Bahadır Akdemir 4 Aralık 2011 Paylaş 4 Aralık 2011 çok güzel gözüküyor.güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 4 Aralık 2011 Yazar Paylaş 4 Aralık 2011 Oktay abi vallahi bu konuyu unutmuşum =))) arabanın konusuna detaylı resimleri ekledim ama buraya eklememişim:D eline koluna sağlık tekrardan Oktay abi gerçekten çok güzel bi işçilik çıkartmışsın... Çok memnunum gece , gündüz her koşulda... Resimlerde pek belli olmuyordu yaptıgında ama arabaya montajından sonra gerçekten çok şık ve kaliteli durdu orjinal gibi.. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ocak 2012 Paylaş 17 Ocak 2012 Güzel çalışma, güle güle kullanın. Gündüz farında zaman zaman göz ardı ediyoruz: 1. Bu bir süs farı değildir, Audi'ye benzemek için yapılmış bir çalışma değildir. 2. Gündüz trafikte fark edilmek için far kullanmak ancak bu sırada ana farların enerji ve ömür tüketmesini engellemek için tasarlanmıştır. 3. Bu bağlamda gündüz şartlarında kolaylıkla fark edilmesi ve dikkat çekmesi gerekmektedir. Bu da ancak sürüş aksına paralel ve güçlü ışık yayan LED'lerle olur. Büklümlü yüzeylere yapılan uygulamalrda LED'ler sürüş aksından sapmalı aydınlatma yaptığında amacına uygun bir çalışma olmaz. 4. Doğru yapılmış uygulama gece fazla güçlü olacağından göz almaması için ana farlar yandığında devre dışı kalmalıdır. 5. Tampon hizasındaki uygulamalar parlak da olsa önde gidene yaklaşıldığında görünmez oluyor, doğru yerin ana far ünitesi olması gerekiyor, tabii bunu sonradan yapılan uygulamalarda sağlamak hiç kolay değil. Bütün sayfaları dikkatli okumadım ama tekrar da olsa amaç ve hedefleri hatırlatayım istedim. Bilğilere katılıyorum.Fakat sis farı yanında gündüz farı azımsanmayacak yeni araç modellerinde sıkca kullanılmaya başlandı citroen,skoda,mercedes gibi.burdan şu sonuca varıyorum aslında bu gündüz farı bence araç imalatcıları tarafındanda çok umursanmıyor sanki.ilk yapılmaya başlandığındaki gibi prestijli bir tasarım olmaktan çıkardılar diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts