. Çok güzel bir simulasyondur. http://imageshack.us/a/img690/4674/gtr22012022516174301.jpg http://imageshack.us/a/img526/1294/gtr22012022516295721.jpg http://imageshack.us/a/img259/4131/gtr22012022517254484.jpg http://imageshack.us/a/img535/4389/gtr22012022517290402.jpg http://imageshack.us/a/img804/6803/gtr22012022517350425.jpg http://imageshack.us/a/img818/9205/gtr22012022517355218.jpg 1 Ocak 2015 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 GTR2 den sonra el attığım ilk simulasyon. Yanlız Ferhat abicim project cars yazmışsınız o çıktı mı ? F1 i bende çok severim. F1 2010 ve 2011 iyiydi ama 12 13 ve 14 ü çok denemedim. Oyun simulasyondan nfs gibi arcade' ye dogru kaydı. GTR2 yi yazmamışsın, Şiddetle tavsiye ederim. Çok güzel bir simulasyondur. http://imageshack.us/a/img690/4674/gtr22012022516174301.jpg http://imageshack.us/a/img526/1294/gtr22012022516295721.jpg http://imageshack.us/a/img259/4131/gtr22012022517254484.jpg http://imageshack.us/a/img535/4389/gtr22012022517290402.jpg http://imageshack.us/a/img804/6803/gtr22012022517350425.jpg http://imageshack.us/a/img818/9205/gtr22012022517355218.jpg Project Cars çıktı tabi PC'de yüklü. Ama baya güçlü oyun pcyi kasıyor. İyi sistem istiyor. Gtr yi denicem [emoji6] Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 ETS2 yi buradan duymuştum beni de iyice sardı. 2 aydır oynuyorum ara ara. 27. seviyedeyim ve 5 er kamyonluk 2 garajım var, 10 tane çekici ve borçları çıkarınca 200 bin tl param var. Nereye kadar oynarım bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 ETS2 yi buradan duymuştum beni de iyice sardı. 2 aydır oynuyorum ara ara. 27. seviyedeyim ve 5 er kamyonluk 2 garajım var, 10 tane çekici ve borçları çıkarınca 200 bin tl param var. Nereye kadar oynarım bilmiyorum.Bir sure sonra par parayi cekiyor. Ben mesela uzun bir sefer aliyorum. Seferi bitirene kadar 400.000 birikiyor. Gittigim yerde 3 kere soforu dinlendiriyorum. 10 saatten 30 saat geciyor. Para 1.200.000 oluyor. Hemen gittigim yerde garaj yoksa aliyorum, buyutuyorum, genelde 94.000eurluk iveco starlis 5 tane alip veriyorum soforlere, ben tekrar uzak seferlere:)Oyunu Oguzhanin dedigi gibi steamdan 11tl'ye aldim. Online guzel ama benim laptop cok kesiliyor onlineda. Zaten oyunun optimizasyonu haulinden beri sorunludur. En iyi makinede bile donmalar olur. Mecburen ayarlari kisiyorum ama online cok dondugu icin o modda cikarak oynuyorum steam uzerinden oynayinca net ortamina kazanimlari aktariyor zaten. Yeni seride gordugum kadaru ile daf cekiciler ve man tga'lar makyajlanmis. Volvoda bilgi ekraninda arac calistirildiginda volvo animasyonu ile aciliyor. Fizik motoru icin diaardan moda gerek kalmamis, oyun icine daha guclusu eklenmis. Bu oyunu ilk defa oynayanlar menuden hiz sinirlayiciyi kaldirin. Yoksa 90km'den yukari cikmaz arac. saygilarimla Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Bir sure sonra par parayi cekiyor. Ben mesela uzun bir sefer aliyorum. Seferi bitirene kadar 400.000 birikiyor. Gittigim yerde 3 kere soforu dinlendiriyorum. 10 saatten 30 saat geciyor. Para 1.200.000 oluyor. Hemen gittigim yerde garaj yoksa aliyorum, buyutuyorum, genelde 94.000eurluk iveco starlis 5 tane alip veriyorum soforlere, ben tekrar uzak seferlere:) Oyunu Oguzhanin dedigi gibi steamdan 11tl'ye aldim. Online guzel ama benim laptop cok kesiliyor onlineda. Zaten oyunun optimizasyonu haulinden beri sorunludur. En iyi makinede bile donmalar olur. Mecburen ayarlari kisiyorum ama online cok dondugu icin o modda cikarak oynuyorum steam uzerinden oynayinca net ortamina kazanimlari aktariyor zaten. Yeni seride gordugum kadaru ile daf cekiciler ve man tga'lar makyajlanmis. Volvoda bilgi ekraninda arac calistirildiginda volvo animasyonu ile aciliyor. Fizik motoru icin diaardan moda gerek kalmamis, oyun icine daha guclusu eklenmis. Bu oyunu ilk defa oynayanlar menuden hiz sinirlayiciyi kaldirin. Yoksa 90km'den yukari cikmaz arac. saygilarimla Aynen hız sınırlamayı kaldırmazsanız yollar çekilmez oluyor. Gece kullanmayı daha çok seviyorum. Çünkü yollar tenha oluyor ve yüksek hızlarda aracı devirmeden virajlara girebilmek için bütün yolu kullanmak gerekiyor. Scania R730 kullanıyorum şu an, virajlarda volvoya göre daha stabil. Ayrıca 6x4 yaptığımda araç çabuk devrilmeye başladı virajlarda, 4x2 daha iyi sanki. Bir de merak ettiğim; şoförlere daha güçlü çekici vermenin maddi anlamda bir getirisi var mı? Daha hızlı para kazanmaları gibi kayda değer bir getirisi yoksa en ucuzunu almayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Aynen hız sınırlamayı kaldırmazsanız yollar çekilmez oluyor. Gece kullanmayı daha çok seviyorum. Çünkü yollar tenha oluyor ve yüksek hızlarda aracı devirmeden virajlara girebilmek için bütün yolu kullanmak gerekiyor. Scania R730 kullanıyorum şu an, virajlarda volvoya göre daha stabil. Ayrıca 6x4 yaptığımda araç çabuk devrilmeye başladı virajlarda, 4x2 daha iyi sanki. Bir de merak ettiğim; şoförlere daha güçlü çekici vermenin maddi anlamda bir getirisi var mı? Daha hızlı para kazanmaları gibi kayda değer bir getirisi yoksa en ucuzunu almayı düşünüyorum. Bazı arÇları kendim için yaptım sonra yeniledike şöförlere kaydırdım. Örneğin ilk açtığım garajdaki araçların hepsi çift dingil en güçlü motorlar. En çok kazanan araç değiller ama. Garajlar eskidikçe şöförkeri de deneyimleniyor. Deneymli şöför daha değerli mal taşıyabiliyor ama bu malu taşımak için aracın gücünün çok önemi yok gibi. Araç güçsüz kalsa bile verile taşıma zamanı genelde yeterli. Ben de scania kullanıyorum. Arka dingili uzatıp, çift teker haline getirince yo tutuş artıyor. Kullanın esnasında retarder çok işe yarıyor. Her modelde olmuyor, üst sınıf çekicilerde var. Saygılarımla. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 (düzenlendi) ETS2 yi buradan duymuştum beni de iyice sardı. 2 aydır oynuyorum ara ara. 27. seviyedeyim ve 5 er kamyonluk 2 garajım var, 10 tane çekici ve borçları çıkarınca 200 bin tl param var. Nereye kadar oynarım bilmiyorum. Oyunu ilk versiyonlarından beri oynarım, baba mesleği ve bir arada kendi mesleğim olduğundan çok severim. 60 tır ve 5-6 milyon param var. Multi ile çok keyifli oluyor. Bir sure sonra par parayi cekiyor. Ben mesela uzun bir sefer aliyorum. Seferi bitirene kadar 400.000 birikiyor. Gittigim yerde 3 kere soforu dinlendiriyorum. 10 saatten 30 saat geciyor. Para 1.200.000 oluyor. Hemen gittigim yerde garaj yoksa aliyorum, buyutuyorum, genelde 94.000eurluk iveco starlis 5 tane alip veriyorum soforlere, ben tekrar uzak seferlere:) Oyunu Oguzhanin dedigi gibi steamdan 11tl'ye aldim. Online guzel ama benim laptop cok kesiliyor onlineda. Zaten oyunun optimizasyonu haulinden beri sorunludur. En iyi makinede bile donmalar olur. Mecburen ayarlari kisiyorum ama online cok dondugu icin o modda cikarak oynuyorum steam uzerinden oynayinca net ortamina kazanimlari aktariyor zaten. Yeni seride gordugum kadaru ile daf cekiciler ve man tga'lar makyajlanmis. Volvoda bilgi ekraninda arac calistirildiginda volvo animasyonu ile aciliyor. Fizik motoru icin diaardan moda gerek kalmamis, oyun icine daha guclusu eklenmis. Bu oyunu ilk defa oynayanlar menuden hiz sinirlayiciyi kaldirin. Yoksa 90km'den yukari cikmaz arac. saygilarimla Şoförlerime hep actros alırım ben kırmızı üzerine beyaz çizgili en güçlüsünden yüksek ayardan bir iki düzenleme ile sıkıntısız oynuyorum ben ama multide server kaynaklı komşu tırlarla ani yakınlaşma uzaklaşmalar oluyor arada. Man'a hiç bakmadım ben, bir ara bakayım nasıl olmuş diye. Saygılar bizden güzel Abim... Steam'da 21 saat geçerli going east ile 8,25 TL olmuş 1 Ocak 2015 tarihinde Oğuzhan Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Zengin adamın hali başka oluyor. Şöförlerine actros alıyor, bizimkiler gariban iveco, daf üstünde yol yapıyorlar:) Birkaç tanesinde güçlü model va ama. Mercedes dururken rolanti sezi biraz garpleşiyor, bir de retarderde ıslık sesi duyulmuyor, Volvo zaten çok sessiz, Scania'da motor sesi ile devir çok uyumlu. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 Zengin adamın hali başka oluyor. Şöförlerine actros alıyor, bizimkiler gariban iveco, daf üstünde yol yapıyorlar:) Birkaç tanesinde güçlü model va ama. Mercedes dururken rolanti sezi biraz garpleşiyor, bir de retarderde ıslık sesi duyulmuyor, Volvo zaten çok sessiz, Scania'da motor sesi ile devir çok uyumlu. Saygılarımla. Dün mesaj yazdıktan sonra baktım 51 tır ve 5,5 milyondan fazla param var garajları biraz düzenleyip 10 actros daha aldım ve tabi 10 da şoför, biraz oynadım şoförün biri mail attı arabam yok diye baktım arabası var. Biraz daha oynadıktan sonra eve ekmek götüremiyorum deyip işi bıraktı. O arada ne oldu anlamadım param birden 25 milyonu geçti Yeni aldığım arabalar 150000 km olmuş, yeni şoförler 9.2 puan En eski şoförüm bile daha 7.5 puanda. Multiylemi alakalı bilmiyorum ama değişik oldu bu para ile 150'den fazla tır alırım da kim uğraşacak onunla şimdi sürmek daha güzel Volvo motoruna göre hem iyi gidiyor hem yakıtı güzel dönüp dolaşıp hep volvoya geliyorum 1 Yorum bağlantısı
Borga Tansel 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Gerçekte de oyunda da Volvo'nun üstüne çekici tanımam ben Ben de işten vakit kalırsa oynayacağım inşallah. Multiplayer nasıl oluyor? Açıklayabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Gerçekte de oyunda da Volvo'nun üstüne çekici tanımam ben Ben de işten vakit kalırsa oynayacağım inşallah. Multiplayer nasıl oluyor? Açıklayabilir misiniz? Forumlarda randevulaşıp konvoy yapıyorlar. Yolda online oyuncu ile karşılaşmadım. Ancak online bağlantısını yapınca bütün kazanımlar, dereceler nete kaydediliyor. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Bi ara satınalmıştım ETS2'yi. Şimdi illa online da mı satın almam gerekiyor? Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Bu ETS tekrar indirime girermi?Şu anda 55 TL.Bende meraklandım Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Bi ara satınalmıştım ETS2'yi. Şimdi illa online da mı satın almam gerekiyor? Online versiyonu ayrı bir paket ile sayılıyor. Elde master bir ıyun varsa üstüne steam'dan paket alıp yükseltme sağlanabilir sanırım. Saygılarımla. Bu ETS tekrar indirime girermi?Şu anda 55 TL.Bende meraklandım Yeni yıl nedeni ile yaptılar. Flight simulator'de çok çok uyugundu aslında. Ben ilk defa internet üserinden oyun aldım çünki çok uygundu. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Metin Mankal 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Off road drive 2011. Oyun harbi zor ama başladınmı başından kalkamıyosun.Hep yapmak istediğim şeyler..Anacak böyle tatmin oluyoz artık.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Oyunu bende oynuyorum ama bu söylenen rakamlara nasıl ulaşacağım merak ediyorum. Şuan da şöförüm, 10-15 bin euroya iş alıp götürüyorum. Cezalar falan derken anca 30 bin euro var, yeni başlayana tavsiyeler nedir ? Kendi kamyonunu alıp, denizaşırı bir sevkiyat en güzel yol. Yeterli kapital yoksa bankadan kredi çekilebilir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Bunlar da benim emektarin fotograflari ile oyunda katettiklerim. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 Gerçekte de oyunda da Volvo'nun üstüne çekici tanımam ben Ben de işten vakit kalırsa oynayacağım inşallah. Multiplayer nasıl oluyor? Açıklayabilir misiniz? Multiplayer diğer oyuncularla aynı sahada oynanan versiyonu. Oynamak için orjinal oyun olması ve steam'a kayıtlı olmanız gerekli. Daha sonrasında aşağıda ki linkten multiplayer modunu indirip yüklüyorsunuz. Sonrası multi Multiplayer için Forumlarda randevulaşıp konvoy yapıyorlar. Yolda online oyuncu ile karşılaşmadım. Ancak online bağlantısını yapınca bütün kazanımlar, dereceler nete kaydediliyor. Saygılarımla. Abi multi deli gibi insan kaynıyor, nasıl görmedin. Yukarıda ki gibi yaptıysan online olduğuna emin misin? Bi ara satınalmıştım ETS2'yi. Şimdi illa online da mı satın almam gerekiyor? Gerek yok steama üye olacaksın, oyunu oraya kaydeçeksin, sonrası yukarıda ki gibi. Bi de profilim uçtu mu? Hayır profilin kaldığın yerden devam Steam link Multiplayer Link Bir kaç resim: İlk fotoğrafı mesajı yazarken oyuna girip çektim, sadece olduğum şehirdeki kişi listesi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ocak 2015 Paylaş 6 Ocak 2015 Oğuzhancım, teşekkür ederim. Ben bu bölümü yüklememişim. Steam'a bağladığım için online olduğumu düşünüyordum:)Şimdi yüklüyor. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Borga Tansel 6 Ocak 2015 Paylaş 6 Ocak 2015 Multiplayer diğer oyuncularla aynı sahada oynanan versiyonu. Oynamak için orjinal oyun olması ve steam'a kayıtlı olmanız gerekli. Daha sonrasında aşağıda ki linkten multiplayer modunu indirip yüklüyorsunuz. Sonrası multi Multiplayer için Ben multiplayer indirdim fakat kuramadım. Oyunu steam'den satın almıştım, install yapamadım, yardım lütfen Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Ocak 2015 Paylaş 6 Ocak 2015 Oğuzhan bir soru: Multiplayer indirirsem eski satınaldığım key'i kullanabiliyor muyum? Yorum bağlantısı
Recommended Posts