Furkan Avcı 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 içeriğini reklam olarak değerlendirirseniz silebilirsiniz mesajımı http://www.sepeteindir.com/product.php?id_product=19060 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Eylül 2011 Yazar Paylaş 15 Eylül 2011 (düzenlendi) Link açılmıyor Bende açılıyor link. Ayrıca nedense hep arabada bir tane durması gerekiyor sanki 15 Eylül 2011 tarihinde Furkan Avc? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Furkan söyleseydin.Hafta sonu memlekette idim bizim balta saplarından birini söker getirirdim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Evet.. sahası, okulu, kulübü, eğitimi olmayan bir ülkede sopasının satılmasının sporla alakası bence de yok.. Silah bu.. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Evet.. sahası, okulu, kulübü, eğitimi olmayan bir ülkede sopasının satılmasının sporla alakası bence de yok..Silah bu.. Arabayı almadan lastik almak gibi Sopasını alalım belki zamanla sahasıda olur Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Eylül 2011 Yazar Paylaş 15 Eylül 2011 Furkan söyleseydin.Hafta sonu memlekette idim bizim balta saplarından birini söker getirirdim. Yok abi; gerek yok bende küçük bir tane var ama onuda kullanmama gerek yok, "Ya Sabır" çekmek bünyeye daha iyi geliyor. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Eylül 2011 Yazar Paylaş 15 Eylül 2011 Benim Jipte vardı bir tane bundan Birgün mezuya inmek isterken Kapıyı açınca benden önce arabadan indi Yere düştü Kavga edeceğim insan abi konuşarakta halledebiliriz dedi Bu Arada bana sporu çağrıştırıyor neden : Çünkü dövüş ve kavga da bir savunma sporudur aahahahaha :D Yorum bağlantısı
Naci Özkan 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 abi bencede araçta bulunması lazım biz hazırlığımızı yapalımda saha olur nasılsa Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Karşı tarafa sopayı kaptırmayalım da Alim Allah.. :lol2: Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Özel çantasının askı kısmı sayesinde omzunuza alarak keyifle taşıyabilirsiniz. :lol2: Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Güzel direksiyon kilitleri de var, meçhul kullanım alanı için. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Ben OG kablo taşıyorum :lol2: İçi komple bakır (Og:Orta Gelirim Elektrik Kablosu) Yorum bağlantısı
Naci Özkan 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Karşı tarafa sopayı kaptırmayalım da Alim Allah.. :lol2: tuttuğun baş tarafı biraz topak adama pardon topa vururken elinizden çıkmasın diye Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Kabloyla topa vurmak zor olmuyor mu ya. Sen de benden daha becerikliymişsin Mert, ben de kendimi iyi oyuncu sanıyorum hee. Müdürüm :lol2: İçi 3-4 sarım bakır yani çapı 4-5cm hafif esnek ve eşşek ölüsü gibi. Dışı plastik kaplı yakan cinsten. Yapim bi paket yollayım sana istiyorsan Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 (düzenlendi) Edit. Yok burda öyle birşey :lol2: 15 Eylül 2011 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Naci Özkan 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 heee dabi dabi.. Sitedeki ürün bu sanırım ithal Modern Haydar bu. abi yalnız bu sopanın tamm topa vurulacak yeri ince.bunun numarası küçük sanırım :lol2: taşıma çantasıda iyiymiş spor dışında kılıfında özenle saklanır Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 (düzenlendi) Ne kadar canisiniz. Kınıyorum sizi . İnsana onla vurulur mu ya? Bir de bir şey var. Siz onu çektiğinizde adam silah çekerse yüzünüzün alacağı ifadeyi çok merak ediyorum... 15 Eylül 2011 tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Yok biz zatem emniyet şeridinden gidip son anda önümüze kıran ayılardan bahsediyoruz. Yorum bağlantısı
Ferhat Genç 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 bugün trafikte taksicinin biri beni çok sinir etti, bir an bu ürün aklımdan geçiverdi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 15 Eylül 2011 Yazar Paylaş 15 Eylül 2011 (düzenlendi) Ne kadar canisiniz. Kınıyorum sizi . İnsana onla vurulur mu ya?Bir de bir şey var. Siz onu çektiğinizde adam silah çekerse yüzünüzün alacağı ifadeyi çok merak ediyorum... Yani yanlış anlaşıldım galiba ben sadece spor ile ilgisini merak etmiştim insanlar ne kadar caniymiş, nerden geldi buralara konu anlayamadım Ha birde o silah çekerse bizde konuşarak halledebiliriz deriz 15 Eylül 2011 tarihinde Furkan Avc? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 evet linkler açılmıyor ama yorumları okuyunca aklıma direk HAYDAR geldi. Antares in yan tarafına üstü kapalı basketbol sahası yapılmış abi bugun gördüm bana acaip derecede sporu çağrıştır dı abi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Yok biz zatem emniyet şeridinden gidip son anda önümüze kıran ayılardan bahsediyoruz. Cumartesi günü böyle bir ayı önüme kırmaya çalıştı, yol vermedim meğer köşede polis bekliyormuş, polis abi hemen aldı ördeği. Bu arada bende el feneri şeklinde elektro-şok cihazı var. Tabiki el feneri için aldım, muaynede lazım oluyor diye. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Topa vurmaya ne kadar meraklı kardeşlerim varmış meğerse. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Bende bunun el yapımı var kendi imalatım eski ve antika bir masanın sağ arka bacağı idi biraz köşeli olduğu için tornada özenle yuvarlatılıp zımpara ile temizlendi sol koltuğun sol tarafında her zaman hazır malum oyuncu çok saha yok nerede ne zaman lazım olacağı belli olmaz her eve pardon arabaya lazım. Hatta geçenlerde birisi biraz sıkıştırdı yanındaki arkadaşından da destek almış olacak ki işi biraz ileri götürüp sağımdan makasa girip önümde ani fren yapıp beni bariyerlere yapıştıracaktı bende sağ camı açıp sizin haydar dediğiniz arkadaşı arkadaşlara gösterdim hatta elinden çıkıp ön camınıza diklemesine saplayabilirim işareti yapınca 100-0 da rekor kıracaktı bir daha da dikiz aynamda göremedim kendilerini. Yorum bağlantısı
Recommended Posts