İçeriğe Yönlendir

Nekadar Lpg Olduğunu Gösteren Kadran Taktıran Var Mı?


Ercan Mürtezaoğlu

Recommended Posts

Ercan Mürtezaoğlu

Merak ediyorum acaba bu LPG göstergeleri neden 4 cizgide ortalama yakıtı gösteren kadran takmıyorlar yada yoksa yapmıyorlar aracına böyle bir göstrge dijital yada normal taktıran var mı paylaşırsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

ben yapacaktım bir ara ama şamandıranın üstündeki analog göstergeden paralel çekerek bir analog göstergede ara içine yapcaktım. Sıkıntı şamandıranın üstündeki de düzgün ölçmüyorı. O ledler çok uyuz.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Bence takmaya gerek yok. Doğru ölçmüyor. Aldığın gazın miktarını ve bu gazla ne kadar yol yapacağını tahmini olarak bilirsin, ona göre de tekrar gaz alırsın. En iyisi bu.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Sanırım doğru şekilde ölçmediği için kimse uğraşmıyor.Gerçi ben şikayetçi değilim tank üstündeki analog gösterge doğru ölçüm yapıyorsa ledlerde ona hemen hemen uyuyor.

Yorum bağlantısı
Ercan Mürtezaoğlu

lpg dolumu yapıyoruz sahsen eğer km sıfırlamadan doldurup yola cıkarsam daha sonra ne kadar kaldıgı bellı olmuyor ekstra almak zorunda kalıyoruz ama benzin de oldugu gıbı ceyrek depo ceyregin yarısı vs gibi ince degerler olmus olsa daha faydalı olur diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Bir kere olsun depodakine bakmadım uğraşamam onunla.Araç içindekide aşağı yukarı km saatinden takip ediyorum idare eder seviyede.Ama aslın olan km sıfırlayıp az çok zaten biliyoruz ne kadar gideceğini.Ama bu devirde hala bu konuda net çözümler çıkmaması ilginç gerçekten.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben bir ara uğraştım, ama ne yaptıysam doğru bilgi alamadım.. Artık alıştım da.. kilometre ile +-20 km hata ile bilebiliyorum ne kadar yol yapacağımı.. Uğraşmıyorum hiç..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

benim şamandıra bir tuhaf ki hiç sormayın. uzun yolda kırmızı ışık yanınca biliyorum ki 150-160 km. sonra lpg bitecek. şehiriçinde kırmızı ışık yanarsa ise 110 km. sonra gaz kalmayacak. mübarek lpg göstergesi çok erken uyarı sistemi gibi. nerdeyse gaz alır almaz hemen kırmızı ışığı yakıp şehir içi 270 uzun yolda 350-360 km. sonra biterim demediği kaldı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...