İçeriğe Yönlendir

Würth Komple Bakım


Ertan Çabuk

Recommended Posts

Ertan Çabuk

Net te gezinirken burada gördüm belki forumdaki arkadaşlardan bu indirimden faydalanmak isteyen çıkabilir.

şimdi istanbulda olmak vardı anasını saatayımmmm :)

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Yazılanların hepsi yapılabiliyorsa gerçekten çok iyi. İstanbulda değiliz bari yakın bir ilde olsaydık. Paylaşım için teşekkürler Ertan Bey.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk
Yazılanların hepsi yapılabiliyorsa gerçekten çok iyi. İstanbulda değiliz bari yakın bir ilde olsaydık. Paylaşım için teşekkürler Ertan Bey.

rica ederim. Bende öyle düşündüm ama baksanıza adamlar sabıkalıymış :D

bu firma yasaklı Yapıyordur inanmayın çünkü 79 cam filmi çektirmek istediğimde tabi efendim dediler + kdv oluyor yanlız ok sorun yok dedim 109 tl efendim dediler ? höng nasıl yani dedim +18 kdv ya işte onu bize şirket şöyle uygula böyle uygula gibi saçma sapan ve yalanlarla kandırmaya çalışıyorlar dedimki karşındaki çocuk değil işcilikte %18 Cam filmide %18 kdv li bir ürün verin aracın anahtarlarını ben gidiyorum dedim ve hemen terk ettim .

Normalde 93.22 tl demesi lazımdı ama ben O firmanın kampanyalarını inandırıcı bulmuyorum :(

Aha başka bir ilanıda burada :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yede...=promotion_hpva

Ben bilmem :p

elçiye zeval olmaz mış

Yorum bağlantısı
Hasan Kerik

bu firma yasaklı yalan dolan merkezi. Sahibinden.com a da şikayet ettim. Bende o filmeden yaptırayım dedim. Önceki gün randevu verdiler gittim. Benim aracım yerine başka aracı yapyorlardı. Film yaptıracağım randevum var dedim, hangisinden dedi, 79 olan dedim ,i akşama kadar doluyuz dedi, hem onlarda tekrenk var sadece 1 numara hem ona kdv ekliyoruz falan filan. Dedim o zaman madem yapmayacaksın niye ilan veriyorsun, niye randevu veriyorsun, niye insanı buraya getiriyorsun yapmıyorum de gelmeyelim. Kaz misali ayağına gidersen o kadar yol geldim deyip kazıklamalarına razı olacaksın. Allah sizi bildiği gibi yapsın dedim bastım gittim. Dolayısıyla bu ilanda yalandır , ya yarısını yapmıyorlardır yada fark isterler. O yüzden istanbulda değilsiniz diye hiç üzülmeyin :) göz göre göre dolandırılmıyorsunuz.

Birde yazdıklarına bakın bunlar muhtemelen tek kalemde yaptıkları işi çok kalemmiş gibi gösteriyorlardır; Sterilizasyonu 3 kere yazmış ve bunlar aynı şeylerin farklı yazılması, pasta cilayı 3 kere yazış farklı isimle. toplamda 17 değil 10 işlem var.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Akan Belen

Nanaydır bencede.İç dış yıkama yaparlar birazda parlatırlar tamamdır.Motorada koruma diye slikon sıkarlar bir süre parıl parıl gezersiniz sonra kuruyan deli gibi toz çamur olan silikonu normal temizlemeylede çıkaramazsınız birde onu temizletmek için ayrı para ödersiniz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...