İçeriğe Yönlendir

Tam Solda Sağ Tekerden Ses Geliyor? Yardım!


Mehmet Kadayıf

Recommended Posts

Mehmet Kadayıf

iyi günler arkadaşlar.. başlıkta da belirttiğim gibi tam sol yapıp hareket etmeye başlayınca sağ tekerden "tak tak tak" şeklinde takılarak ilerleme hissi uyandıran bir ses geliyor...biraz toplayınca direksiyonu geçiyor...acaba rot başları mı gitti yoksa başka birşey olabilir mi...

bir diğer sorunumsa şöfor tarafındaki elektirkli cam kumandasındaki sağ camın otomatiği bugün itibariyle yarı yarıya arızalandı..şöyle ki; camı indirmiyor ama kaldırıyor..kendim yapmaya çalışırsam yapabilir miyim ve nasıl yapılır acaba?

son olarak da bu araçların klasik bir arızasıymış kliba tertibatının yön ayarının bozulması..yani sıcak veya soğuk havayı sadece ön camın dibinden vermeye başlaması..tamirini öğrendim ve yaptım.içindeki contanın erimesinden kaynaklanıyormuş..ben de şambiriyel lastiğinden ince bir işçilikle yaptım ve oldu..bir süre idare ettim ama bir süredeir yine tek yerden hava veriyor..acaba bu parçanın yani üçlü düğmenin komlesini çıkma felan bulup taksam daha mı iyi olur? olursa çıkmasını bulabilir miyim..bulunduğum yerde zor bence? aşağıya resimlerini ekledim..görünmüyorsa tekrar gönderebilirim..ilk defa resim ekliyorum da.

yardımlarınızdan ötürü şimdiden teşekkür ederim...

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Ses, aks kafasından geliyor olabilir.

çağlar abimin dediği gibi aks kafalarından olduğu kesin gibi gözüküyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...