Armağan Pekatik 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 Güzel çıkmamışım , deniz kenarına devam Abi yaşlı göstermiş gecedeki fotoğraf seni halbu ki gencecik adamsın Armağan dışarı çıktığımda sticker vermek için aradım seni, bulamayınca Mehmede bıraktım ondan alırsın artık. Abi tamamen benim hatam. Boşluğuma geldi herkes kalkınca bi curcuna oldu hesap falan. Kalıyor muyuz gidiyor muyuz derken unuttum Mehmet Kazancıoğlundan almaya çalışırım artık sağolun. Yorum bağlantısı
Özgür Mazlum 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 Gerçekten güzel bir organizasyondu. Emeği geçenlere teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 Abi yaşlı göstermiş gecedeki fotoğraf seni halbu ki gencecik adamsın Abi tamamen benim hatam. Boşluğuma geldi herkes kalkınca bi curcuna oldu hesap falan. Kalıyor muyuz gidiyor muyuz derken unuttum Mehmet Kazancıoğlundan almaya çalışırım artık sağolun. Sağol Armağan , esnaf adamsın valla Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 Güzel bir akşam güzel bir yemek olmuş Allah muhabbetinizi arttırsın Allah kabul etsin nice beraber senelere Servet sakalını okuttunmu okutmadıysan gel bildiğim derin bir hoca var okutalım :lol2: Servet Yengeme geçmiş olsun temennimi ilet lütfen Yorum bağlantısı
Semih İzgi 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 Büyük şehirde yaşamadığım için üzüldüğüm anlardan birisi daha. FCTR bu duyguyu bana daha nekadar yaşatacak merak ediyorum. Şizofren oldum. :lol2: Herkesi fotoğrafdan dahi olsa yeniden görmek güzel Servet abi geçmiş olsun yengem için. İlteber abicim kısa saç sana çok daha fazla yakışıyor bilgine sunarım . Öz club çıktılarımız çok hoş olmuş. Mehmet abiye ne yapsak az. Çalılıkların arkasından bakan 406 çok güldürdü Mehmet(Kazancıoğlu) abime mavi polo yaka çok yakışmış Herkese ayrı ayrı selamlar. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 Servet geçmiş olsun kardeş. Teşekkürler Fuat hocam Servet sakalını okuttunmu okutmadıysan gel bildiğim derin bir hoca var okutalım Servet Yengeme geçmiş olsun temennimi ilet lütfen Abi Cavit ağa üç kulhuvallah bi elham okudu. Geçerlimi acep ? İleteceğim, teşekkür ederim abi.. Büyük şehirde yaşamadığım için üzüldüğüm anlardan birisi daha. FCTR bu duyguyu bana daha nekadar yaşatacak merak ediyorum. Şizofren oldum. :lol2:Herkesi fotoğrafdan dahi olsa yeniden görmek güzel Servet abi geçmiş olsun yengem için. İlteber abicim kısa saç sana çok daha fazla yakışıyor bilgine sunarım . Öz club çıktılarımız çok hoş olmuş. Mehmet abiye ne yapsak az. Çalılıkların arkasından bakan 406 çok güldürdü Mehmet(Kazancıoğlu) abime mavi polo yaka çok yakışmış Herkese ayrı ayrı selamlar. Selçuk'tan Tırt 406 ile ilgili açıklama bekliyoruz zaten Teşekkürler Semih. İddaa adiyorum buradaki dostlukları başka yerde bulamayız Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 Çok sağol Semih teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 İftar saati ve sohbeti çok güzeldi saat 10 a doğru masadan kalktık arabaların yanına gitik , sonra bir daha oturduk muhabbet e bir başladık saat gece 1.30 oldu . Hiç sıkılmadım gerçi hiçbir etkinlikte sıkılmadım , seviyorum burayı :lol2: Unutmadan Cavit ağam bana diyordu , en erken o ayrıldı aramızdan Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 Ya benim çözemediğim, Çağlar abi niye cezalı gibi tek başına oturdu Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 Ya benim çözemediğim, Çağlar abi niye cezalı gibi tek başına oturdu Çocuklar oturtmadı galiba Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 Ya benim çözemediğim, Çağlar abi niye cezalı gibi tek başına oturdu eşli ve çocuklular kendilerine ayrılan özel bölüme oturdu o nedenle Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 yok öyle demiyelim istersen eşlerinden ayrılamıyanlar öyle oturdu desek. ben Servet abi Lokman abi hepimiz aynı masadaydık eşlerimiz ise öbür masada Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 Hatta eşleriyle gelenler arasında en son giden de sendin abi , 1.30 da çıktık , 1.45 de evdeydim ben Maşallah ufaklık çok şeker , Allah nazarlardan esirgesin :nazar: Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 Rabbim kabul etsin.Güzel toplantı olmuş yüreklerinize sağlık. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 yok öyle demiyelim istersen eşlerinden ayrılamıyanlar öyle oturdu desek. ben Servet abi Lokman abi hepimiz aynı masadaydık eşlerimiz ise öbür masada Kılıbık demeye getiriyorsun yani. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 yok öyle demiyelim istersen eşlerinden ayrılamıyanlar öyle oturdu desek. ben servet abi lokman abi hepimiz aynı masadaydık eşlerimiz ise öbür masada ilk etkinliğin günahı olmaz. Kılıbık demeye getiriyorsun yani. kılıbık mı? bu toprakların gördüğü son kazak erkeğiyim ben Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 Hayırdır abi Kazakistan'dan mı geldin Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 Hatta eşleriyle gelenler arasında en son giden de sendin abi , 1.30 da çıktık , 1.45 de evdeydim ben Maşallah ufaklık çok şeker , Allah nazarlardan esirgesin Çok sağol Ali teşekkür ederim. Kılıbık demeye getiriyorsun yani. yok canım niye öyle bir şey söyliyeyim ki ilk etkinliğin günahı olmaz. kılıbık mı? bu toprakların gördüğü son kazak erkeğiyim ben benim eşiminde ilk etkinliğiydi. emir komuta bazen ters işliyo oda bu abilere denk gelmiş heralde diyenede bakarmısınız ama... yok canım emir konuta ile ilgili olacağını zannetmiyorum Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 Çok süper olmuş... Allah kabul etsin... Keşke biz de orada olabilseydik Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 Hocam Sakarya'dan bir buçuk saatte gelinebilir. Gelseydiniz de s320 görseydik :D Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 emir komuta bazen ters işliyo oda bu abilere denk gelmiş heralde diyenede bakarmısınız ama... Eee ben değilim demedim ki... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 şişşşt konuyu dağıtmıyalım, ne o kazak, kılıbık olayı dışarda kazak gözükecen evde kılıbık olacan çaktırmayın Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 Hocam Sakarya'dan bir buçuk saatte gelinebilir. Gelseydiniz de s320 görseydik :flowers: İnşallah artık bir dahaki etkinliğe katılırız... Aracın heyecanı falan,birde henüz araca alışmadan İstanbul trafiği korkutuyor beni... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 15 Ağustos 2011 Paylaş 15 Ağustos 2011 Büyük şehirde yaşamadığım için üzüldüğüm anlardan birisi daha. FCTR bu duyguyu bana daha nekadar yaşatacak merak ediyorum. Şizofren oldum. Herkesi fotoğrafdan dahi olsa yeniden görmek güzel Servet abi geçmiş olsun yengem için. İlteber abicim kısa saç sana çok daha fazla yakışıyor bilgine sunarım . Öz club çıktılarımız çok hoş olmuş. Mehmet abiye ne yapsak az. Çalılıkların arkasından bakan 406 çok güldürdü Mehmet(Kazancıoğlu) abime mavi polo yaka çok yakışmış Herkese ayrı ayrı selamlar. yav bir hevesim vardı, bir türlü başaramadık kesiyorum arkadaş Yorum bağlantısı
Recommended Posts