O.Yücel Çetin 16 Ağustos 2011 Paylaş 16 Ağustos 2011 Hayırdır abi Kazakistan'dan mı geldin Orta Asya'dan benim eşiminde ilk etkinliğiydi. bir daha erken geleceğim zaten işin özü yer kalmamış bize büyük masada. şişşşt konuyu dağıtmıyalım, ne o kazak, kılıbık olayı dışarda kazak gözükecen evde kılıbık olacan çaktırmayın tecrübe konuşuyor Yorum bağlantısı
Erdal Yazıcı 16 Ağustos 2011 Paylaş 16 Ağustos 2011 herkesin iftarını Allah kabul etsin. Gelemediğim için bir kez daha üzüntüm duydum. bir sonraki piknik olur belki. o zaman gelirim inşallah. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 16 Ağustos 2011 Paylaş 16 Ağustos 2011 Bir de dikkatimi çeken Servet abi o sakalla dizilerde kötü karakter rolü verseler başarı ile oynamaz mı? Bknz: Ersoy Ulubey Amanın tırstım Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 16 Ağustos 2011 Paylaş 16 Ağustos 2011 Bir de dikkatimi çeken Servet abi o sakalla dizilerde kötü karakter rolü verseler başarı ile oynamaz mı?Bknz: Ersoy Ulubey Amanın tırstım senin değilde benim tırsmam gerekiyor galiba o hareket bana yapılmıştı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Ağustos 2011 Paylaş 16 Ağustos 2011 İşiniz gücünüz yokmu sizin Zafer bak ne diyorlar Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 16 Ağustos 2011 Paylaş 16 Ağustos 2011 (düzenlendi) Servet Ulubey abiyi kızdırmayın şişştt Edit : imla 16 Ağustos 2011 tarihinde Ali G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 16 Ağustos 2011 Paylaş 16 Ağustos 2011 (düzenlendi) İşiniz gücünüz yokmu sizin Zafer bak ne diyorlar fordclub tan başka ne işimiz olacak abi. Aşkolsun Nasıl yakalamışım estantaneyi 16 Ağustos 2011 tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 16 Ağustos 2011 Paylaş 16 Ağustos 2011 Yok canııım. Cık olmaz. sol taraftaki yüzde nur var baksanıza. İstesede ondan kötü adamda olmaz rolüde olmaz. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Ağustos 2011 Paylaş 16 Ağustos 2011 Bir de dikkatimi çeken Servet abi o sakalla dizilerde kötü karakter rolü verseler başarı ile oynamaz mı?Bknz: Ersoy Ulubey Amanın tırstım Arkada ben niye bu kadar rahatım ama Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Ağustos 2011 Paylaş 16 Ağustos 2011 fordclub tan başka ne işimiz olacak abi. Aşkolsun Nasıl yakalamışım estantaneyi Arızalısın ne diyeyim Yok canııım. Cık olmaz. sol taraftaki yüzde nur var baksanıza. İstesede ondan kötü adamda olmaz rolüde olmaz. Hiç... Arkada ben niye bu kadar rahatım ama Ben varım yanında ondandır Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 16 Ağustos 2011 Paylaş 16 Ağustos 2011 (düzenlendi) Arkada ben niye bu kadar rahatım ama :lol2: Sani dikkatli bak :lol2: sen de ordasın Yok canııım. Cık olmaz. sol taraftaki yüzde nur var baksanıza. İstesede ondan kötü adamda olmaz rolüde olmaz. :lol2: Photoshopla nuru silerim ben Arızalısın ne diyeyim Heee balatalarım sıyırmıştır. Nasılsa otomatiklerde her viteste 2 tane oluyormuş. Uğraş dur , 16 Ağustos 2011 tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 16 Ağustos 2011 Paylaş 16 Ağustos 2011 (düzenlendi) Bir de dikkatimi çeken Servet abi o sakalla dizilerde kötü karakter rolü verseler başarı ile oynamaz mı?Bknz: Ersoy Ulubey Amanın tırstım Servet abiden kötü karakter çıkmaz. Zaten Sani bozmuş sahneyi arkadan. Arkada ben niye bu kadar rahatım ama Harbiden neden? 16 Ağustos 2011 tarihinde Osman Y tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 16 Ağustos 2011 Paylaş 16 Ağustos 2011 Bob Marley Servet boşunamı diyorum ben Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Ağustos 2011 Paylaş 17 Ağustos 2011 Harbiden neden? Ben muhtemelen daha olacakların farkında değilim orada. Az sonra Polat mekanı basacak :lol2: Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 17 Ağustos 2011 Paylaş 17 Ağustos 2011 biri ulubeymi dedi, iyi arkadaşımdır Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Ağustos 2011 Paylaş 17 Ağustos 2011 abi eski sivillerden olduğunu biliyordum ama bu kadar derinde olabileceğini hiç düşünmemiştim. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 17 Ağustos 2011 Paylaş 17 Ağustos 2011 sağolun arkadaşlar Mehmet derin dediğin nedirki D Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Ağustos 2011 Paylaş 17 Ağustos 2011 abi derin devlet polat alemdarın sağ, sol kolu kimsenin bilmediği bilemediği konular abim Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 18 Ağustos 2011 Paylaş 18 Ağustos 2011 biri ulubeymi dedi, iyi arkadaşımdır Eeee ne var ki bunda sanki. Her zaman gördüğümüz şey yıhahah Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Ağustos 2011 Paylaş 18 Ağustos 2011 Servet abi ne durumdayız ? Hangi konuda ? Bu aralar balataları peşpeşe yakıyorumda:yoğuniştemposundandellenmişadamsmileysi: Yorum bağlantısı
Recommended Posts