İçeriğe Yönlendir

2012 Model C-Max'lerde


Cihan Beliceli

Recommended Posts

Cihan Beliceli

Arkadaşlar bugün ford'un sitesinde fiyatları incelerken "2012 Model Yılı Binek Araçlar için tavsiye edilen fiyat listesi için tıklayınız" seklinde bir yazı var üstte. Linki tıkladığımda sitedeki fiyatlarla açılan fiyatlar farklı model yılından dolayı herhalde. Fakat C-max titanium modellerde 1.6 TDCi 115PS(Sony) şöyle bir yazı var .Sony diye yazdığı acaba dokunmatik ekran olan sony midir bilgisi olan varmı.

Yorum bağlantısı
Korhan Orkun
(düzenlendi)

Dizel Trend Fiesta 37.500 TL olmuş :)

Eski kasa focus'ta sanırım satıştan kalmış artık.. Gerçi İstinye Otokoç'un parkında 100'lerce eski kasa focus var ama telefon edince elimizde yok malesef diyolar:)

tarihinde Korhan Korkutlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Beliceli

Bu otokoç çok mu akıllı zannediyo kendini. En son zam gelmeden önce 1.6 tdci titanium 56000 Tl idi, şimdi zam yapmışlar sonra indirime gitmişler 55980 olmuş. Çok indirim yapmışlar 20 Tl. Allah akıl fikir versin bunlara.

Yorum bağlantısı
Faruk Erbasan

İsmi lazım değil bayilerden birinde bugün 2011 yani 2.5 focus soruyorum b.sayardan stoklara bakarken elimizde şuan yok ama 19 una sipariş geçtik iki tane geliyor denildi. Amaç belli 2012 focuslarımız tutulmadı bi önceki kasayıda yok diyip cazip hale getiriyoruz diyemiyorlar fiyatlada kafalarına göre oynuyorlar. 2012 focusu hatırlıyorumda şişmiş ST gibi duran aşırı güzel bir konsepteydi sanki gel görki çıkan araba tuhaf itici geldi, bana. Eeee böyle olunca 2012 geli,yor insanlar h

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...