İçeriğe Yönlendir

İstanbul İftar Fotoğrafları

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Emin Önal

Herkesin ayağına sağlık,çok güzel bir akşamdı :)

Servet abim geçmiş olsun,Avrupa fikrine katılıyorum..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yeni girebildim eve.

Daha orada Süha'lar galiba.

Servet abi geçmiş olsun, ne olduğunu anlayamadan uçtunuz. Tekrardan geçmiş olsun.

Çok keyifliydi, her seneye inşallah :)

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Her zamanki gibi çok anlamlı ve keyifli bir Organizasyon oldu. Servet Abi'ye Mekan için Teşekkürlerimi sunarım. Yenge içinde sonradan duydum üzüldüm. İnşallah önemli birşey değildir.

Büyük bir bölüm ayrıldıktan sonra mekandan ayrılmayıp 01:00 a kadar Muhabbettemizi sürdürdük. Sonrasında Mertcan, Süha, Rıfat herzamanki gibi Haliçteki Mekanımıza gidip sahur vaktini beklerken, sohbetimizi gerçekleştirdik.

FCTR İstanbul Ekibi olarak süper bir günü daha gerçekleştirdik, nice Organizasyonlara...

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Servet abi geçmiş olsun.Katılan ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Çok güzel bir iftardı Servet abi herşey için çok teşekkürler yengeye geçmiş olsun.Ayrılanlardan sonra bir grup kaldık bol kahkahalı ve güzel muhabbet ettik.Bendeki fotolar yarın artık.

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
Pekatik ve Osman mı ?

tam isabet abi :)

Vay maaşallah :p Allah kabul etsin.

Osman yeni avatarın hayırlı olsun abicim :good1:

Eyvallah abi. Bu avatarı kulüp üyesi olduğumda kullanacağım. :D:D

Servet abi geçmiş olsun, akşam fark edemedik orada olup biteni. :p

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
Şartlar oluştu mu Osman, kulüp üyeliği için ?

Yok abi, daha değil bununla 2. etkinliğim oldu 1 (bir) etkinliğe daha katılmam lazım. :p Ama FordClubTR Yönetim Kurulu bir karar verirse bu karar karşısında boynum kıldan incedir. :good1:

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
Şartlar oluştu mu Osman, kulüp üyeliği için ?

Kefil gerekirse ben ikamet çıkartıp geleyim :p

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Yok abi, daha değil bununla 2. etkinliğim oldu 1 (bir) etkinliğe daha katılmam lazım. :p Ama FordClubTR Yönetim Kurulu bir karar verirse bu karar karşısında boynum kıldan incedir. :p

3. etkinliğe katıl, haberim olsun..:D Yönetim kurulu kararıdır..:good1:

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
3. etkinliğe katıl, haberim olsun..:fiuw: Yönetim kurulu kararıdır..:D

Ben de eşli katıldıydım belki bir faydası olur diye :p

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
Kefil gerekirse ben ikamet çıkartıp geleyim :fiuw:

Senin kefaletini kabul edemem...:D

Ben de eşli katıldıydım belki bir faydası olur diye :p

Sabah ola hayrola, sabah oldu da güneş doğsun bir bakalım..

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı
Senin kefaletini kabul edemem...:p

:fiuw:

Osman ben seni bahçe kapısından sokarım abi. Çaktırma sen. Hiç birşey olmamış gibi davran :D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
kulüp üyelerine maaş mı bağlanıyor,yoksa aidat mı kesiliyor?ona göre benim üç oldu diyeceğim de :D

Nöbet var, aidat var ben nöbetçiyim mesela şimdi yoksa ne işim var forumda gider yatarım.Abi bakma böyle yeşerdiğimize içerde hepimiz mosmoruz :oghk::p:fiuw:

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Yasak Abi kesinlikle wc'ye bile gidiyorken modlardan izin alıyoruz :fiuw: ama gelin kulüp üyeliğine yeni nöbetçiler lazım alt devre yapalım sizi temizlik falan bizden düşer artık :p:D

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Nefis bir toplantı olmuş herkesin ayağına sağlık kesesine bereket.Önceden iftara davetli olmasaydım bir yolunu bulup katılmayı düşünüyordum maalesef olmadı.

Servet geçmiş olsun.

Yasak Abi kesinlikle wc'ye bile gidiyorken modlardan izin alıyoruz :p ama gelin kulüp üyeliğine yeni nöbetçiler lazım alt devre yapalım sizi temizlik falan bizden düşer artık :p:ohooh:

Tahir ne yaptın sen :fiuw: oldumu şimdi bu yazıyı okuyan kim kulüp üyesi olmak isterki artık :oghk: . Yeni K.üyesi alamazsak aidatları artırmak zorunda kalacağız,zam yapıncada kızıyorsunuz :unknw: Neyse sana bir uyarı yazalım akşamda bunu yönetim olarak değerlendirelim. :D

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Başta organizsayonu düzenlenmesine vesile olan Servet Abi'me buradan çok teşekkür ediyorum. Herkesten ayrıldıktan sonra gece 3 - 3.5'a kadar Rıfat, İlteber, Süha ve ben oturduk, muhabbetin dibine vurduk. Benim için çok güzel bir gün oldu. Katılan herkese çok teşekkür ederim.

Servet Abi, geçmiş olsun. Umarım yengemiz iyidir...

Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç

çok güzel bir iftar yemeği olmuş,resimlerde harika, iftara misafirimiz olmasaydı bende eşimle katılmayı çok istiyordum.işallah başka bir etkinlikte birlikte oluruz.

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik

Bu güzel iftar yemeği için başta hazırlayan kişi Servet abi olmak üzere hepinize teşekkür ederim. Herkesle tanıştığıma çok sevindim.

Servet abi, bu arada geçmiş olsun. Gittiğini göremedim ben senin sonradan öğrendim.

Bu arada mutlu çift olmuşuz çok teşekkürler. Bir de şu dikkatimi çekti. Çekilen resimlerde kendime baktım ne kadar çirkin bir şeymişim yaaa :) Uzun zamandır fotoğraflarıma bakmıyordum da :)

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Servet geçmiş olsun kardeşim, emeklerin içinde ayrıca teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

Cavit Ağa yapmış numarasını :) çok yakın bir arkadaşımın iptal olan iftar davetinin tekrar gündeme gelmesiyle,üzülerek aranızda olamadım,güzel etkinlik emeği geçen herkesin yüreğine sağlık,Allah kabul etsin

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Tüm etkinliklerimiz gibi çok güzel bir gündür. 2009 yılındaki iftar yemeğimizde 10-12 kişi idik şimdi tam 3 katıyız hatta gelemeyenlerde var :) , Allah muhabbetimizi bozmasın.

Servet abi ye mekan için teşekkürü bir borç bilirim, yengemiz için geçmiş olsun dileklerimi iletirim.

Saat 1.30 da dilruba restaurant'tan ayrıldık gece güzel tamamlandı.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Yine çok güzel olmuş.Orda olabilmeyi çok isterdim.İnşallah başka zamana bayramdan sonraya diyelim.Bu arada Servet abi geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Servet abim geçmiş olsun. Farkedemedik bile ayrıldığını.

Tüm katılımcıların ayaklarına sağlık. Yine güzel bir organizasyonu gerçekleştirmiş olduk. Nice senelerde nice iftarlara inşaallah.

:unsure:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...