İçeriğe Yönlendir

Gündüz Farı İçin Yer Tavsiyesi

Sinan Yalçın Durmuş

Recommended Posts

Sinan Yalçın Durmuş
Metin Mustafa Oral
(düzenlendi)

BEn 9 nolu fotoyu beğendim karar yinede senin tabiki...

tarihinde Metin Mustafa Oral tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Balıkçı

Ben 2.sırada yeralan fotoğraftaki konumu beğendim :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

bence, 2 ve 9 en ideali ancak far etrafına hiç birşey yapma, çok şahinvari olacaktır. :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Hakan Arslaner

Bencede 9 ve 2 numara...

Oktay Abi, bizi unuttun valla.... :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Arkadaşlar zaten bu ledleri yaptırdıktan sonra far altındaki ledleri sökeceğim.Ama bir türlü karar veremedim hangisini yapacağımıza sizlerin yardımıyla akşam iş çıkışı Oktay abiyi arayacağım kararlaştıracağız bugün

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen

Mümkünse hiçbiri ama illa ki olacaksa 9 :bravo:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

8 ila 9 arasında kaldım Oktay, led sayısı arttırılırsa her ikiside daha güzel duracak.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Bence şöyle birşey yapın bence hiç sırıtmamış :police:

5539.jpg

Uploaded with ImageShack.us

5682x.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Ayrıntılar için: http://www.meganeforum.net/forum/gunduz-le...m-t5228.30.html

çok güzel olmuş o kapakların altına nasıl yaptırdınız bende oraları ilk düsündüm ama malesef oturmaz yerıne dıye geri ordan vaz geçmiştim:S oraya nasıl yapılmışkı alt tarafı kapagın hıc yer yok :rolleyes: Oktay abi ile ben bi görüşeyim

siz nasıl yaptırdınız detaylı bilgi alabilirsem çok sevinirim

saygılar

Yorum bağlantısı
Misafir
Bencede 9 ve 2 numara...

Oktay Abi, bizi unuttun valla.... :)

Aklımdasın merak etme arayacagım seni. :good1:

Sis kapagının üzerindeki o kaşa yapmam oldukca çirkin duruyor.Led sayısı fazla olur fakat çok acayip göze batar.Birde böyle mercekler kapagın düzlüğüne göre yönlenmiş ve olmaz zaten.Ben merceklere yön vererek takıyorum burada olunca dahada çirkin olur.Yinede Sinan kararını verecek illa yapalım derse her yerine ledi dizerim dersem yalan söylemiş olurum içime sinmez.

Ledleri power led kullanıyorum ve sis farının yön derecesine göre merceklerine yön veriyorum.Bu nedenle sis kapagı çok uygun parça.

Kontak açılınca yanacak ve far yanınca istege göre ya kısık yanacak yada tamamen sönecek.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
2 nolu resimdeki şekle karar verildi buna göre çalışma sonuçlanacak. :glare:

Yogun talepten dolayı 2 numaraya karar verdik aslında L şeklinde vardı ama çok abartılı olur dedik Oktay abide 2 numara şık sade olur diyince

2 numaralı resimme karar verdik

4516.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir
2 nolu resimdeki şekle karar verildi buna göre çalışma sonuçlanacak. ;)

Abi ledleri yapınca geliyim bizimkine takalım biraz ben kullanıp test ediyim Yalçın abi beklesin biraz :glare: Onur abi bayram sonrasına diye bekledi o kadar ayıp olmasın ona Yalçın abi de beklesin :lol2:

Yogun talepten dolayı 2 numaraya karar verdik aslında L şeklinde vardı ama çok abartılı olur dedik Oktay abide 2 numara şık sade olur diyince

2 numaralı resimme karar verdik

4516.jpg

:p sade ve şık olan abi güzel tercih

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
O far'ın altındaki şerit led ler gerçek mi? :unsure: Eğer orda şerit led varsa Oktay abi cart diye söküyor valla :) Benim plakadaki şerit ledleri anında söktü

Aynan Adnan abi şerit led ama bu çalışmadan sonra hemen sökecem:D anında=)))

Gerçek şerit led adnan,yalçınla buradaki buluşmamda sökmek aklımdan geçti ama bu gündüz farı işinden sonra mecburen sökecek :D

m150Q.jpg

Aşk olsun hemşerim ya o kadarda kötü durmuyor geçeleri:D

bu sis kapakları gelsin anında takınca sökecem

Abi ledleri yapınca geliyim bizimkine takalım biraz ben kullanıp test ediyim Yalçın abi beklesin biraz :) Onur abi bayram sonrasına diye bekledi o kadar ayıp olmasın ona Yalçın abi de beklesin :)

:good1: sade ve şık olan abi güzel tercih

Ayıp ediyorsun Çağlarım =)) sen takıl biraz sonra bana yollarsın acelesi yok :D sende bi ara el at bu işe bence bi bakalım nasıl olacak eminim sade ve güzel olacak bence :)

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)
Aynan Adnan abi şerit led ama bu çalışmadan sonra hemen sökecem:D anında=)))

Aşk olsun hemşerim ya o kadarda kötü durmuyor geçeleri:D

bu sis kapakları gelsin anında takınca sökecem

Ayıp ediyorsun Çağlarım =)) sen takıl biraz sonra bana yollarsın acelesi yok :) sende bi ara el at bu işe bence bi bakalım nasıl olacak eminim sade ve güzel olacak bence :)

sağol abicim :D hızlı ve basit bi photoshopla böyle olacak abi

edit:sürücü tarafının açısı çok kötü olmuş aceleden :)

F77Ql.jpg

tarihinde Onur Berkta? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
sağol abicim :) hızlı ve basit bi photoshopla böyle olacak abi

edit:sürücü tarafının açısı çok kötü olmuş aceleden :)

F77Ql.jpg

beyaz c-maxta ayrı bir yakısıklı ya maşallah :)

bide ledler beyaz olacak resimdeki sarımsı olmuş :D

Yalçın geceleri kötü durmuyor ama ilk günden beri sana sök diyorum,sen inat ettin sökmedin :D ama bu sefer mecburen sökeceksin :)

Geceleri farlar açıkken zaten hiç belli olmuyor geceleri tek güzel yanı sisleri ve parkları açtıgında güzel oluyor ama oda boş önünü göremiyorsun =)))

bu gündüz farlarında bi devre sayesinde parklar kapalıyken devamlı tam güçte yanacak parklar açıkken yarı güçte yanacak karşı tarafı rahatsız etmemek için geceleri...

+1 Bende dedim aynısını..:unsure: Demode oldu ve hiçbir araca yakışmıyor...Sade ve alımlı olacak..

Katılıyorum sana Erkan abi işte ilk zamanlar yaptırdık kromları felan :good1: abi ya orta kapı cıtasınıda kromları sökecemde ama sökülmüyor anca kapı çıtalarının değişmesi lazım onları nerde bulacam acaba :(

abi listeye onuda eklesene belki şanssa denk gelir sana sanayide alırız vallahi direk gövde rengine boyatır taktırırım...

Yorum bağlantısı
Misafir

farlarım şu an limon sarısı renginde nerdeyse öyle olunca sarı led daha iyi olur abi :)

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
farlarım şu an limon sarısı renginde nerdeyse öyle olunca sarı led daha iyi olur abi ;)

Çağlar, Erkan abinin yardımıyla sağolsun bi set buldu bana ama 1000tl fiyat istiyor satan kişi sıfır ayarında full herşey dahil :) benim için fazla sana far lazımdı bi görüş istersen Erkan abi ile ben 600-700 olsa alıcaktım 1000 beni aşar

Tamam ekledim Yalçın... ;)

:D Teşekkürler Erkan abi

Şu fazlalık kromlardan kurtulursam araba daha sade olacak :)

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)
O far'ın altındaki şerit led ler gerçek mi? :unsure: Eğer orda şerit led varsa Oktay abi cart diye söküyor valla :nazar: Benim plakadaki şerit ledleri anında söktü

Hele bir daha tak yine sökerim. :D:D

Abi ledleri yapınca geliyim bizimkine takalım biraz ben kullanıp test ediyim Yalçın abi beklesin biraz :D Onur abi bayram sonrasına diye bekledi o kadar ayıp olmasın ona Yalçın abi de beklesin :)

:good1: sade ve şık olan abi güzel tercih

Test için çok iyi olur :good1: Beklesin izin günü yanar hepsi o olur :) Onur hıncını Adnan dan alsın nazarı değdi benim suçum yok :):s:p:unknw: :lol2: :lol2: :lol2:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...