Olgu Erhan 22 Eylül 2013 Paylaş 22 Eylül 2013 Onlarında şimdi yeni bir sistemi varmış alıcı güvenliği ile ilgili hiç problem çıkmadığı için test edemedim Hatta son aldığım kamera siparişini Aliexpressten geçtim yolda bekliyorum : ( Ama satıcı E-Prance ) http://www.aliexpress.com/item/New-Latest-Version-3GP-DVR-2-7-Full-HD-1920X1080P-30FPS-GS6000-Car-Black-Box-with/674783674.html Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Eylül 2013 Paylaş 22 Eylül 2013 0801 objeleri sanki, olduğundan daha ufak gösteriyor gibi geldi bana Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 22 Eylül 2013 Paylaş 22 Eylül 2013 0801 objeleri sanki, olduğundan daha ufak gösteriyor gibi geldi bana Onun olayı Lens : Wide angle 135 degree 135 derecelik lens görme açısı var yani etrafı yanları yukarı aşağı inanılmaz iyi bir açı ile çekiyor. Örnek kırmızı ışıkta durdunuz çok çok içine girmediğiniz sürece yeşil yandığında Yeşil ışığı kamera çekebiliyor. DErecesi çekme açısı düşük kameralarda nerdee ışık sağ tarafı gösterirse ne mutlu buyrun örnek resim kendi hazırladığım : 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Eylül 2013 Paylaş 22 Eylül 2013 Benim kamera açısı 170 derecelik açı ile çekim yapmasına rağmen, Objeleri bukadar küçük göstermiyor.. Sizin cihazın çekim kalitesi başarılı, Ama henüz daha kendi kameramın geçe çekim kalitesini daha hiçbir cihazda bulamadım.. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 22 Eylül 2013 Paylaş 22 Eylül 2013 Göksel bey model neydi kameranın fiyat özellik incelemek isterim teşekkürler. Hangi siteden satın aldınız. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Eylül 2013 Paylaş 22 Eylül 2013 (düzenlendi) Göksel bey model neydi kameranın fiyat özellik incelemek isterim teşekkürler. Hangi siteden satın aldınız. http://www.aliexpress.com/item/Vehicle-Car-DVR-AV-HDMI-Out-2-8-LCD-DVR-720P-camera-recorder-Video-Dashboard/791538649.html Gündüz ve Gece Çekimi harika bir ürün 170derecelik açısı muaazzam gerçek 720p. kayıt yapıyor. Tek en büyük eksikliği GPS olmaması, böyle bir Video çekimi olan GPS'li DVR bulursam alacağım dashcamtalk.com'da testini bulamadım. 22 Eylül 2013 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Açısı güzel fakat 170 derece verdiğiniz linkte hiç bir yerde özelliklerinde yazmıyor.Açıkçası benim görüşüm 170 derece değil açısı. H.264 teknolojisini kullanması güzel bir özellik genede kullandığı chipset-satıcının memnuniyet yüzdesinin düşüklüğü 93.4% -neredeyse hiç bu kameradan satış yapılmamış olması-kamera için kimsenin feedback yorumu bırakmamış olması pek iç açıcı değil. Gps olmaması büyük eksik keşke olsaymış Kötü kamera değil fakat 85 $ edecek gibi gelmiyor. Özellikle paylaştığınız youtube linkindeki son anda önünüze çıkan aracın o kadar yakın olmasına rağmen plakası okunmuyor. Bu kameradaki artı şık duruyor olması ve LCD ekranının büyüklüğü. Belki Youtube yüklerken videoları kırptığı için net çıkmamış olabilir. Elinizdeki bu kaydı rapidshare gibi bir yere upload edip linkini verebilirseniz yourtubenin netlik kayıpları olmadan izleyip daha net bir yorum yapabiliriz. Teşekkürler. Açı benim için önemli diyorsanız 360 derecelik açılı kameralarda var : http://www.e-prance.com/car-dvr/dual-lens-car-dvr/hd-1280-720p-30fps-dual-lens-car-dvr-f8-with-g-sensor-motion-detection-5m-cmos-sensor.html Tabi GPS yok bun üründe tercih etmem. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Arkadaşlar bu kamerayı nereden alabiliriz. Orjinal olup olmadığını nasıl anlarız ayrıca. Tr ile dışarıdan alma arasında fiyat var mı fazla caba ? Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Bunlar araç şarjı ile mi çalışıyor ayrıca ? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Bunlar araç şarjı ile mi çalışıyor ayrıca ? Evet çakmaklığa takılıyor. Ben görüntü kirliliği kaldırmak amacı ile sigortadan hat çekip, tavandan getirdim kablosunu.. Arkadaşlar bu kamerayı nereden alabiliriz. Orjinal olup olmadığını nasıl anlarız ayrıca. Tr ile dışarıdan alma arasında fiyat var mı fazla caba ? Üstteki iletileri okursanız alan arkadaşlar tek tek linklerini paylaşmışlar. Açısı güzel fakat 170 derece verdiğiniz linkte hiç bir yerde özelliklerinde yazmıyor.Açıkçası benim görüşüm 170 derece değil açısı. H.264 teknolojisini kullanması güzel bir özellik genede kullandığı chipset-satıcının memnuniyet yüzdesinin düşüklüğü 93.4% -neredeyse hiç bu kameradan satış yapılmamış olması-kamera için kimsenin feedback yorumu bırakmamış olması pek iç açıcı değil. Gps olmaması büyük eksik keşke olsaymış Kötü kamera değil fakat 85 $ edecek gibi gelmiyor. Özellikle paylaştığınız youtube linkindeki son anda önünüze çıkan aracın o kadar yakın olmasına rağmen plakası okunmuyor. Bu kameradaki artı şık duruyor olması ve LCD ekranının büyüklüğü. Belki Youtube yüklerken videoları kırptığı için net çıkmamış olabilir. Elinizdeki bu kaydı rapidshare gibi bir yere upload edip linkini verebilirseniz yourtubenin netlik kayıpları olmadan izleyip daha net bir yorum yapabiliriz. Teşekkürler. Açı benim için önemli diyorsanız 360 derecelik açılı kameralarda var : http://www.e-prance.com/car-dvr/dual-lens-car-dvr/hd-1280-720p-30fps-dual-lens-car-dvr-f8-with-g-sensor-motion-detection-5m-cmos-sensor.html Tabi GPS yok bun üründe tercih etmem. Bu kameranın en büyük satışı olduğu site. dx.com, orada kullanıcı yorumları ve paylaşılan videoları vardı. Şuan için ürün satışta olmadığı için linkini veremedim.. dediğiniz üzere aslında çok net bir video çekimi var ama youtube'de görüntü kalitesi düşük.. Hatta Orjinal GS1000 Turuncu Menü sahibi olan Murat Dere Hocam, Benim bozulan bu kameranın lensini isteyip, GS1000'e monte etti Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 Benim kamera açısı 170 derecelik açı ile çekim yapmasına rağmen, Objeleri bukadar küçük göstermiyor.. Sizin cihazın çekim kalitesi başarılı, Ama henüz daha kendi kameramın geçe çekim kalitesini daha hiçbir cihazda bulamadım.. Burda neler demiştin o toyotacıya Olgu Bey.. öncelikle Erhan olgu mu, Yoksa Olgu Erhan mı ? İkincisi.. sizin GS1000'in mikrofonu bozuk, sahtenin mikrofonu daha iyi.. Benzer sorunu benim cihazda da görmüştüm.. Sebebini araştırdınız mı hiç.. Araç dururken ses iyi yürüyünce bozuluyor.. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 (düzenlendi) Burda neler demiştin o toyotacıya Abi inanmazsın bu kamera ile youtube'a yüklediğim en sakin anım bu video, onuda sansürledim Sansürlü olmayan versiyonu o saatte forumda olan senin gibi şanslı üyeler izlediler Diğerlerinin linkini verirsem asarsınız beni, gizli olarak kendim izliyorum bol ekşınlı 23 Eylül 2013 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Eylül 2013 Paylaş 23 Eylül 2013 İlteber ebay'da ucuz olmasının sebebi nedir. GPS yok mu onlarda yada sahtesi mi ? Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 Burda neler demiştin o toyotacıya Olgu Bey.. öncelikle Erhan olgu mu, Yoksa Olgu Erhan mı ? İkincisi.. sizin GS1000'in mikrofonu bozuk, sahtenin mikrofonu daha iyi.. Benzer sorunu benim cihazda da görmüştüm.. Sebebini araştırdınız mı hiç.. Araç dururken ses iyi yürüyünce bozuluyor.. Mehmet bey ismim Olgu doğrudur. Haklısınız Orj Gs1000 bozuk demiyelimde ses kaydı dierine göre daha kötü. Gps sinyaline geç kitlenmesinin yanında ikinci bir eksi olarak sayabiliriz. Tabi tak çıkart ortala kablo tak derdi de yanında 3. Eksi. Gs1000 yakın zamanda bir arkadaşıma maliyet fiyatından sattım zaten 0801 ile tanışınca. Bu kameradaki gps kitlenme ve tak çıkart pratikliği inanılmaz. 5 saniyede torpidoda bulunan kamerayı takıyorsunuz ne ortalama derdi nede kablo takma derdi var. Araç çalıştıktan sonra maxx 1 dakika içinde %100 gps sinyaline kilitlenebilmesi müthiş birşey. Belki araç içinde yüksek volume müzik dinlerken distorsion yapıyordur yada içinde ayarı olabilir ? detaylı testlerini yapardım elimden çıkartmamış oldaydım Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 24 Eylül 2013 Paylaş 24 Eylül 2013 Abi inanmazsın bu kamera ile youtube'a yüklediğim en sakin anım bu video, onuda sansürledim Sansürlü olmayan versiyonu o saatte forumda olan senin gibi şanslı üyeler izlediler Diğerlerinin linkini verirsem asarsınız beni, gizli olarak kendim izliyorum bol ekşınlı Kameranızın bozulmuş olmasına üzüldüm satıcı ile iletişime geçtinizmi ? 1 sene içinde tamir vs bu konularda yardımcı oluyorlar ücretsiz. 9x14 boyutlarında 250 gr geçmeyen koli Çin'e gönderim Ptt den 7.5 tl iki kere iade işlemim oldu sadece kamerayı güzelce sarıp yolladım. 15 günde çinli adamın eline geçti. Komple gelen büyük koli aparatlarıyla yollarsanız ücret artıyor işte. İlteber ebay'da ucuz olmasının sebebi nedir. GPS yok mu onlarda yada sahtesi mi ? Yan sanayi diyebiliriz dışı aynı içi farklıda olur. İkisini karşılıklı test ettiğim msj var 1 sayfa geride. Ucuzda gps yok ve netlik daha kötü. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Bu 801 neymiş bi link alabilir miyim.. ? Bir de çift kameralı bir ürün tavsiyesi istesem ne dersiniz ? Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Abi Türkiye'den alabileceğimiz bi yer yok mu bunu (gs1000). Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Abi Türkiye'den alabileceğimiz bi yer yok mu bunu (gs1000).Ben daha rastlamadım. TR'de satanlarda 50TL lik ürünü 100TL'den fazlaya satıyor.Zaten ćoğu kargosuna 30 iş gününden sonra teslim diyor. Siz siparişi verince oda Yurtdışından sipariş geçiyor. 2 katı fiyatına çakıyor. Temiz para.. Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Bu 801 neymiş bi link alabilir miyim.. ? Bir de çift kameralı bir ürün tavsiyesi istesem ne dersiniz ? Tabi buyrun 2 sayfa önceki mesajımda detaylı incelemeside var. http://m.aliexpress.com/item/858074589.htmlhttp://dashcamtalk.com/mini-0801/ Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Bu 801 neymiş bi link alabilir miyim.. ? Bir de çift kameralı bir ürün tavsiyesi istesem ne dersiniz ? Çift kameralı ürünlerde arka kameranın kaydı hep kalitesiz oluyor. Ön kamera kayıtlarıda tek kameralı sistemler kadar net olmuyor. Ama alacak olsam bunu alırdım gps te var tek problem 20 fps olması. http://www.e-prance.com/car-dvr/dual-lens-car-dvr/f90g-hd-1920-1080p-20fps-dual-camera-video-recorder-with-h-264-video-code-g-sensor-gps-logger.html 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Teşekkür ederim.. hayatta ilgimi çekmeyecek bir görüntüsü var.. inceleyeceğim.. Çift kameralı ürünlerde arka kameranın kaydı hep kalitesiz oluyor. Ön kamera kayıtlarıda tek kameralı sistemler kadar net olmuyor. Ama alacak olsam bunu alırdım gps te var tek problem 20 fps olması.http://www.e-prance.com/car-dvr/dual-lens-car-dvr/f90g-hd-1920-1080p-20fps-dual-camera-video-recorder-with-h-264-video-code-g-sensor-gps-logger.html Güzel... Ben bunu aldım.. Ürün geldi ama gelen ürün bunun sahtesiydi ve fark ettim.. O sırada hamamda olduğum için şikayet süresini geçirdim.. Satıcıya çöz bu durumu yoksa öyle bir yorum yapacağım ki bir daha mal satamayacaksın buralarda dedim.. Tamam yenisini gönderiyorum dedi ve dün kargoya vermiş.. İnşallah bu sefer gönderdiği orjinal olur.. 20 fps olmasını çok önemsemedim çünkü lens kaliteli ise 1080P çekime pek gerek kalmıyor gibi, 720P çekimde zaten 30 fps 720P kullanırım diye düşünmüştüm.. Eski kameramı da 720P kullanıyordum.. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 26 Eylül 2013 Paylaş 26 Eylül 2013 Model numaranız : F90G Orjinal Chipset : Allwinner Bakın bu satıcı yüzde yüz orjinal olduğunu garanti etmiş ve sizin üründen satıyor : http://www.aliexpress.com/item/2013-New-F90-Dual-Camera-Car-DVR-With-H-264-G-Sensor-2-7-inch-Screen/798224288.html Ayrıca bu satıcı bu üründen sitedeki en çok satışı yapan kişi (649 adet ) ve allwinner Chipset kullandığını belirtmiş hatta sahte ve orj ürünün nasıl ayırt edileceğini yazmış : http://www.aliexpress.com/item/In-stock-FULL-HD-1080p-Ambarella-DSP-gps-mobile-car-dvr-with-G-sensor-GS1000VS-freeshipping/553546463.html Ben her zaman en çok satış yapan satıcıya yönelirim bir ürün almadan önce. Daha sonra yorumları tarzanca ingilizcem ve google translate kullanarak okumaya çalışırım. Ayrıca tamam alcam demeden önce satıcıya msj çekerim sorular sorarım. Çabuk dönerse cevap verirse demekki ilgili bir satıcı sorun çıkmayacak ( 1 ila 2 gün içinde ) sonra alırım. 2 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 26 Eylül 2013 Paylaş 26 Eylül 2013 (düzenlendi) 7 Günde Çinden kamera gelirmi ?=?=?= GElir buyrun kontrol edebilirmisiniz şans işte Normalde 25-30 gün. http://www1.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta-yd_yeniweb.php adresinden takip no : RB639541604CN 26 Eylül 2013 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Eylül 2013 Paylaş 26 Eylül 2013 Model numaranız : F90G Orjinal Chipset : Allwinner Bakın bu satıcı yüzde yüz orjinal olduğunu garanti etmiş ve sizin üründen satıyor : http://www.aliexpress.com/item/2013-New-F90-Dual-Camera-Car-DVR-With-H-264-G-Sensor-2-7-inch-Screen/798224288.html Ayrıca bu satıcı bu üründen sitedeki en çok satışı yapan kişi (649 adet ) ve allwinner Chipset kullandığını belirtmiş hatta sahte ve orj ürünün nasıl ayırt edileceğini yazmış : http://www.aliexpress.com/item/In-stock-FULL-HD-1080p-Ambarella-DSP-gps-mobile-car-dvr-with-G-sensor-GS1000VS-freeshipping/553546463.html Ben her zaman en çok satış yapan satıcıya yönelirim bir ürün almadan önce. Daha sonra yorumları tarzanca ingilizcem ve google translate kullanarak okumaya çalışırım. Ayrıca tamam alcam demeden önce satıcıya msj çekerim sorular sorarım. Çabuk dönerse cevap verirse demekki ilgili bir satıcı sorun çıkmayacak ( 1 ila 2 gün içinde ) sonra alırım. Benim aldığım link buydu.. http://www.aliexpress.com/store/product/2013-HOT-Sale-F90G-GPS-Dual-lens-Car-DVR-Camera-recorder-G-sensor-Full-HD-1920/422216_1027103297.html Ben de çok sordum, çok konuştum.. Konuşma metnimiz üç sayfa Hatta indirim istedim vermedi.. Ürün geldi.. Sahte bu dedim.. Bi kullan, çok kaliteli olduğunu göreceksin dedi.. Ben sahte mal istemiyorum dedim.. Sana gps logger göndereyim kapatalım bu işi dedi.. Olmaz dedim bu sırada tatile gittim, itiraz süresini geçirdim.. Dönünce tekrar yazdım.. Ya 30 dolar iade et, yada orjinal ürün gönder dedim.. Orjinal göndereceğim dedi.. Dediğine göre göndermiş, çin postası adamdan teslim almış paketi.. Tabi pakette ne var bilmiyorum.. 20 gün içinde de yorum bırakmam lazım.. 20 günde paket gelirse olumlu yorum yapacağım.. ama yaptıklarını yazacağım.. Gelmez ise Bu satıcı sahtekar hırsızdır diyeceğim.. Kendisine de aynen söyledim.. Durum budur Benimkinin bariz farkı şu : turuncu kuşaklar daha kısa ve az.. lens 158 derece değil. Çekim kalitesi fena değil ama o bir F90G değil.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts