Sina Güran 25 Mayıs 2009 Paylaş 25 Mayıs 2009 Bana sorarsan ki sormuşsun, kızaklayan araba daha kısa sürede durur...Diğerinde araca yön verme kolay olur ama durma mesafesi uzar sonuçta tekerlekler dönmeye devam ediyor.... Artıııı 1 Serkan ve Mehmet abi, sizlerle aynı fikri paylaşmıyorum. Kızaklayan arabanın fren mesafesi tam aksine uzar, o yüzden limit fren denilen bir ayar vardır, aracın kızaklamaya yakın basılan fren en idealidir. Aksini düşünmenize sebep olan nedir? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Mayıs 2009 Paylaş 25 Mayıs 2009 Serkan ve Mehmet abi, sizlerle aynı fikri paylaşmıyorum. Kızaklayan arabanın fren mesafesi tam aksine uzar, o yüzden limit fren denilen bir ayar vardır, aracın kızaklamaya yakın basılan fren en idealidir. Aksini düşünmenize sebep olan nedir? Sevgili Sina , demişim ya en basitinden birinde tekerlekler dönmeye devam ediyor...Benim mantığım daha kısa mesafe de duracağını söylüyor....Allah test edecek durumda bırakmasın....Abs li araç sahibi bir arkadaşımız sigortasını söküp bize bir test yapıversin diyeceğim ama aynı hız ve koşulları yakalamak zor iş...Abs nin en temel amacı yön verme imkanını kaybettirmemek...Kısa mesafede durmak değil...Kaldı ki, güvenli sürüş eğitimindeki sürüş uzmanı hoca da cumartesi günü aynı şeyi söyledi...Alakalı değil ama kemersiz hava yastığının düşman olduğunu da söyledi... Mutlu kal, panik fren yapmak zorunda kalma... Yorum bağlantısı
Sina Güran 25 Mayıs 2009 Paylaş 25 Mayıs 2009 (düzenlendi) Sevgili Sina , demişim ya en basitinden birinde tekerlekler dönmeye devam ediyor...Benim mantığım daha kısa mesafe de duracağını söylüyor....Allah test edecek durumda bırakmasın....Abs li araç sahibi bir arkadaşımız sigortasını söküp bize bir test yapıversin diyeceğim ama aynı hız ve koşulları yakalamak zor iş...Abs nin en temel amacı yön verme imkanını kaybettirmemek...Kısa mesafede durmak değil...Kaldı ki, güvenli sürüş eğitimindeki sürüş uzmanı hoca da cumartesi günü aynı şeyi söyledi...Alakalı değil ama kemersiz hava yastığının düşman olduğunu da söyledi... Mutlu kal, panik fren yapmak zorunda kalma... Serkan abi, aynı şeyleri düşünmek zorunda değiliz tabiki. Fikir paylaşımın ve diğer bilgiler için de teşekkürler. 25 Mayıs 2009 tarihinde Sina G tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 25 Mayıs 2009 Paylaş 25 Mayıs 2009 Sevgili Sina , demişim ya en basitinden birinde tekerlekler dönmeye devam ediyor...Benim mantığım daha kısa mesafe de duracağını söylüyor....Allah test edecek durumda bırakmasın....Abs li araç sahibi bir arkadaşımız sigortasını söküp bize bir test yapıversin diyeceğim ama aynı hız ve koşulları yakalamak zor iş...Abs nin en temel amacı yön verme imkanını kaybettirmemek...Kısa mesafede durmak değil...Kaldı ki, güvenli sürüş eğitimindeki sürüş uzmanı hoca da cumartesi günü aynı şeyi söyledi...Alakalı değil ama kemersiz hava yastığının düşman olduğunu da söyledi... Mutlu kal, panik fren yapmak zorunda kalma... Vardı abi öyle bi test. Islak ve kuru zeminde aynı aracı absli ve abs siz şekilde test ediyorlardı. Abs siz araçta dozlamayı bilen bi sürücü yaklaşık %15 daha kısa mesafede durabiliyordu. Ancak kızaklamadan durmak önemli nokta. Kızaklayan lastik sürtünme kuvvetini yenmiş lastiktir,daha uzun mesafede durması olasıdır. Yorum bağlantısı
Sina Güran 25 Mayıs 2009 Paylaş 25 Mayıs 2009 Vardı abi öyle bi test. Islak ve kuru zeminde aynı aracı absli ve abs siz şekilde test ediyorlardı. Abs siz araçta dozlamayı bilen bi sürücü yaklaşık %15 daha kısa mesafede durabiliyordu. Ancak kızaklamadan durmak önemli nokta. Kızaklayan lastik sürtünme kuvvetini yenmiş lastiktir,daha uzun mesafede durması olasıdır. %15 çok ciddi bir rakam. Panik halindeyken, limit fren yapabilen kişi bu yüzdeyle kaderini değiştirebilir. Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 26 Mayıs 2009 Paylaş 26 Mayıs 2009 ABS'li ve ABS'siz fren sistemlerinde sürtünme sabitini değiştiren farklılık nedir? Bence yüzeyler kabaca değişmediği sürece sürtünme sabitindeki farklılıklar dikkate alınamayacak kadar küçüktür. Hatta karlı ve buzlu zeminde ABS dezavantaj da yaratabilir. Yorum bağlantısı
Mazhar Uzun 26 Mayıs 2009 Paylaş 26 Mayıs 2009 geçmiş olsun inşallah senin araçtada hasar azdır Yorum bağlantısı
Fırat Tarman 26 Mayıs 2009 Paylaş 26 Mayıs 2009 En iyisi biraz araştırma yapmakmış; http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-lock_bra...m#Effectiveness Bu siteden özetle anladıklarım; - ABS önce uçaklar için tasarlanmış, sonra arabalara uygulanmış. Hem de 1929 kadar eski bir tarihte. - Beton, asfalt gibi zeminlerde çoğu ABS'li aracın durma mesafesi normal araca göre daha iyi. Buradaki "çoğu" ifadesi ABS sisteminin sensör sayısı ve teknolojisi daha yeni olan araçları kastediyor sanırım. - Yoğun kar, kum gibi zeminlerde ABS'li aracın durma mesafesi %22'ye kadar uzayabiliyormuş. Zira tekerlek kilitlenince bu zeminlere gömülüp saplanıyor, ABS'de böyle bir olanak bulunmuyor. Bu nedenle bazı off-road araçlarda ABS'yi devreden çıkarma seçeneği bulunuyor. Başka bir sitede gördüğüm bir iddiaya göre firmalar IBS (Intelligent Breaking System-Akıllı Fren Sistemi) olarak adlandırılabilecek bir sistem üzerinde çalışıyormuş. Bu sistem ABS'nin dezavantaj oluşturduğu, örneğin yukarıdaki fren mesafesi uzatan durumlarda normal frene otomatik geçecek bir sistem olacakmış.. Yorum bağlantısı
Murathan Yüksel 26 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2009 geçmiş olsunBu arada mercedesli adam veya hanımı veya haylaz oğlu arabayı alıp arkasını bi yere çarparsa noolcak, üstüne bi de yeni resim çekerse evet benim de aklımdaki en büyük soru işaretlerinden birisi buydu zaten. ancak şöyle bir durum var,yalnızca 1 fotoğrafla işin içinden çıkılmıyor böyle durumlarda. birkaç farklı açıdan iki aracın da aynı karede olduğu fotoğraflar gerekiyor diye biliyorum. aksi taktirde dediğiniz gibi suistimal edilme olasılığı ortaya çıkar. ayrıca merak ettiğim bir şey daha var,kaza tutanağının işleme sokulması için bi tarih limiti var mı? yani kazayı 15 gün önce yapmış olsam,tutanakta kaza tarihi yazsa,ben onu 15 gün sonra işleme sokabilir miyim? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2009 Paylaş 26 Mayıs 2009 Serkan ve Mehmet abi, sizlerle aynı fikri paylaşmıyorum. Kızaklayan arabanın fren mesafesi tam aksine uzar, o yüzden limit fren denilen bir ayar vardır, aracın kızaklamaya yakın basılan fren en idealidir. Aksini düşünmenize sebep olan nedir? Kişinin o anda dozaj, vites yada benzeri şeyler düşünecek zamanı yoktur... Yapmak istese de yapamaz... Beceremez uzatır mesafeyi... Test alanında çizgiler hedefimiz iken frklı sonuçlar çıkabilir... Yorumlarımı pistler için değil.. Kaza yapmış biri olarak yapıyorum... Yorum bağlantısı
Sina Güran 26 Mayıs 2009 Paylaş 26 Mayıs 2009 Kişinin o anda dozaj, vites yada benzeri şeyler düşünecek zamanı yoktur... Yapmak istese de yapamaz... Beceremez uzatır mesafeyi... Test alanında çizgiler hedefimiz iken frklı sonuçlar çıkabilir... Yorumlarımı pistler için değil.. Kaza yapmış biri olarak yapıyorum... Pist konusuna hiç değinmedim Emmi zaten ben. Kızaklamayla mesafenin tam aksine uzayacağını söylemek istedim. Ertuğrul bey, söylediğinize katılıyorum, eskiden geceleri 90 ile 110 arasında gitmenin farkını gösteren videoda hep dikkatimi çekerdi, adam kızaklayarak durdururdu 90 ilede 110 ilede giden aracı ve atıyorum 35m durdu 90km, 50m durdu 110km ile giden derdi. Yorum bağlantısı
Şenol Yılmaz 1 Haziran 2009 Paylaş 1 Haziran 2009 Bura çok büyük yanlış... Motor freni sadece yavaşlamak maksatlı kullanılmalıdır.. Durmak için asla kullanılmamalıdır.. Yapılması gereken, debriyaj ve frene sonuna kadar basmaktır... merhaba; emmi doğru söylüyor. bencede çünkü debriyaja basmassan motor aracı ileri harekete devam edip zorlayacağı için daha zor durursun. sanırım emmi de bundan dolayı debriyaj+frene sonuna kadar bas diyor Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 merhaba;emmi doğru söylüyor. bencede çünkü debriyaja basmassan motor aracı ileri harekete devam edip zorlayacağı için daha zor durursun. sanırım emmi de bundan dolayı debriyaj+frene sonuna kadar bas diyor Düşük hızlarda 40-50 gibi motor freni yapmak durma mesafesini artırır.çünkü sol ayağınla debriyaja basıp vitesi değiştirirken sağ ayandaki gücü kaybedersin.Eğer abs varsa debritaj+fren köklemek gerekir.Ancak 100 giib yüksek hızlarda motor freni yapmak mesafeyi kesinlikle kısaltır, hatta vites küçültmesen bile faydası olur çünkü gazı kestiğinde motor yavaşlamaya çalışacaktır. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 Şu motor freni tekniği tam bir efsane arkadaşlar.Herkes başka bişi söylüyor. Şöyleki mesala 100 le gidiyoruz önümüze bişi çıktı ve kaçacak yer de yok. Burada vites küçültererk mi yavaşlamalı yoksa debriyaj+fren mi yapmalı. Buna bi açıklık getirelim çünkü 1-2 metrenin bile çok önemi var Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 debriyaj+fren başka yapacak bi şey olmaz Yorum bağlantısı
Hakan Baha 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 (düzenlendi) Motor freni ayrı şeydir sizin dediğiniz panik fren ayrı şeydir. Normal durumda tehlike yoksa, daima yavaşlamaya motor freni ile başlanmalı ancak tehlike anında yapacağınız tek şey debriyaja ve frene sonuna kadar asılmaktır. Tabi arabada abs yoksa frene asılmak arabayı kaydıracaktır, bunu en aza indirmek için de yapılması gereken frene sonuna kadar bastıktan sonra ayağı frenden yavaşça çekerek kilitlenen lastikleri tekrar döndürmektir. Önemli Not: Ayrıca şu unutulmamalıdır ki frenlemeye ve güvenli şekilde durmaya yardımcı olan şey ne arabanın lastikleri, ne frenlerin kalitesi abs vb olması ne de sürücünün yeteneğidir, frenlemeye ve güvenli bir şekilde durmaya yardımcı olacak tek şey her zaman takip mesafese dikkat ederek araç kullanmaktır. 11 Ekim 2009 tarihinde H.Cenk Bayrak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 Trafikle ilgili TV de izlediğim bir programda, debriyajla birlikte frene basılıyordu.Doğrusu budur herhalde.Vites küçültmek zaman kaybettirir. Yorum bağlantısı
Hakan Baha 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 Tekrar ediyorum panik frenle motor freni farklıdır. Motor freni panik anında durmayı kolaylaştırmaz aksine zorlaştırır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 Frende westinghouse sistemi vardır. Mantığı sizin pedal güzünüzü artırmaktır. Bu sistem vakum ile çalışır, vakumun da en yüksek değeri rölanti devrindedir. Debriyaj+fren nin de teknik sebebi budur, devir düşük olsun ki, vakum artsın. Vesile ile, abs li araçlarda panik anda çıkacak seslerin olacağını bilin, sesten ürkmeyin, bacaktaki tüm kasları kitleyin pedala basın, koldaki kasları kitlemeyin, fren pedalını bırakmadan engel etrafından dolaşmaya çalışın, sakin kalarak, olay sonrası paniği istediğiniz bir park yerinde yaşayın. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 Otomobil için, debriyaj ve abs varsa frene sonuna kadar abanmak. 40 Tonluk tırda bence motor freni duruşu rahatlatabilir. Yorum bağlantısı
Serkan Çok 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 merhaba;emmi doğru söylüyor. bencede çünkü debriyaja basmassan motor aracı ileri harekete devam edip zorlayacağı için daha zor durursun. sanırım emmi de bundan dolayı debriyaj+frene sonuna kadar bas diyor e araba otomatikse? öreğin.kaya Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 Debriyaja basmanın bir sebebide motorun durmasını engellemektir.Peki şöyle yapsak sadece frene bassak ve motorun durmasına az kala debriyaja bassak iki pedala basılmış şekilden daha kısa mesafede durabilirmiyiz? Yorum bağlantısı
Ersin Karaca 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 Debriyaja basmanın bir sebebide motorun durmasını engellemektir.Peki şöyle yapsak sadece frene bassak ve motorun durmasına az kala debriyaja bassak iki pedala basılmış şekilden daha kısa mesafede durabilirmiyiz? Olası bir tehlike anında bunu düşünebilirseniz öyle yapın, zira ben hiç sanmıyorum Yorum bağlantısı
Serkan Çok 24 Eylül 2009 Paylaş 24 Eylül 2009 Otomobil için, debriyaj ve abs varsa frene sonuna kadar abanmak. 40 Tonluk tırda bence motor freni duruşu rahatlatabilir. sen zaten tırda frene asıl sonra bak treylerin arkası yanına gelmiş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts