Servet Aydın 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Düz tesisat ile mercek istendiği gibi çalışmıyor ki. İlla bişeyler yapılıyor. Hüseyin H4-3 tesisatı var araçta.. Yorum bağlantısı
Yasin Çelik 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Çok kafa karıştırıcı bir iş mi bu meret Şimdi bana lazım olan: 2x bi xenon mercek ( hella) 2x d2 xenon ampul (osram) 2x d2 balans ( muhtemelen osram yada hella) Birde ( o da ne ise ) tesisat kablosu Doğrumudur ? Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 3 Kasım 2011 Yazar Paylaş 3 Kasım 2011 Eğer hala h4-3 motorlu xenon kullanıyorsan üstüne sürmeme gerek yok, karşıdan sana bi-xenonla uzun attıkmı keşke üstüme sürseydiniz derdin. Yoksa sen, zaten tasarım hatalı eski fara hala motorlu xenonmu takıp geziyorsun. Cık cık cık, hemen sanada mercek bulmak lazım Araba gideli 1 sene oldu abi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 (düzenlendi) Araba gideli 1 sene oldu abi Gerçekten ya, birde yazmışsın corolla diye neyse onla gel baride farları corollada üstünde deneyelim artık Çok kafa karıştırıcı bir iş mi bu meret Şimdi bana lazım olan: 2x bi xenon mercek ( hella) 2x d2 xenon ampul (osram) 2x d2 balans ( muhtemelen osram yada hella) Birde ( o da ne ise ) tesisat kablosu Doğrumudur ? Doğrudur yalnız bi-xenon almana gerek yok, farın yapısı farklı düz mercek alacaksın, ama dediğin gibi çifte uzun yapacağım dersen bu malzeme yeter. 3 Kasım 2011 tarihinde Ali Cihangiro?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Ayrıca senin araca yaptığımız işlem neticesinde farlar kapalı iken selektörde xenonlarda yanacak haberin ola Evet baktım bu gün selektörde kısalarıda yakıyor. bi makyajlı kasa bulup bakmam lazım onlardada öyle mi diye. koito balast takabilirmişiz belki hızlı mıdır görecez Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 3 Kasım 2011 Yazar Paylaş 3 Kasım 2011 Gerçekten ya, birde yazmışsın corolla diye neyse onla gel baride farları corollada üstünde deneyelim artık Ben bi sarı gözlük alıyım da gelirsem onu takar gelirim Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Hüseyin H4-3 tesisatı var araçta.. O zaman durum başka tabi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 (düzenlendi) Evet baktım bu gün selektörde kısalarıda yakıyor. bi makyajlı kasa bulup bakmam lazım onlardada öyle mi diye. koito balast takabilirmişiz belki hızlı mıdır görecez Çift reflektörlü far yapılarının % 90'ı far kapalı ike uzun hüzme ile sellektör yapar. Ford'da buna dahil.. Koito yarım saniyede 800 lm ışık şiddeti verebiliyor. Normlara uygun 4 Kasım 2011 tarihinde Servet Ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Servet bey, şuan için en hızlı balast olarak ne alabiliriz, halen Gen5 lermi lider? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Servet bey, şuan için en hızlı balast olarak ne alabiliriz, halen Gen5 lermi lider? Kesinlikle Gen5, ancak Koito ile arasındaki ısınma farkı çok kısa. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Kesinlikle Gen5, ancak Koito ile arasındaki ısınma farkı çok kısa. Anladım, sağol Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Komşuya gelen bir misafiri yeni megane hb full almış. Sanırım arabada valeo var. Ampülü ve balastını bilmiyorum ama ışık çok canlı. Aydınlatma fazlasıyla yeterli. Renk çok güzel. Güneş ışığı vuruyormuş gibi. Hangi balast ve ampül kullanıldığını bilen varmı? Benzer aydınlatmayı volvo s40 ta görmüştüm. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Hakikaten, bazı arabalara bakıyorum daha bir canlı yanıyor, bmw ler falan öyke, farkı nedir acaba? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Mercek bakir toz toprak girmemiş. Ampül yeni tozsuz topraksız. Başka bir durumda yeni nesil merceklerin içleri parlak krom. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Bu güzel mesela. Canlı görünmesini ışık rengide etkiliyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Mercek bakir toz toprak girmemiş. Ampül yeni tozsuz topraksız. Başka bir durumda yeni nesil merceklerin içleri parlak krom. Heee, bu durumda bende sorun yok, benimkiler yazdığın gibi, yolda yan yana gelince aynı renkmi testi yapıyorum, fark göremiyorum zaten, sadece karşıdan farklı görünüyor bazıları. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Osram Xenarc D2S ampulleri nasıl bilirsiniz?Eğer iyiyse bir takım almayı planlıyorum. Mundar çiğer.. Bana yolla C-Max'a gitmez Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Osram Xenarc D2S ampulleri nasıl bilirsiniz?Eğer iyiyse bir takım almayı planlıyorum. Gayet güzel bir ampül. Rahatlıkla kullanabilirsin Mustafa abi. Ne kadara gelecek? Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Fazla uğraşmayın arkadaşlar yakında bi-xenon farlara ceza uygulayacaklar,240 tl bilgilerinize sunuyorum.. Fazla uğraşmayın arkadaşlar yakında bi-xenon farlara ceza uygulayacaklar,240 tl bilgilerinize sunuyorum.. şaka şaka :lol2: Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 (düzenlendi) Bol bulursam sana da yollarım, ne diyorsun alayım mı, bir takım kelepir buldum. Orginal. Sıfır ise, gönder gelsin bir takım 4 Kasım 2011 tarihinde Servet Ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Takımı 80 TL Hüseyin, bir arkadaşın elinde kalmış, kullanılmamış çift ampul, onları alıcam. Fiyat çok iyi.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Kasım 2011 Paylaş 5 Kasım 2011 Çift reflektörlü far yapılarının % 90'ı far kapalı ike uzun hüzme ile sellektör yapar. Ford'da buna dahil..Koito yarım saniyede 800 lm ışık şiddeti verebiliyor. Normlara uygun Koitolar çok iyi test ettim onayladım Yorum bağlantısı
Recommended Posts