İçeriğe Yönlendir

Navigasyon Sorunu (Yeni Yazılım Yükleme)

Barış Çelik

Recommended Posts

onur kuyucu

bende hiç yazılım yoktu yani hafıza kartı kayıptı yeni yazılım yükledim. Şimdi inanılmaz özelliklere sahip oldu ve artık bu konuda devamlı takip edeceğim yeni haritalar vs. çok güzel özelliklere sahip.

barış kardeşim bnde kaybettim sd kartı nasıl yaptıysan soylede  hayrın olur kardeşim teşekkürler

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

barış kardeşim bnde kaybettim sd kartı nasıl yaptıysan soylede  hayrın olur kardeşim teşekkürler

Kendisi en son 2015 temmuz'da online olmuş. Mesajınızı göreceğini maalesef sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir

Android ise yazılımı indirip dosyaları sd karta atın ve uygulamayı yükleyin, bu kadar.

Yorum bağlantısı
  • 6 yıl sonra...
Gokhan Cimen

Arkadaşlar merhaba orjinal mylink ekran buldum Cruze aracım için fakat internette ilk takıldığı araçtan başka araçta çalışmaz diye yazıyor daha önce bu konuda deneyimi olan var mı 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Gokhan Cimen yazdı:

Arkadaşlar merhaba orjinal mylink ekran buldum Cruze aracım için fakat internette ilk takıldığı araçtan başka araçta çalışmaz diye yazıyor daha önce bu konuda deneyimi olan var mı 

Chevrolet konusunda değil ama, imkansız değil. Benim Jeep aracımda da teyp belirlenen şasi numarası ile çalışıyor sadece. Aksi için araç beynindeki verinin teybe yazılması lazım.

Yani yazdığınız mümkündür. Satıcıdan çalışmazsa iade şartını koşarak almanızı öneririm.

Yorum bağlantısı
Gokhan Cimen
Sani Gerşon yazdı:

Chevrolet konusunda değil ama, imkansız değil. Benim Jeep aracımda da teyp belirlenen şasi numarası ile çalışıyor sadece. Aksi için araç beynindeki verinin teybe yazılması lazım.

Yani yazdığınız mümkündür. Satıcıdan çalışmazsa iade şartını koşarak almanızı öneririm.

Çok teşekkürler sağolun İstanbul dan bir arkadaşa ulaştım o bu işlerle ilgileniyormuş ekranı ona göndereceğim yapabileceğini söyledi 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Hüseyin Maviş

Benim araçtaki (Corolla 2018 Touch) teypte navigasyon yok. Navigasyon tuşu var ama çalışmıyor. Yetkili servislere sordum yüklenmez dediler. Ancak yüklenebileceğini sanıyorum. Bu konuda beni yönlendirebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Hüseyin Maviş yazdı:

Benim araçtaki (Corolla 2018 Touch) teypte navigasyon yok. Navigasyon tuşu var ama çalışmıyor. Yetkili servislere sordum yüklenmez dediler. Ancak yüklenebileceğini sanıyorum. Bu konuda beni yönlendirebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Tuş olabilir ama muhtemelen altyapı mevcut değildir. Anten lazım, ünitenin de değişmesi gerekir.

Eskiden Ford teyplerde Phone tuşu vardı, sadece sessiz yapardı mesela :) 

Sizin yerinizde olsam hocam, direkt android teyp ile değiştirirdim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yazılım yüklemekle olmaz hocam. Modül lazım anten lazım. 
Sani’ye kayılıyorum 

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Ben de navigasyonu sonradan eklettim. (Focus Titanyum 2014) Harita için SD kart takıldı sonra programla açılıp ayarları yapıldı. ( Özellikleri açıp ekleyen bir arkadaş yapmıştı)

Belki böyle bir şans vardır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş
Mehmet Ozyurek yazdı:

Yazılım yüklemekle olmaz hocam. Modül lazım anten lazım. 
Sani’ye kayılıyorum 

Sağol Mehmet bey. ben de aynı şeyi düşündüğüm için Sani Bey'den yardım istedim. Sani  Bey zaten bu konunun üstatlarından biri. Selamlar.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş
Sani Gerşon yazdı:

Tuş olabilir ama muhtemelen altyapı mevcut değildir. Anten lazım, ünitenin de değişmesi gerekir.

Eskiden Ford teyplerde Phone tuşu vardı, sadece sessiz yapardı mesela :) 

Sizin yerinizde olsam hocam, direkt android teyp ile değiştirirdim.

Sani bey, bana alacağım teyp ile ilgili marka ve model hakkında öneride bulunur musunuz? Selamlar.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Hüseyin Maviş yazdı:

Sani bey, bana alacağım teyp ile ilgili marka ve model hakkında öneride bulunur musunuz? Selamlar.

@Servet Aydın bir marka almıştı, memnundu sanirim

Minimum 4gb ram li olmasina ozen gösterin. Bilindik yerlerden alin mutlaka. Son versiyon isletim sistemi olsun. Android 13 mesela. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Sani Gerşon yazdı:

Minimum 4gb ram li olmasina ozen gösterin. Bilindik yerlerden alin mutlaka. Son versiyon isletim sistemi olsun. Android 13 mesela. 

An itibariyle aklımda değil. 4 seneyi geçti tık yok. Bakayım müsait olunca

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş
Sani Gerşon yazdı:

Teşekkürler Sani bey. Selamlar.

Servet Aydın yazdı:

An itibariyle aklımda değil. 4 seneyi geçti tık yok. Bakayım müsait olunca

Servet bey teşekkürler. Selamlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Hüseyin Maviş

Bugün EMR Garajı'nda Navimex marka 4 gb./64 mbps bir cihaz taktırdım. Geri görüş kamerasına uygun ek bir aparat da takıldı. İlgilenen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Hüseyin Maviş yazdı:

Bugün EMR Garajı'nda Navimex marka 4 gb./64 mbps bir cihaz taktırdım. Geri görüş kamerasına uygun ek bir aparat da takıldı. İlgilenen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. 

fiyat nedir hocam ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...