İçeriğe Yönlendir

İstanbul İftar Fotoğrafları

Çağlar Bayur

Recommended Posts

O.Yücel Çetin
(düzenlendi)
:D

Osman ben seni bahçe kapısından sokarım abi. Çaktırma sen. Hiç birşey olmamış gibi davran :unsure:

Yardımlarınızı bekliyorum muhterem mod :)

Sabah ola hayrola, sabah oldu da güneş doğsun bir bakalım..

Bıkmadan, usanmadan bekleyeceğim o büyük günü :p

tarihinde Osman Y tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Güzel bir iftar yemeği ve toplantı olmuş, katılanların ayağına sağlık. :unsure:

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Çok güzel geçti gene , güzel eğlendik . Saat nasıl 01.30 oldu anlamadık gerçekten . Servet abi , geçmiş olsun .

Fatih abi avatarlıkları yüklermisin bakalım nasıl çıkmışız :s

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Memnun olmanız bizi ziyadesi ile sevindirdi. Telefonum gecenin bir vaktine kadar susmadı, gün içinde yine arayanlarımız oldu. Sağ olasınız.

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim dostlarım.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Memnun olmanız bizi ziyadesi ile sevindirdi. Telefonum gecenin bir vaktine kadar susmadı, gün içinde yine arayanlarımız oldu. Sağ olasınız.

Çok hoşuna gitti ise, her gece ararız yane :)

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik

Ben de anahtarlığımı aldım teşekkür ediyorum ama sticker almayı unutmuşum :rofl: offf.

Bir de st body kit'i ne zaman kimden alıyoruz? :):good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Ben toplu miktarda sticker aldım Lokman abiden Kurtköy/Pendik/Tuzla güzergahından bana ulaşan arkadaşlara dağıtabilirim.Sadece uzun olan sticker var bende

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Madem aranmaktan o kadar memnundun, gece niye kapattın telefonunu :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Şarjı bitmiş, sahura bile kalkamadık .İnsan diğer hattı arar öldük mü kaldık mı diye :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Sabah diğer hattını da denedim, her iki hattın da kapalıydı beyfendi..

Ayrıca benim hanım, 3. hattın numarasını istiyor...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Palaz

Kaçırılmayacak bir iftar organizasyonuydu. Malesef iş sebebi ile katılamadım saglık olsun görünüş itibari ile çok güzel bir iftar yemeği olmuş. Bir dahaki sefere artık diyelim.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
Kaçırılmayacak bir iftar organizasyonuydu. Malesef iş sebebi ile katılamadım saglık olsun görünüş itibari ile çok güzel bir iftar yemeği olmuş. Bir dahaki sefere artık diyelim.

Israrla bekliyoruz, olmaz ise Gebze'den geçerken alayım Konya'ya gideriz. Bu arada ufaklık fena oyun oynuyormuş haberini aldık :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Armağan dışarı çıktığımda sticker vermek için aradım seni, bulamayınca Mehmed'e bıraktım ondan alırsın artık.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Palaz
Israrla bekliyoruz, olmaz ise Gebze'den geçerken alayım Konya'ya gideriz. Bu arada ufaklık fena oyun oynuyormuş haberini aldık :)

:nazar: Servet abi ile görüştük. galiba Ramazan bitmeden yapacağız bir şeyler. Konya işinide düşünelim. :) Dönüşte dedem Nasrettin hocayıda ziyaret eder öyle döneriz sana bir duble etli ekmek arkasına da tandır yedirtmeden olmayacak :D bu arada benim ufaklık seni ve Rıfat'ı dilinden düşürmüyor. :D Rıfat'a kankam aşağı kankam yukarı misali :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...