İçeriğe Yönlendir

Oynadığınız Pc Oyunları

Armağan Pekatik

Recommended Posts

Misafir

Ben dün Oğuzhan sayesinde kurdum. Gerçekten diğer oyuncularla oynamak güzel. Zaman daha gerçekçi. Ben çarpma ve hız sınırının olduğu serverdan oynadım, tam simulasyon tadında oldu.

Multiplayer versiyonu yüklerken birkaç yere üyelik açmak gerekiyor. Önce steam'a sonra da Oğuzhanın linkini verdiği sayfaya. Akabinde küçük bir yazılım bilgisayara kuruluyor. Yanlız kurulum esnasında ets2 patci manuel giriliyor. Sonrasında mo için açılan kısayoldan oyuna giriliyor. Mp'de kamyonu durdurmadan esc bile yapılamıyor. Normal versiyonda 4:30'da aydınlanan hava 6:45'e kadar aydınlanmıyor. Bir de kar modu seçmişim, epey zor oldu hem karanlık, hem de kar ama bir Belaruslu şöför beni geçirmemeye çalışırken devirdi aracını:)

Oyunda yükü bırakmaya gittim baktım, yük bırakacağım yerde birisi duruyor. Selektör atıyorum, korna çalıyorum oralı olmuyor. O orda yokmuş gibi başladım park etmeye. Dokununca hafif kaçtı:)

Sonuç olarak mp oldukça zevkli.

Saygılarımla.

Oğuzhan bir soru:

Multiplayer indirirsem eski satınaldığım key'i kullanabiliyor muyum?

Key girmeye gerek yok. Steam üzerinden işlem yapınca ekstra anahtar kodu girilmiyor.

Saygılarıöla.

Yorum bağlantısı
Misafir

Haftasonu lfs oynamaya kalktım biraz .Serverların hali içler acısı olmuş.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Key girmeye gerek yok. Steam üzerinden işlem yapınca ekstra anahtar kodu girilmiyor.

Saygılarıöla.

Tamam ama, eskisini steam'den almamıştım ki?

Yorum bağlantısı
Misafir

Mp için her versiyon oluyor mu kontrol etmek lazım. Sanki mp için bundle paketleri çıkmıştı diye hatırlıyorum. Hatta steamda 5tl'den 11 tl'ye kadar paketler vardı. Ben pahalısını aldım ne olur ne olmaz diye. 8tl'lik mp için yeterli diye yorumlar okuduğum için farklılık olabilir. 11 tl' paketin içinde ayrıca basit oyunlar vardı hediye olarak. Oğuzhanın verdiği linke ben bağlantıyı steam üzerinden yapıp, sonra üyelik açtım. Bu nedenle herhangi bir oyun bilgisi girmediğim için tam bilemiyorum.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Multiplayer versiyonu yüklerken birkaç yere üyelik açmak gerekiyor. Önce steam'a sonra da Oğuzhanın linkini verdiği sayfaya. Akabinde küçük bir yazılım bilgisayara kuruluyor. Yanlız kurulum esnasında ets2 patci manuel giriliyor. Sonrasında mo için açılan kısayoldan oyuna giriliyor.

Belirttiğim kısmı nasıl giriyoruz? Ben beceremedim de :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Belirttiğim kısmı nasıl giriyoruz? Ben beceremedim de :D

Aşağıdaki gibi,

134bd7afd6c1a2a86a74f7dac47783d1.jpg

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Aşağıdaki gibi,

Saygılarımla.

Hah, şimdi anladım.

Yani ben standart oyunu kurduktan sonra steam'deki versiyonu satın alıp onu kurarken, standart'ın lokasyonunu gösterebiliyorum.

Son olarak, steam'daki hangi versiyonu almam lazım ki, sizinle kapışabileyim :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Benim aldigim paketin icinde bus driver,ets, ets2,scania truck driving ve truck&trailers oyunlari mevcuttu. Ancak magazaya girdigimde paketin adini goremedim. Aciklamalarinda mp destegi yazan bir tanesini yukeleyebilirsiniz.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Borga Tansel

Aşağıdaki gibi,

Saygılarımla.

Teşekkür ettim. Başardım sayenizde  :flowers:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Her şeyi hallettim. Bir tek multiplayer'a bağlanırken steam_api.dll hatası veriyor. Sebebini bilen var mı?

Bir de profilim uçmuş maalesef.

Yorum bağlantısı
Misafir

Her şeyi hallettim. Bir tek multiplayer'a bağlanırken steam_api.dll hatası veriyor. Sebebini bilen var mı?

Bir de profilim uçmuş maalesef.

Bu dosyayı işletim sistemine göre netten indirebiliyormuşsunuz.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Misafir

Ets2 yüklü PC'de ama kısayolunu silmiştim masaüstünden, kaşıntı tutturmayın yine çok zaman alıyor :) 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu dosyayı işletim sistemine göre netten indirebiliyormuşsunuz.

Saygılarımla.

Peki Evren bey diğer oyuncularla bağlı olduğumu nasıl anlayacağım? Profil oluşturdum, online gözüküyorum ama sanki değilim?

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Peki Evren bey diğer oyuncularla bağlı olduğumu nasıl anlayacağım? Profil oluşturdum, online gözüküyorum ama sanki değilim?

Önce steam tıklanıp açılıyor. Sonra mp kısayolundan oyuna giriliyor. Elrana küçük bir menü geliyor. Mp'yera kaydolurken kullandığınız mail adresi ve şifreyi yazıyorsunuz. Yanlız ben maili yazamadım daha doğrusu @ işareti koyamadım. Başka yere yazıp kopyaladım:) bu ekrandan aynı zamanda serverı seçiyorsunuz. Server olarak ilk sırada hazır geleni seçin. Sonra oyuna girecek ve profilinizi tıklayıp devam et diyeceksiniz. Bu sefer steam şifresi isteyecek. Sonrası oyundasınız. Zaten server bağlantısını sol altta bildiriyor. Ban'lanenler yazıyor. Online da trafik yok. Sadece diğer tırları görüyorsunuz. Üzerinde isim yazıyor.

Saygılarımla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Evren bey sizdeki steam api dll dosyasini paylaşır misiniz? Internetten indirdiklerim olmadi.

Yorum bağlantısı
Misafir

Evren bey sizdeki steam api dll dosyasini paylaşır misiniz? Internetten indirdiklerim olmadi.

Mail adresinizi verir misiniz Sani Bey? Foruma yükleyemedim.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Misafir

Bugün bir PS4 hediye geldi :blush:

Hemen Grand Turismo 6 sipariş vermek için harekete geçtim ancak PS4 için GT 6 yokmuş.Üstelik Logitech Driving Force GT direksiyonuda desteklemediğini okudum.Hayal kırıklığı oldu benim için tamamen.Şimdi PS4 ü iade edip PS3+GT6 mı alsam diye düşünmeye başladım.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Mail adresinizi verir misiniz Sani Bey? Foruma yükleyemedim.

Saygılarımla.

Om gonderdim :)
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

sonunda iki  güne caliştiriyorum bilgisayarı ilk iş    kurup momo direksiyonumla tir kullanmak olacak :D 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Evren bey aldım maili. Ancak o da işe yaramayınca EUTS2'yi kaldırıp steam'den indirdim. Ben kendi sitesinden indirmiştim. Şimdi oldu :)

Çok teşekkürler yardımlarınız için.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bunu da hallettim şükür :)

Ancak hız limitini kaldıramıyorum? Multiplayer öncesi kalkıktı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...