Furkan Avcı 10 Ekim 2011 Paylaş 10 Ekim 2011 (düzenlendi) Aracıma yazlık lastik alacakken, Emmi ve Çağlar Bayur abinin şiddetli (yakınlarında olsam döverlerdi ) tavsiyeleri üzerine kışlık lastik almaya karar verdim. Aracın orjinal ebadı : 215/55R17 ve kesinlikle 4 tane alacağım. şimdi başlıktaki modellerin fiyatları şöyle: Continental TS830P (215/55R17 ): 556 TL (6-8 taksit) + herşey dahil (YUHHHHHHHH) Nokian WR G2 (215/55R17) : 410 TL (12 taksit) + 50 TL sök-tak balans Lassa Snoways Era (215/55R17) : 420 TL (6 taksit) + herşey dahil Kumho KW22 (215/55R17 ) (T serisi) : 250 TL (6 taksit) herşey dahil Dunlop SP Winter Sport 3D (225/50R17) (2010 üretim) : 325 TL (8 taksit) + herşey dahil Dunlop SP Winter Sport 3D (225/50R17) (2011 üretim) : 420 TL (8 taksit) + herşey dahil Dunlop ile Nokian arasında kararsız kaldım ama 420 TL biraz çok geliyor bana şartları zorlarsam olabilir. Dunlop 225/45R17 de çok güzel sonuçlar almış. Bir diğer durumda dunlopta taban genişliyor. Ne yapsam bilmedim bir yol gösterin gayri... edit: nokian fiyatı yanlış yazmışım 29 Mart 2013 tarihinde Mehmet Özyürek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Ekim 2011 Paylaş 10 Ekim 2011 Kumho nun performansını gözardı etmeyin. USA da kışlık segmentte en çok tutulanlarda olduğunu okudum. Alman testlerine göre her ne kadar yeri aşağılarda da olsa avrupalıların bu konudaki tutumlarını sevmiyorum. biraz taraflı yaklaşıyorlar olaya. ayrıca ben bizzat kumho yu kullandım ve inanın çok memnun kaldım. şu an da benim karaoğlan a kumho arıyorum. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Ekim 2011 Yazar Paylaş 10 Ekim 2011 Kumho KW17 yi bende kullandım ve memnun kaldım ama, benim araca uygun olan KW22 T Serisi,KW21 Q serisi ve çok öne çıkan bir modeli değil, Kw27 modeli ise maalesef ülkemizde yokmuş. 2. el 225/50R17 Kumho KW17 var 500 TL (4 tanesi) ama onada güvenemiyorum. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Ekim 2011 Paylaş 10 Ekim 2011 Kumho KW17 yi bende kullandım ve memnun kaldım ama, benim araca uygun olan KW22 T Serisi,KW21 Q serisi ve çok öne çıkan bir modeli değil, Kw27 modeli ise maalesef ülkemizde yokmuş. 2. el 225/50R17 Kumho KW17 var 500 TL (4 tanesi) ama onada güvenemiyorum. O zaman kötü goodyear ın UG 7 sini de methediyorlar ancak sizin ölçülerde durum ne onu bilemiyorum açıkçası. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Ekim 2011 Yazar Paylaş 10 Ekim 2011 (düzenlendi) O zaman kötü goodyear ın UG 7 sini de methediyorlar ancak sizin ölçülerde durum ne onu bilemiyorum açıkçası. UG 7 veya 8 yok bizim ebatta, Ultra Grip Performance 2 var fiyatını hiç söylemeyeyim (664 TL). bu fiyatlar 4 adet lastik fiyatımı? Keşke öyle olsaydı, maalesef adet fiyatı Hiç düşünmeden KW 17 leri alırdım bende kw17 kullanıyorum ve yanaklar içten tamirli şekilde Kullanıyorum. Can hocam lastikler bunlar 10 Ekim 2011 tarihinde Furkan Avc? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Ekim 2011 Yazar Paylaş 10 Ekim 2011 Bana da öyle geliyor, burada olsa hemen gider bakardım, Sordum lastikler 2 ay kadar kullanılmış ve araç satıldığı için çıkarılmış, geçen yıl alınmış lastik. Yarın üretim tarihine bakacak ilgili kişi. Olursa siz gelmeden alıp taktırırım. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Ekim 2011 Yazar Paylaş 10 Ekim 2011 Diyelimki 2.el Kumholar olmadı diğerleri arasında görüşünüz nedir? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 10 Ekim 2011 Paylaş 10 Ekim 2011 lastikler güzel duruyor. tarihine bakın kaçırmadan alın derim. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Ekim 2011 Yazar Paylaş 10 Ekim 2011 Petlas ile hiç işim olmaz ilerde uçak falan alırsam kesin petlas olurda binek aracımda şimdilik düşünmüyorum. Ama sanırım fiyatları 200 TL civarın da Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2011 Paylaş 10 Ekim 2011 4. kışa gireceğiz petlaslarla.yazlık lastikleri iyi değil ama kışlık lastiklerini incelemenizde fayda var.bütçe açısından sıkıntı varsa tercih edilebilir Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Ekim 2011 Yazar Paylaş 10 Ekim 2011 4. kışa gireceğiz petlaslarla.yazlık lastikleri iyi değil ama kışlık lastiklerini incelemenizde fayda var.bütçe açısından sıkıntı varsa tercih edilebilir Eminim kışlıkları iyidir sonuçta kullanan biri olarak siz söylüyorsunuz size güveniyorum ama ben petlas takarsam bir kere pisikolojik olarak rahat etmeyeceğim, gerekirse daha fazla öderim ama bir süre daha petlas'a sıcak bakmıyorum. Yorum bağlantısı
Hüseyin Dönmez 10 Ekim 2011 Paylaş 10 Ekim 2011 bu gün mais mesaj atmış tüm lastiklerde %25 indirim var diye .bindirmeden indirdilerse bi sorun .derim. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Ekim 2011 Yazar Paylaş 10 Ekim 2011 bu gün mais mesaj atmış tüm lastiklerde %25 indirim var diye .bindirmeden indirdilerse bi sorun .derim. Bana Peugeot tan mesaj geldi KDV bizden +100 TL yakıt kartı, aradım sordum yazlık lastiklerdeymiş Yazlıkları sorayım dedim adam 407 lere 215/55 17 lastik yoktur dedi, dedim benim 2.0 Dizel ha olabilir dedi, maaşallah çok iyi tanıyorsunuz araçlarınızı artık servise de size gelirim dedim, uzun bir sessizlik ve hayırlı işler dedim kapattım Mais kışlıklarda mı %25 indirim yapmış acaba? birde hangi marka? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Ekim 2011 Yazar Paylaş 10 Ekim 2011 Kar lastiği denince Kumho ardından Petlas gelir benim içinde . Can hocam en iyi sen biliyorsun sanırım bendeki pisikolojik sebepleri, forumdaki ilk mesajımda senin uyarınla karşılaşmıştım ama dediğim gibi pisikoloji çok önemli Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2011 Paylaş 10 Ekim 2011 fiyat/performans olarak petlas üst sıralarda bence.geçen sene Ankara da yağan o yoğun karda elvankent teydim.sitenin otoparkından bir tek ben çıktım ve geri girdim 9. iletide lastiğin desenine ait fotoğraf var http://www.otoclubturkiye.com/forum/Petlas-K-L...-c-t199235.html Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Ekim 2011 Yazar Paylaş 10 Ekim 2011 (düzenlendi) Lastiği tak Sonra 2 Tane Prozac yuk dünya dönüyormuş Lastik petlasmış kime ne dersin ahaha Şaka bir yana Yiğidi öldür Hakkını yeme diye bir söz varya kw17 ile petlasın desenleri bile birebir aynı :D sonra bağımlılık yapmasın, aslında hikayesini bilsem aspirinde olabilirde bilmiyorum bu duruma uyarmı? Bakalım KW17 ler hangi tarihmiş yarın belli olur. fiyat/performans olarak petlas üst sıralarda bence.geçen sene Ankara da yağan o yoğun karda elvankent teydim.sitenin otoparkından bir tek ben çıktım ve geri girdim 9. iletide lastiğin desenine ait fotoğraf var http://www.otoclubturkiye.com/forum/Petlas-K-L...-c-t199235.html Peki ıslak ve kuru yol performansı nasıl? ben lastiği kar için değil havalar +7 derecenin altına düşüyor diye alıyorum, Eskişehir'de yerde pek kar olmaz ama kışın hava sıcaklıkları -20 ye bile vuruyor. 10 Ekim 2011 tarihinde Furkan Avc? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Ekim 2011 Yazar Paylaş 10 Ekim 2011 (düzenlendi) Unutmadan Lastiğin Raf ömrü 5 yıl Aspirin Ağır kaçar pisikolojik bunalıma dahada iter bu durumda Prozac kullanıcaksınız delli olmadan 1 önceki adım Kar lastiğidir KW 17 petlas vs Diğer kullandığımız lastikler ise 4 Mevsimdir Sizin buz lastiğine ihtiyacınız var Kauçuğa gömülü çivili lastik lastik -2 derece kaucuk içinde civiler dışarı cıkar ve donda buzda %100 tutunma sağlar diğer tüm lastikler normal oranda tutunma sağlar . Don ve Buz ap ayrı bir kavramdır Kar lastiği tabir edilen kışlastiği malesef buzda bir işe yarayamaz . Yok Can hocam hava çok soğuk oluyor ama genelde yollar kuru,buz sadece bazı ara mahallelerde oluyor, diğer aracımdaki KW17 ler ile hiç sorun yaşamamıştım. 10 Ekim 2011 tarihinde Furkan Avc? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Ekim 2011 Yazar Paylaş 10 Ekim 2011 Buz yok ise sorunda Yok Video Paylaşıcam da Hem küfür içeriyor hem Risk taşıyan bir video olduğu için Yayınlamıyorum Ben Önlerde 15 kar lastiği arkalar 18 jantla zincir mincir hak getire heryeri geziyordum Kartepe zirve dahil Özelden alabilirim Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2011 Paylaş 10 Ekim 2011 :) sonra bağımlılık yapmasın, aslında hikayesini bilsem aspirinde olabilirde bilmiyorum bu duruma uyarmı? Bakalım KW17 ler hangi tarihmiş yarın belli olur. Peki ıslak ve kuru yol performansı nasıl? ben lastiği kar için değil havalar +7 derecenin altına düşüyor diye alıyorum, Eskişehir'de yerde pek kar olmaz ama kışın hava sıcaklıkları -20 ye bile vuruyor. Ankara dada genelde ıslak zemin ve çamurlu erimiş kar üzerinde kullanıyorum.verdiğim parayı hak ediyor.eksik yönleri tabiki var ama f/p oranı gayet iyi.biraz gürültülü lastik.geçen kış Antalya ya gidip geldim kuru asfalt-soğuk hava ,tamamen karla kaplı zemin ve sonrasında da yoğun yağmur şartlarını peşpeşe yaşadım.kesinlikle beni sıkıntıya sokmadı hiç bir durumda. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 Ekim 2011 Yazar Paylaş 11 Ekim 2011 Bence Ufak bir pazarlıkla kaçırmadan almanı tavsiye ederim 1000 de 1 Bulabileceğin lastik Maalesef lastikler satılmış Bu arada Kumho KW17 (225/50 R17) nin 2011 üretimini 235 TL (6 taksit) ye buldum alayım diyorum, Can hocam sizin tanıdık varsa daha uyguna kredi kartına en az 6 taksitle bulabilir miyiz? Yoksa bu fiyattan alayım mı? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 Ekim 2011 Yazar Paylaş 11 Ekim 2011 Beklemede Kalın hemen araştırıyorum Durum nedir hocam var mı bir gelişme? Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 11 Ekim 2011 Yazar Paylaş 11 Ekim 2011 (düzenlendi) tek teker mi 560lira Maalesef evet yanında da şemsiye hediye ediyorlar 11 Ekim 2011 tarihinde Furkan Avc? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts