İçeriğe Yönlendir

Fıkralar

Cihaner Öztürk

Recommended Posts

Tayyar Karahan

süpermiş , maşşallah derya gibisiniz yani, :nazar: fıkra ansıklopedisimi var sizde.... :p

Yorum bağlantısı
Emrah Musalli

Amerikan Delegesi Hanımefendi kürsüye gelmiş.. "Geçen yılın kararlarını aynen uyguladım.Eve gider gitmez kocama: 'Bundan sonra temiz çamaşır istersen kendi çamaşırını kendin yıka. İşte makine orda..' dedim. İlk gün bir şey görmedim.İkinci gün bir şey görmedim.Üçüncü gün bir baktım, makinenin başında sadece kendi çamaşırlarını değil, benimkileri de yıkıyor." Alman Delegesi söz almış, arkasından.. "Ben de kararımız gereğince kocama: 'Bundan böyle temiz tabakta yemek istiyorsan kendi bulaşığını kendin yıka' dedim.. Birinci gün bir şey görmedim. İkinci gün bir şey görmedim. Üçüncü gün baktım, makinenin başında sadece kendininkileri değil, benim bulaşıklarımı da yıkıyor." Üçüncü konuşmacı bizden feminist kardeşimiz.. "Türkiye'ye döner dönmez kararımız gereğince kocamla konuştum. Ona dedim ki: 'Bundan böyle yemek yemek istiyorsan, kendin pişirmen gerekecek.İşte mutfak orada..'dedim. Birinci gün bir şey görmedim. İkinci gün bir şey görmedim.Üçüncü gün sol gözüm biraz açılır gibi oldu, hafiften görmeye başladım .....

Yorum bağlantısı
Serdar Akgül

İngiliz,Fransız ve Türk maliye bakanları toplanırlar. Konu memur maaşlarıdır.

İngiliz Bakan söz alır ve der ki: -Bizim memurumuzun aylık ihtiyacı 1000 Euro ama biz onlara 1500 Euro maaş veriyoruz;geri kalan 500 Euro'yu ne yapıyorlar bilmiyoruz.

Fransız Bakan söz alır : - Bizim de memurumuzun aylık ihtiyacı 1500 Euro ama biz onlara 2000 Euro maaş veriyoruz;geri kalan 500 Euro'yu ne yapıyorlar bilemiyoruz.

Söz hakkı bizim Türk Maliye Bakanına gelir der ki: - Vallaa! Bizim Memurumuzun aylık ihtiyacı aslında 1000 Euro ama biz onlara 500 Euro maaş veriyoruz. Eksik kalan 500 Euro'yu nerden buluyorlar biz de bilmiyoruz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mafya babası, haraçlarını toplaması için yeni bir tetikçi buldu.

Seçtiği adam sağır ve dilsizdi.

Çünkü yakalanırsa polise fazla bir şey anlatması mümkün olamazdı.

Baba, bir gün ödemelerin geciktiğini fark etti ve tetikçiyi odasında sorguya aldırttı. İşaret dilini bilen bir tercüman da yardımcı oluyordu.

Tercüman işaretle sordu:

'Para nerede?' Sağır dilsiz işaretle cevapladı:

'Ne parası? Benim paradan maradan haberim yok. Neden bahsettiğinizi anlamıyorum.'

Tercüman tercüme etti:

'Neden bahsettiğinizi anlamıyormuş.'

Baba 38'liği koltuk altından çekip sağır dilsizin kafasına dayadı ve horozu kaldırdı:

'Şimdi bir daha sor bakalim, para nerede.' Tercüman işaretle sordu:

'Para nerede?'

Sağır-dilsiz kan ter içinde işaretle cevapladı:

'Şehir merkezindeki parkta, büyük heykelin olduğu kapıdan girince soldan 3. ağacın kovuğunda yüz bin dolar var.'

'Ne söyledi?' dedi Baba.

Tercüman cevapladı:

'Dedi ki; h

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bizim forum her cins ve her yaşa açık...

Bak benim fıkrada da bişeyler vardı, ben sansürledim kel adam...

Sende dikakt et...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben gördüğümü silerim...

Varsa göster onları da sileyim.. :D

Ayrıca horozlanma ordan gelirim bak oraya :)

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
ben dereysem sen de gölsün om... Kısa Anten Gölü :lol2:

uğraşmayın len benlen, getirmeyin beni oraya! :)

Çok korktum :D

Yorum bağlantısı
Selçuk Baysal
(düzenlendi)
"Nomisterler 170-175 cm boylarında, siyah derili hayvanlar. Tüfeği doğrultuyorum. Tam ateş edeceğim sırada 'No Mister! No mister!' diye bağırıyorlar"...

Ya Murat hocam süpersin ya sen,okuldan gelince bazen acayip kafam bozuk oluyor ya çocuklara ya idarecilere,açıyorum forumu,kesin senin bir mesajın falan denk geliyor,kopuyorum :D

tarihinde Sel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
tahrik kalıbı gibi adamsın be Sinan. beni gazla mı çalışıyo sandın canım? :)

Arkadaşlar bana c4 sinan der...ARaban lpgli sende kuru fasulyeyeı sevdıgını duydum abi :D

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
"sizde de" mi? senden başka kimde şamandıra var diye mi merak ettin? :D

Sinan, çık internetten çocum, kapatıyom interneti...

:):D:p hocam süpersin .

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
"sizde de" mi? senden başka kimde şamandıra var diye mi merak ettin? :p

Sinan, çık internetten çocum, kapatıyom interneti...

Yok ben simit depodan bahsediyordum :) Neyse tamam çıkıyorum :D

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
eyvallah Ali'm... ara gazı da ver. :D (şakka len şakka)

hocam gaza ihtiyacın yokki senin atmosferik sin sen :)

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
Ali, var ya, istoşa gelirsem seni göreceğim mutlaka. :D sevdim seni kerata... :yanaktanmakasalmasımaylisi:

Aha ali kolla bi yerlerini :)

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

gel hocam sen istoç a gel ben 40 km yol kat eder yanına gelirim :D

Aha ali kolla bi yerlerini :p

:D:)

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
hö? istoş=istanbul. sen nerdesin ki?

seni de sevdim len kerata... :yanaktanmakasalmasımaylisi:

1 orası istoç :)

2 yanaktan makas aldırmak bize ters ali iyi aldırıyormuş ama öğrendik :D:p

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
hö? istoş=istanbul. sen nerdesin ki?

seni de sevdim len kerata... :yanaktanmakasalmasımaylisi:

hocam ben istanbul boğazının göz bebeği tarabyadayım :) bana orası uzak ama sen teee muğladan kalkıp oraya kadar gelmissin ben mi gelmiycem .

1 orası istoç :p

2 yanaktan makas aldırmak bize ters ali iyi aldırıyormuş ama öğrendik :D :D

yohh lenn ööle bişi şaka babında sivaslı adama yakışmaz . racona ters :D

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
hocam ben istanbul boğazının göz bebeği tarabyadayım :) bana orası uzak ama sen teee muğladan kalkıp oraya kadar gelmissin ben mi gelmiycem .

yohh lenn ööle bişi şaka babında sivaslı adama yakışmaz . racona ters :D

Aldılar oglum yanaktan makası... Hiç kasma benim gibi baştan koyucaktın tepkiyi senden 3 5 aldılar makas... Eros ramozotti seni :p

Yorum bağlantısı
Levent Ayhan

murat hocam bu öğretmenlerde ne çok muhabbet oluyor yahu? benim bi abim var ,o da öğretmen;müthiş fıkralar anlatır.gülmekten kırılırız...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...