İçeriğe Yönlendir

Mondeo 3 Almak Istiyorum Bilgi Ye Ihtiyacım Var.


Egemen Kaya07

Recommended Posts

Egemen Kaya07

Herkese iyi günler 1998 MondeoII Ghia kullanıcısıyım aracım kısmen sorunsuz ama model yükseltmek için 2002 Mondeo III Ghia ile 21000 Tl.ye pazarlık ettim ama tam karar veremedim MondeoIII ile sorunlar yaşarmıyım almamı önerirmisiniz bizim eski kasa gibi kronik sorunları varmıdır mesela benim aracımda ABS beyni arızalı ve bu arızanın bu modelin kronik arızası olduğu söyleniyor iki kere çıkma beyin aldık onlarda çalışmadı bunun gibi sorunlarla karşılaşırmıyım ilginize şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

MK3 benzinli mondeo için 21.000 TL bence biraz yüksek bir rakam.

Kronik denebilecek bir arızası yok mondeo mk3'ün, temizini bulup keyfine sürebilirsiniz..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Egemen Bey ben 2004 Mondeo aldıktan sonra çok rahatladım. Kronik arıza olarak ateşleme bobini (170 tl) birde şarj dinamosu (650 tl) haricinde başka bir sorun yok gibi. Şu anda kullanan arkadaşlarla konuşmalarımızda aynı sorunlardan bahsediyoruz. Ancak temizini bulursanız çok rahat edersiniz sanayiye sadece bakımdan bakıma gidersiniz. Fiyat olayına gelince binecekseniz araç gerçekten temizse ve içinize sinmişse 1000 tl fazla verin temizini alın kafanız rahat etsin.

Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt

Sıfır aldığım aracım 178 bin km'ye geldi. 45 bin'de erken ve grantiden değişen otomatik şanzıman dışında önemli beklenmedik bir sorun yaşamadım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
Mondeolar pahalanıyor, yüksek deme bu günleri iyi günler hatta

Kesinlikle Çağlar abiye katiliyorum. Maraşta 2003 model 24bin tl satıldı. Ben almazdım.Yani artık değerini buldu ve Maraş ta sayısı arttı. Alırsanız temizini pişman olmasınız.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Araç temiz ise o fiyata alacağınız en baba aractır mondeo mk3 paranızın hakkını verir. kronik arızası da yoktur. her araçta kullanıma vs gibi durumlara bağlı arızalar olacaktır onları problem etmeye gerek yok.

Ancak unutmayalım ki mondeo ve ford kullanıcılarının fordclubtr gibi bir ayrıcalıklaır var. bir de bıyıklı emmi :flowers:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ancak unutmayalım ki mondeo ve ford kullanıcılarının fordclubtr gibi bir ayrıcalıklaır var. bir de bıyıklı emmi :nazar:

Sen taktın benim bıyıklara ya, hadi hayırlısı bakalım :lol2:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Sen taktın benim bıyıklara ya, hadi hayırlısı bakalım :wub:

Ama bak çarpıldı, getti dağ gibi cibi :nazar: eee noldu bzim domtizler?

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk
Ama bak çarpıldı, getti dağ gibi cibi :nazar: eee noldu bzim domtizler?

Yemiştir onları :wub:

üstüne de portakal suyu :p

Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya
Mondeolar pahalanıyor, yüksek deme bu günleri iyi günler hatta

bunda yeni vergi sitemi söylentilerinin etkisi oldumu acaba?

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Can Yastıoğlu
(düzenlendi)

Ben perşembe günü 3'ü mondeoyuda eledikten sonra 4'cüde aldım. Tabi bu tramer ile felan elediklerimizi söylemiyorum bile. Bu güzelmiş deyipte gidip bir hurda yada motoru bitmiş ile karşılaştıklarımızdan bahsediyorum. Küçük yerde olduğum için hep uzak şehirlere gidip bakmak durumunda kaldım.

Gelelim mondeo alınır mı :D

Ailemden dolayı bindiklerimi saymaz isek ilk arabam Ford Tanus GTS idi, sonra Golf 4 aldım, Sonra 1,5 ay kadar Pegout 307 (ancak okadar dayanabildim) şimdi ise mondeo :) Mondeo diyor başka birşey demiyorum. 1,2,3. viteslerde sanki motosiklet kullanıyorsunuz gibi hissediyorsunuz. O kocaman gövde ile öyle güzel devirleniyor ki. Perşembe ankaradan burdurda gelirken tüpte hız sabitleme 118-120 civarı iken 19 kuruş yaktı. Daha içindeki gaz bitmedi şehir içi nekadar yakacak bilemiyorum. Özelliklerine gelince benimki 2001 GiHA-X 120 bin km modeli ek olarak ESP, 6 yönlü elektrikli koltuk, deri koltuk, sunroof, koltuk ısıtmada var. 22 bin istiyordu 20300'e aldım ama şimdi 23 bin versinler vermem. Hem temizi bulunamıyor hemde çok memmunum :) Sabahları heyecanla uyanıyorum :) bir an önce bineyim diye :) İşe giderken yolu uzatıyorum :):p Şimdiden hayırlı olsun çok güzel karar diyorum :)

Biradere göstermek için videolamıştım :)

tarihinde Can Yastıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Can bey güle güle binin. Biraz daha yol yapın hiç vazgeçemeceksiniz. Aşık olacaksınız.Bende hiç üstünden inesim gelmiyor. 11 ayda 25bin km yol yaptım. Zevkle biniyorum.Allah kaza bela vermesin cezasız keyifle binmeniz dileğiyle.

Yorum bağlantısı
Can Yastıoğlu

Valla çok özensiz bir video abim başka bir şehirde bir göreyim demişti ona binayen bugün çektimdi :)

Fikri bey valla olan ile olmayan gerçekten fark ediliyor :) Bu araç heryerde dikkat çekiyor :)

Mehmet Bey çok teşekkür ederim gerçekten Allah herkese böyle bir keyif nasip etsin. Normalde çok agresif kullanmam ama mondeonun o yumuşacık gaz pedalı bana bas bana bas diye haykırıyor adeta :) Sabah bir kırmızı ışıkta durduk yere nasıl oldu ise mazda ile kısa mesafeli kapıştık ilk 40-50 metre baş başa sonrasında ezikledim :) Gerçekten çok tatmin oldum güven duydum. Kar lastikleri var ayağındada çok fena yol tutuyor kalkışta çok avantajlı idim :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Makyajlı kasa stobu takılacak.. Mis gibi olacak...

Güle güle kullanın..

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun.İyi günlerde kazaız,cezasız,arızasız,zevk ile binmenizi diliyorum. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Oldukca temiz ufak tefek değişiklerle çok daha güzel olur ve daha zevkle binersiniz.

Yorum bağlantısı
Can Yastıoğlu

Makyajlı kasa stobu takılacak.. Mis gibi olacak...

Güle güle kullanın..

Eheh evet :) ama bu ay zor olacak gelecek aya artık. Krom cam çıtaları, hafif siyah cam ve makyajlı stoplar harika olacak işşallah.

Tekrardan hoşbuldum, darısı dileyenlere, niyet edenlere...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...