onur kuyucu 25 Kasım 2016 Paylaş 25 Kasım 2016 bende hiç yazılım yoktu yani hafıza kartı kayıptı yeni yazılım yükledim. Şimdi inanılmaz özelliklere sahip oldu ve artık bu konuda devamlı takip edeceğim yeni haritalar vs. çok güzel özelliklere sahip. barış kardeşim bnde kaybettim sd kartı nasıl yaptıysan soylede hayrın olur kardeşim teşekkürler Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Kasım 2016 Paylaş 25 Kasım 2016 barış kardeşim bnde kaybettim sd kartı nasıl yaptıysan soylede hayrın olur kardeşim teşekkürler Kendisi en son 2015 temmuz'da online olmuş. Mesajınızı göreceğini maalesef sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 26 Kasım 2016 Paylaş 26 Kasım 2016 Android ise yazılımı indirip dosyaları sd karta atın ve uygulamayı yükleyin, bu kadar. Yorum bağlantısı
Gokhan Cimen 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Arkadaşlar merhaba orjinal mylink ekran buldum Cruze aracım için fakat internette ilk takıldığı araçtan başka araçta çalışmaz diye yazıyor daha önce bu konuda deneyimi olan var mı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Mayıs 2023 Paylaş 3 Mayıs 2023 Gokhan Cimen yazdı: Arkadaşlar merhaba orjinal mylink ekran buldum Cruze aracım için fakat internette ilk takıldığı araçtan başka araçta çalışmaz diye yazıyor daha önce bu konuda deneyimi olan var mı Chevrolet konusunda değil ama, imkansız değil. Benim Jeep aracımda da teyp belirlenen şasi numarası ile çalışıyor sadece. Aksi için araç beynindeki verinin teybe yazılması lazım. Yani yazdığınız mümkündür. Satıcıdan çalışmazsa iade şartını koşarak almanızı öneririm. Yorum bağlantısı
Gokhan Cimen 4 Mayıs 2023 Paylaş 4 Mayıs 2023 Sani Gerşon yazdı: Chevrolet konusunda değil ama, imkansız değil. Benim Jeep aracımda da teyp belirlenen şasi numarası ile çalışıyor sadece. Aksi için araç beynindeki verinin teybe yazılması lazım. Yani yazdığınız mümkündür. Satıcıdan çalışmazsa iade şartını koşarak almanızı öneririm. Çok teşekkürler sağolun İstanbul dan bir arkadaşa ulaştım o bu işlerle ilgileniyormuş ekranı ona göndereceğim yapabileceğini söyledi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Benim araçtaki (Corolla 2018 Touch) teypte navigasyon yok. Navigasyon tuşu var ama çalışmıyor. Yetkili servislere sordum yüklenmez dediler. Ancak yüklenebileceğini sanıyorum. Bu konuda beni yönlendirebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Eylül 2024 Paylaş 1 Eylül 2024 Hüseyin Maviş yazdı: Benim araçtaki (Corolla 2018 Touch) teypte navigasyon yok. Navigasyon tuşu var ama çalışmıyor. Yetkili servislere sordum yüklenmez dediler. Ancak yüklenebileceğini sanıyorum. Bu konuda beni yönlendirebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Tuş olabilir ama muhtemelen altyapı mevcut değildir. Anten lazım, ünitenin de değişmesi gerekir. Eskiden Ford teyplerde Phone tuşu vardı, sadece sessiz yapardı mesela Sizin yerinizde olsam hocam, direkt android teyp ile değiştirirdim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Yazılım yüklemekle olmaz hocam. Modül lazım anten lazım. Sani’ye kayılıyorum Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Ben de navigasyonu sonradan eklettim. (Focus Titanyum 2014) Harita için SD kart takıldı sonra programla açılıp ayarları yapıldı. ( Özellikleri açıp ekleyen bir arkadaş yapmıştı) Belki böyle bir şans vardır. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Yazılım yüklemekle olmaz hocam. Modül lazım anten lazım. Sani’ye kayılıyorum Sağol Mehmet bey. ben de aynı şeyi düşündüğüm için Sani Bey'den yardım istedim. Sani Bey zaten bu konunun üstatlarından biri. Selamlar. Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 2 Eylül 2024 Paylaş 2 Eylül 2024 Sani Gerşon yazdı: Tuş olabilir ama muhtemelen altyapı mevcut değildir. Anten lazım, ünitenin de değişmesi gerekir. Eskiden Ford teyplerde Phone tuşu vardı, sadece sessiz yapardı mesela Sizin yerinizde olsam hocam, direkt android teyp ile değiştirirdim. Sani bey, bana alacağım teyp ile ilgili marka ve model hakkında öneride bulunur musunuz? Selamlar. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Eylül 2024 Paylaş 3 Eylül 2024 Hüseyin Maviş yazdı: Sani bey, bana alacağım teyp ile ilgili marka ve model hakkında öneride bulunur musunuz? Selamlar. @Servet Aydın bir marka almıştı, memnundu sanirim Minimum 4gb ram li olmasina ozen gösterin. Bilindik yerlerden alin mutlaka. Son versiyon isletim sistemi olsun. Android 13 mesela. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Eylül 2024 Paylaş 3 Eylül 2024 Sani Gerşon yazdı: @Servet Aydın bir marka almıştı, memnundu sanirim Minimum 4gb ram li olmasina ozen gösterin. Bilindik yerlerden alin mutlaka. Son versiyon isletim sistemi olsun. Android 13 mesela. An itibariyle aklımda değil. 4 seneyi geçti tık yok. Bakayım müsait olunca 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 3 Eylül 2024 Paylaş 3 Eylül 2024 Sani Gerşon yazdı: @Servet Aydın bir marka almıştı, memnundu sanirim Minimum 4gb ram li olmasina ozen gösterin. Bilindik yerlerden alin mutlaka. Son versiyon isletim sistemi olsun. Android 13 mesela. Teşekkürler Sani bey. Selamlar. Servet Aydın yazdı: An itibariyle aklımda değil. 4 seneyi geçti tık yok. Bakayım müsait olunca Servet bey teşekkürler. Selamlar. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 16 Eylül 2024 Paylaş 16 Eylül 2024 Bugün EMR Garajı'nda Navimex marka 4 gb./64 mbps bir cihaz taktırdım. Geri görüş kamerasına uygun ek bir aparat da takıldı. İlgilenen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 17 Eylül 2024 Paylaş 17 Eylül 2024 Hüseyin Maviş yazdı: Bugün EMR Garajı'nda Navimex marka 4 gb./64 mbps bir cihaz taktırdım. Geri görüş kamerasına uygun ek bir aparat da takıldı. İlgilenen arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. fiyat nedir hocam ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 17 Eylül 2024 Paylaş 17 Eylül 2024 Ali Gülmez yazdı: fiyat nedir hocam ? 9000 TL. Yorum bağlantısı
Recommended Posts