İçeriğe Yönlendir

Golf Mk6 Highline + Dsg Tdi


Misafir

Recommended Posts

Bekleme işi olmasa araç çok güzel ama 65000 de çok fazla şahsi fikrim o paraya 2006-2007 320 D alırdım

Abi bende aynı görüşteyim ama sıfır olma şartı mevcut. Yoksa bende C sınıfına 50'den fazla verilmeyeceğini düşünüyorum.

Peugeot-Citroen otomatik dizelden aman uzak durun derim...

+26 Fransız ve otomatik asla...

alınır alınır. şeklide güzel. donanımı da. ama tavsiyem tüm opsiyonları almak nasılsa beklenecek. de "araç bant üretim değil tek üretime geçiyormuş. Projesi ıvırı zıvırı sıfırdan çiziliyormuş" böyle bir hayat yok :) peki sabit fiyat garantisi var mı ? ki o bile sakat. yani teslim anındaki fiyat ile mi alınacak yoksa bugünün fiyatıyla mı?

rengi de kırmızı olsun :)

Sabit fiyat garantisi yok, o yüzden benden aracın parasınıda almıyor. Alsa iyi olur ama doğuş grubu kendini garantiye almasını iyi biliyor. Rengi Fırtına mavisi Yani R mavisi olacak. Opsiyonlarda hemen hemen bir çoğu seçilecek. Mustafa bende yemedim elemanın dediğini, en son söyledim hatta sen şuna araç yok ithal sıkıntısı var desene dedim. Direk kaldı, işi yokuşa sürüyor. :)

yıllardır vw grubu kullanıcısı olarak belirtmet isterim ki vw grubunda sanjuman ve debriyaj kullanımı son derece hassastır. DSG kullanmıs bırısı olarak ta tabsıye etmem cunku aracın garantısı bıtmeden bile defalarca kalkısta tıtreme sorunu ıle maruz kalmışlığım olmuştur. TDI motorlarına gelınce sorunsuzdur ancak enjektorlerı cok hassastır. 20 TDI passat 2008 model aracımdan bılıyorum.. sağlamlık derseniz şaşmayın ancak ufak defek hatalar canınızı sıkmayacaksa alabilirsiniz su an hali hazırda 3 tane daha vw aracım var iç tasarım ve kaporta sağlamlığı haricinde begendiğim bir şeyi yok. 65000 tl gibi bir rakamda ayrıca fazla..

Aydın bey:

Yorumunuz için çok teşekkürler. Dizel 1.6 ve çift kavramalı otomatik fazla bir seçim şansı yok malesef. Ya renault Edc olacak yada vw Dsg. Artık şans birazda şu an karar aşamasındayız bakalım bir şekilde bir seçim yapmak gerek.

Yorum bağlantısı

1haftadır golf bakıyorum bunun daha bixenonlar eski tip yenilerde farlarda led var. Kırmızı olsun 5 fazla olsun diye boşuna dememişler, baba kırmızı'ya karşı R mavisi de yakışır. :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otom...classifiedTitle

Jetta alin o paraya :)

Abi jetta sarmadı, kalite olarak tip olarakda beğenmedik. Birde üstüne golften 3-4bin daha pahalıya mal oluyor.

Seat Leon Dizel Dsg araç + 17" sport jantlarıyla birlikte 51.000 TL fiyat aldım. İzmirdeki 2 Seat bayisinde de aracın stoğu vardı :)

Necat abi:

Aslında hiç aklımıza gelmemişti, burda seat yok. Bursaya gidip özellikle bakmak gerek.

Bence 65 bile az 100 bin tl olsa ( ciddiyim yarın açıklasınlar 100 bin oldu diye kuyruğa girer bizim millet ) yine yok satar bizim memlekette . Araç güzel eyvallah ama verilen para da güzel . Meksika vergisi ile jettanın fiyatları %10 kadar yükselmiş olmalı ama yine de yok satıyor . Arz talep olayı . Talep yoksa fiyat düşer varsa şişer .

Kesinlikle katılıyorum, neden bilmiyorum ama milletimiz pahalı olunca tavan yapıyor. Geçen gün vw asil'de araç bakarken bir adam golf'ünü teslim aldı. Şubatta sipariş etmiş, daha geçen gün yeni teslim aldı gerisini siz düşünün.

Hiç düşünmemiştim, gerçekten çok mantıklı. Burak değerlendir bence bu fikri. Hem daha ucuz, hem aynı üretici, şase aynı.

+26

7 ay beklenecekse araç için o zamana kadar f3 dizel otomatik gelir diye düşünüorum. Ayrıca 65bini veren 75ide verir gider 2.0 tdci otomatik Kuga alınır diyorum. Pazarlıkla 75 verirler herhalde

Max. bütçemiz bu elimizdeki araç + kredi ile üstünü verecek durumda değiliz malesef. Yoksa powershift kuga benim için süper bir tercih olurdu.

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram

Ne içtiğini bilmem ama araç satılmış bile :)

WW fanatikliği midir nedir?

Başka araca binmem psikolojisi oluyor herhalde.

Birde A3 lere verilen paraya şaşıyorum...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
Ben asıl depodaki kömürden kaygılıyım :)

Kömürde audilerde aynı kişinin. Artık ya audide var bişeyler yada kantarda bilemedim. :)

Yorum bağlantısı
Ne içtiğini bilmem ama araç satılmış bile :)

WW fanatikliği midir nedir?

Başka araca binmem psikolojisi oluyor herhalde.

Birde A3 lere verilen paraya şaşıyorum...

Gerçekten bu fiyatlara geliyor, hatta bir arkadaşım 85'bine golf sipariş etmişti. Ederi bu mu derseniz asla en fazla en dolusunun eceği 65 o da en max. bana göre. Vw denince fanatizm devreye giriyor, araçlar peynir ekmek gibi satılıyor, insanımızı anlamak güç. :)

Fatih bey:

A3 dizele baktık en bazı bile 75-80 milyarlarda geziyor. Tdi + dsgli şahsen bu parayı verdikten sonra gider 1 yaşında A4 alırım hiç değilse hakikaten audiye binerim. :)

Yorum bağlantısı
Burak

Bence Seat Leon al.

Mis gibi taş gibi araba.

Üstelik Golf'e göre daha yakışıklı...

Abi aynı görüşteyim, ancak burda showroom yok mecburen bursaya gidip bakmak gerek.

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Leon'un kasa değişmesin yalnız aman dikkat :( O para verilir mi verilir neden verilmesin sonuçta satarken de değer kaybetmeyen bir araba ama tabiki fiyatı kendisine göre yüksek. Ayrıca çok da yakışıklı bence leon'dan çok çok daha yakışıklı şu anda. Hemen vericeklerse al diyebilirdim ben sahsen ama 5-6 ay sonraya kim öle kim kala :(

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram
Gerçekten bu fiyatlara geliyor, hatta bir arkadaşım 85'bine golf sipariş etmişti. Ederi bu mu derseniz asla en fazla en dolusunun eceği 65 o da en max. bana göre. Vw denince fanatizm devreye giriyor, araçlar peynir ekmek gibi satılıyor, insanımızı anlamak güç. :(

Fatih bey:

A3 dizele baktık en bazı bile 75-80 milyarlarda geziyor. Tdi + dsgli şahsen bu parayı verdikten sonra gider 1 yaşında A4 alırım hiç değilse hakikaten audiye binerim. :(

Burak arkadaş A3 e bindim,bi kez daha şok oldum.

İtiş kakış ufacık,haa panel ön görünüm falan güzel ama,sadece ama...

O paraları verdikten sonra İnsignia(gerekirse baz model)-Avensis-Superb-Accord bunlardan birini alırdım.

Farklı araçlardan hoşlanıyorsan da Alfa159 derim.

En azından ferah ferah güvenilir bi araca binerdim.

Mondeo demedim,zevkler farklı olabiliyor,yeni kasanın tasarımı bana hitap etmiyor.

Sonuçta Golf almazdım.

Tabi ki herkesin farklı beklentileri zevkleri,bütçeleri oluyor,saygı duymak gerekir.

Araç almak,satmaktan inanın 100 kere daha zor...

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
(düzenlendi)
Seat Leon Dizel Dsg araç + 17" sport jantlarıyla birlikte 51.000 TL fiyat aldım. İzmirdeki 2 Seat bayisinde de aracın stoğu vardı :D

Geçen sene aynı dönemde 46.000liraydı iyi zam gelmiş..

tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Zevkler tartışılmaz ama ne kadar dolu olursa olsun Golf'e 65.000 lira bana çok geliyor. Şahsen şu anda bende o kadar para olsa Mondeo TDCI Selective otomatik (2009-2010) alırdım. Hem daha üst segment bir araç hemde o paraya o konfor tartışılmaz sanırım.

Ama dediğim gibi zevk + maddi durum meselesi.

Ne alırsanız alın hayırlısı olsun Allah kaza bela vermesin.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...