İçeriğe Yönlendir

Kablosuz Modem Arayüzü Ve E71


Mustafa Tüfekçi

Recommended Posts

Mustafa Tüfekçi

şu lanet airties206 bu aralar beni fıtık ediyor. geçen haftalarda şifremi unuttum diye modemi resetledim ama sistemi dğeişmişler eskiden önce şifresiz modem arayüzüne girerdim şifre belirlerdim şimdi admin ttnet felan yazıp arayüze giriyormuşuz. neyse bilgisayarı çözdüm de şimdi de telefonun wifi sini kullanamıyorum. airties ara yüzü geliyor şifreyi kullanıcı adını giriyor arayüze giriyorum ama bir türlü nette gezemiyorum. ne yapmam gerekiyor. airties müşteri hizmetleri ve ttneti aradım. sorun sizde diyip kestirip atıyolar. da bu zamana kadar nasıl giriyordum o zaman. ayrıca airties müşteri hizmerleri de çok laubali.

telefonla bir çok yerdeki wifiden rahatlıkla giriyorum okulda cafede felan eskiden evdede girerdim bazen program atmak için telefona şimdi giremiyorum :angry:

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Şimdi bi reset daha attım. Ttnet telefona şifre yolladı. Onla girdim. Ama kafasına esince ara yüz çıkıyor felan. Ayrıca modem cdsini kurunca o program ile kota bilgisi vs içln programda açılmıyor. hata veriyor felan. Ttnet yeni uygulamaya mı geçti naptı çözemedim. Neyse mesajla attıkları şifre ile baılandım kurcalamayacam gece gece.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
modemi resetlerken firmware de yükledin galiba?

müdür bu dediğin firmware nedir. bu telefon yine arayüz çıkarıyor nete girmek isteyince :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Abi sen filtreleme falan mı yapıyorsun? Kablosuzda nasıl bi şifreleme kullanıyorsun?

Bi ara teamviewer la bi inceleyeyim ben şu modemi.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

anlamadım ki bi yeri de kurcalamıyorum :D modemin programı bile kurulu değil zaten kursada bir işe yaramıyor :D TT net şifre yolluyor onu şu 192,2 fealn bilmem ne var ya oraya kullanıcı adı admin altada yolladığı şifreyi giriyorum bilgisayar paşalar gibi bağlanıyor. ama telefon bir kere bağlanıyor sonra 1-2 sonra deniyorum ara yüz çıkarıyor. aynı kullanıcı adı ve şifreyi giriyorum çıkış diyorum nette gezeceğim zaman yine arayüz çıkıyor.

şifreleme WPA imiş

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Firmware Version: 3.0.0.11 yazılım versiyonu bu imiş. yine reset attım yein şifre geldi modem için ,şuan giriyor. da niye böyle oluıyor çözemedim gitti.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...