İçeriğe Yönlendir

Plakadan Sorgulama Hakkında?


Mehmet Erduru

Recommended Posts

Mehmet Erduru

Arkadaşlar örneğin bir aracın plakasını 5664 e mesaj attığımızda .... tarihinde çarpma diyor ve 2800 tl yazıyor.. Aynı aracın plakasını bu sefer plakanın başına kaza yazarak sorguladığımda ise kaza kaydı yoktur yazıyor.. Bu hasar ve kaza kaydı arasındaki fark nedir? ayrıca sorguladğım araça 2800 tl edecek kadar bir şey yok sadece tampon değişmiş acaba bu 2800 tl içinde diğer araca olan hasar bedeli demi yazıyor yada çevreye olan hasar bedeli?

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Hasar onarımı serviste yapılmıştır, tırnaktı, belki fardı, panjurdu, tampondu, boyasıydı falan derken 2800 lirayı bulmuş olabilir..

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)

Servis şişirilmiş fiyat malesef benimde başımda var marşbiyeldeki 30 cm vuruğu kaskodan serviste yaptırınca 700 lira çıktı fatura sorguda bu rakam çıkıyor.

Bide abi jant kapağınıda eskiydi onuda değiştirdik dediler sanki bedavaya yaptılar.Bende haa iyi 700 lira olunca şüphelenmiştim bak onu değiştirmişsiniz ya tamam oldu şimdi fiyat dedim de anlayana... Tabi 700 liraya onay veren eksperide ayrıca andım sevgi ve saygıyla !

tarihinde Tahir ?lter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Erduru

Evet serviste öyle oluyor sanırım, dediğiniz gibi şişirilmiş fiyat olabiliyor ise bu çıkan 2800 tl de öyle olabilir belki ama tabi serviste baktırmak lazım..

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Mehmet Erduru

Arkadaşlar merhaba.. Olursa almayı düşündüğüm bir focus var ama plakadan sorgulamada 4500 küsür lira çalınma kaydı çıkıyor.. Bu ne anlama geliyor acaba? araç zamanında çalınmış sonra tekrar bulunmuş mu? bu hasar da o sırada olan hasarın bedeli mi;?

Yorum bağlantısı
Mehmet Erduru

Teşekkürler Can bey cevabınız için, peki bunu kesin olarak ne olduğunu nasıl öğrenebiliriz? Çağlar abiye de mesaj attım sağolsun ilgileniyor, konusnu açmıştım hatırlarsanız.. Eğer müzik sistemi çalınması gibi birşeyse hiç önemli bişey değil o zaman öyle değilmi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Erduru

Teşekkürler, peki bunun tam olarak detayını kasko dan öğrenebilirmiyiz acaba?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Diğer araca ödenen hasar yazılmaz..

Muhtemelen teyp hırsızlığıdır, kapıya cama da zarar verilmiş olsada toplam hasar çalınma olarak teminata işlenir..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Erduru

Evet araç hakkında dün detaylıca araştırma yapıldı sağolsun Mehmet bey ve Çağlar bey yardımcı oldular.. Bir tanıdık vasıtası ile de şasi numarasından servis sorgulaması yapıldı araç en son 160 binde servise girmiş yani km aşağı yukarı 100 bin km kadar düşürülmüş :) bu araçtan da vazgeçtik, ama bütün bu sahtekarlara rağmen pes etmedim aramaya devam ediyorum :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...