İçeriğe Yönlendir

2011 Focus Collection Stw Aracıma 4*4 Lastik Jant


Murat Güçlü Toy

Recommended Posts

Murat Güçlü Toy
(düzenlendi)

2011 Focus collection stw (eski kasa) aracıma biraz 4*4 görünümü kazandırmak istiyorum. Lastik ve jant ile öncelik vereceğim. Alt linkteki lastikleri ve buna uygun jant düşünüyorum ama sizlerinde bu konuda fikirlerinizi almak istedim. Arabam beyaz renk dizel. Bu tarz çalışma yapılmış örnekler varmıdır? görsel olarakta ekleyebilirseniz sevinirim.

http://www.lastikcim.com.tr/Continental-Co...8H,PR-2207.html

tarihinde Adnan tarafından düzenlendi
collection
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Bu tip bir görünüm bilemiyorum zevk meselesi ama pek güzel olmaz gibi geliyor bana. Ayrıca 4*4 jantları tonajı yüksek olan arazi araçlarını taşımak üzere tasarlandığından ağır gelebilir diye düşünüyorum. Ön takıma ve yürür aksama uzun vadede zarar verebilir. Yakıtı arttıracağıda aşikar bana göre. Yinede büyüklerimiz daha teknik yorumlar getireceklerdir.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

4x4' den ziyade cross aracına dönüştürebilirsiniz anca. Onu da dodikler biraz yükseltme vs tarzıyla yapabilirsiniz. Hemen lastikten başlamayın derim.

Yorum bağlantısı
Murat Güçlü Toy

çıkan jantlara kar lastikleri taktırmayı düşünüyorum ama değiştirmektende vaz geçmiş gibiyim. istediğim görüntüyü yakalayabilecek gibi görünmüyorum. Şu anki şekli ile kullanmaya devam edeceğim sanırım

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...