Şahin Topaloğlu 19 Ağustos 2011 Paylaş 19 Ağustos 2011 Değerli kardeşlerim abilerim ablalarım. Tez zamanda izine ayrılacağım yalnız yolum çok uzun.Diyarbakır-ankara-ordu-ankara-nevşehir(Emmi yi ziyaret ) mersin -diyarbakır. Aracımda AUX girişi var.Bende forumda araştırdığım kadarıyla müzikçalar yardımıyla bağlantı yapabileceğim söylenmiş. Benim sorum şu olacak.. Müzik çaların şarzını nasıl halledeceğim. yoksa AUX girişine bağladışımda kendi kendine şarj olurmu. veya müzikçalar haricinde aux girişine flaşh disk takabileceğimiz bir aparat varmı ACB (acele cevap baklerim) Yorum bağlantısı
Fatih Ada 19 Ağustos 2011 Paylaş 19 Ağustos 2011 Değerli kardeşlerim abilerim ablalarım.Tez zamanda izine ayrılacağım yalnız yolum çok uzun.Diyarbakır-ankara-ordu-ankara-nevşehir(Emmi yi ziyaret ) mersin -diyarbakır. Aracımda AUX girişi var.Bende forumda araştırdığım kadarıyla müzikçalar yardımıyla bağlantı yapabileceğim söylenmiş. Benim sorum şu olacak.. Müzik çaların şarzını nasıl halledeceğim. yoksa AUX girişine bağladışımda kendi kendine şarj olurmu. veya müzikçalar haricinde aux girişine flaşh disk takabileceğimiz bir aparat varmı ACB (acele cevap baklerim) müzikçalarınızın şarjı az mı gidiyorki? Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 19 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2011 desene çağlar abi AUX bi işe yaramayacak.Track CD ye mahkum oldum Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 19 Ağustos 2011 Paylaş 19 Ağustos 2011 Değerli kardeşlerim abilerim ablalarım.Tez zamanda izine ayrılacağım yalnız yolum çok uzun.Diyarbakır-ankara-ordu-ankara-nevşehir(Emmi yi ziyaret ) mersin -diyarbakır. Aracımda AUX girişi var.Bende forumda araştırdığım kadarıyla müzikçalar yardımıyla bağlantı yapabileceğim söylenmiş. Benim sorum şu olacak.. Müzik çaların şarzını nasıl halledeceğim. yoksa AUX girişine bağladışımda kendi kendine şarj olurmu. veya müzikçalar haricinde aux girişine flaşh disk takabileceğimiz bir aparat varmı ACB (acele cevap baklerim) Aux girişi haporlere direk ses vermeni sağlayan giriştir. Mikrofon girişi gibi düşünebilirsin. Aux girişi ile USB girişinin uzaktan yakından bir alakası yoktur. Flash, fişman takamazsın Abi sadece takabileceğin müzikçalar. Aux şarj etmez. Onunda şarjını çakmaktan alabilirsin. Orası kablo yumağına döner. Yapacak bir şey yok. İcat eden mühendise sonsuz saygılar. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 19 Ağustos 2011 Paylaş 19 Ağustos 2011 Şahin Abi müzik çaların şarj girişi nasıl usb den şarj olabilen modellerden mi? Eğer öyle ise çakmaklığı takılan usb den şarj olman aletler için tasarlanmış aparatlar var onlardan alabilirsin. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 19 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2011 müzikçalarınızın şarjı az mı gidiyorki? Eskiden kalma bi tane vardı şarzı 30 dakka anca gidiyor.Tavsiye edebileceğiniz bir müzikçalar varmı. Aux girişi haporlere direk ses vermeni sağlayan giriştir. Mikrofon girişi gibi düşünebilirsin.Aux girişi ile USB girişinin uzaktan yakından bir alakası yoktur. Flash, fişman takamazsın Abi sadece takabileceğin müzikçalar. Aux şarj etmez. Onunda şarjını çakmaktan alabilirsin. Orası kablo yumağına döner. Yapacak bir şey yok. İcat eden mühendise sonsuz saygılar. Aynem mühendise selamlarını iletiyorum kardeşim. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 19 Ağustos 2011 Paylaş 19 Ağustos 2011 (düzenlendi) Eskiden kalma bi tane vardı şarzı 30 dakka anca gidiyor.Tavsiye edebileceğiniz bir müzikçalar varmı. Aynem mühendise selamlarını iletiyorum kardeşim. http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-nwz-...categoryId=9181 Bu olması şart değil, bir alışveriş merkezine git sony olanlardan bir tane al. Zaten en az şarjı giden sony 18 saat çalıyor.Ses kalitesinden de memnun kalırsınız. (Orjinal Sony olsun yalnız.) 19 Ağustos 2011 tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 19 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2011 Şahin Abi müzik çaların şarj girişi nasıl usb den şarj olabilen modellerden mi? Eğer öyle ise çakmaklığı takılan usb den şarj olman aletler için tasarlanmış aparatlar var onlardan alabilirsin. Tahir nerden bulacaz bu aparatları.Bilgisayar satıcılarında varmıdır ki. vay arkadaş ya 32.000 tl ver Çakma cd dinleyeme varmı böyle bişey. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 19 Ağustos 2011 Paylaş 19 Ağustos 2011 (düzenlendi) Tahir nerden bulacaz bu aparatları.Bilgisayar satıcılarında varmıdır ki. vay arkadaş ya 32.000 tl ver Çakma cd dinleyeme varmı böyle bişey. Abi cep telefonu satan yerlerde bile vardır çok komplike bişey değil .Teknosa da çokca görüyorum eğer varsa sizin orada bakabilirsin abi. Mesela şu : http://teknohesap.com/product.php?id_product=65 19 Ağustos 2011 tarihinde Tahir ?lter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 19 Ağustos 2011 Paylaş 19 Ağustos 2011 (düzenlendi) Abi cep telefonu satan yerlerde bile vardır çok komplike bişey değil .Teknosa da çokca görüyorum eğer varsa sizin orada bakabilirsin abi. Yapma abi onların sesi çok dandik.Şahin abi sen sony al. Onlar şarj oluyor ama şarj olurken genelde çalmıyorlar. Sony'de öyle ama çakmaklıktan 10 dakka şarj etsen 5 saat çalar. Düzeltme: Ne iğrenç bir yazım 19 Ağustos 2011 tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 19 Ağustos 2011 Paylaş 19 Ağustos 2011 Yapma abi onların sesi çok dandik.Şahin abi sen sony al. Onlar şarj oluyor ama şarj olurken genelde çalmıyorlar. Sony'de öyle ama çakmaklıktan 10 dakka şarj etsen 5 saat çalar.Düzeltme: Ne iğrenç bir yazım Armağan Tranmitter demedim şarj aleti dedim sadece.Yanlış anladın galiba en son verdiğim linkteki aletten Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 19 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2011 Abi cep telefonu satan yerlerde bile vardır çok komplike bişey değil .Teknosa da çokca görüyorum eğer varsa sizin orada bakabilirsin abi.Mesela şu : http://teknohesap.com/product.php?id_product=65 hah şimdi oldu bak bunu hemen alacağım. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 19 Ağustos 2011 Paylaş 19 Ağustos 2011 Armağan Tranmitter demedim şarj aleti dedim sadece.Yanlış anladın galiba en son verdiğim linkteki aletten Yok transmitter değil sağda solda satılan o mp3 playerları söylüyorsun sandım. Şarj doğruda cihazlar şarj olurken çalmıyor. USB bağlantısı algılayınca, charging, connecting tarzında yazılar çıkarıp beklemeye geçiyorlar. Sony olursa en azından hızlı şarj olup uzun çalıyor. Onu söylemek istedim. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 19 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2011 Yapma abi onların sesi çok dandik.Şahin abi sen sony al. Onlar şarj oluyor ama şarj olurken genelde çalmıyorlar. Sony'de öyle ama çakmaklıktan 10 dakka şarj etsen 5 saat çalar.Düzeltme: Ne iğrenç bir yazım Hımmm bunuda bi düşüneyim .. Armağan peki bu CD çalarlar var MP 3 cd side çalıyor onlardan alıp bağlasam olurmu ki.. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 19 Ağustos 2011 Paylaş 19 Ağustos 2011 hah şimdi oldu bak bunu hemen alacağım. Abi netten alma kargosu daha çok tutar oralardan bak önce Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 19 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2011 Abi netten alma kargosu daha çok tutar oralardan bak önce Benim kayınço teknosada müdür dur ben ona bu aleti kitleyeyim Yorum bağlantısı
Tahir İlter 19 Ağustos 2011 Paylaş 19 Ağustos 2011 Yok transmitter değil sağda solda satılan o mp3 playerları söylüyorsun sandım. Şarj doğruda cihazlar şarj olurken çalmıyor. USB bağlantısı algılayınca, charging, connecting tarzında yazılar çıkarıp beklemeye geçiyorlar. Sony olursa en azından hızlı şarj olup uzun çalıyor. Onu söylemek istedim. Bu konuda sonuna kadar katılıyorum.5 dk şarj 90 dakika müzik çalabiliyor galiba senin linkini verdiğin alet. Benim kayınço teknosada müdür dur ben ona bu aleti kitleyeyim Hah işte sony mp3 de kitle abi hazır elin değmişken Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 19 Ağustos 2011 Paylaş 19 Ağustos 2011 Hımmm bunuda bi düşüneyim ..Armağan peki bu CD çalarlar var MP 3 cd side çalıyor onlardan alıp bağlasam olurmu ki.. Abi kaçıncı yüzyıldayız. O cd çalarlar takılır, şarkı atlar, cikcikler, hem o şarjsız mı olacak? Al bi sony mp3 tam şarj et. At şarkılarını içine. En az 15 saat çalsın. USB'den şarj oluyor zaten. Bu çakmak olayından alırsın. Çok sıkışırsan 3 dakikalık şarjla 90 dakika çalıyor. Dünyayı gezdirir sana. Düşünme bence. Tek çözüm bu. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 19 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2011 Bu konuda sonuna kadar katılıyorum.5 dk şarj 90 dakika müzik çalabiliyor galiba senin linkini verdiğin alet.Hah işte sony mp3 de kitle abi hazır elin değmişken kitledim bile Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 19 Ağustos 2011 Paylaş 19 Ağustos 2011 Benim kayınço teknosada müdür dur ben ona bu aleti kitleyeyim Tamam işte kayınçoya bir de sony mp3 player kitle. İşin hallolsun. Bu konuda sonuna kadar katılıyorum.5 dk şarj 90 dakika müzik çalabiliyor galiba senin linkini verdiğin alet.Hah işte sony mp3 de kitle abi hazır elin değmişken Aynen abi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 19 Ağustos 2011 Paylaş 19 Ağustos 2011 Tamam işte kayınçoya bir de sony mp3 player kitle. İşin hallolsun.Aynen abi Yavaşsın Armağan kitlendi bile Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 19 Ağustos 2011 Paylaş 19 Ağustos 2011 (düzenlendi) Yavaşsın Armağan kitlendi bile Sorma ben de kitlendim Düzeltme: Nemiş? Kitlendim. Yuh ama artık Armağan. Kilitlendim olacaktı. 19 Ağustos 2011 tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 19 Ağustos 2011 Paylaş 19 Ağustos 2011 Carputer satılır Geciktin Abi kaçtı müşteri Yorum bağlantısı
Recommended Posts