Serdal Soysal 12 Aralık 2011 Paylaş 12 Aralık 2011 Arkadaşlar; Dün BMW nin birinde gördüm alışveriş magazasının parkkında adam kumandaya bastı ve bagaj kapağı tamamen açıldı. Nette biraz araştırdım golf te var biri yapmış kaldıraçları (pistonları) değiştirmiş bizimkilere uygulamak münkün mü? http://vimeo.com/8865417 Not:Forumumuzda biraz aradım fakat bulamadım. 2 Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 12 Aralık 2011 Paylaş 12 Aralık 2011 BMW deki elektrohidrolik sistemdir. Hem açılır hem kapanır. Bir araca sonradan yapılabilir. Benim elektrikçi kendi tiposuna yapmıştı mesela. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 12 Aralık 2011 Yazar Paylaş 12 Aralık 2011 Geri kapanmasına gerek yok sadece açılsın yeter. Mesela ellerimiz poşetlerle dolu elimizde anahtar var poşetin ağırlığıyla birlikte bagajı açmak zor olur yerlerde çamurlu o zaman işimize yarar diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Aralık 2011 Paylaş 12 Aralık 2011 Birilerinin MARİFETLİ ELLERİ bunu yapabilir. İnanıyorum. Hidorlikten anlayan bir NAYLON SEVER de el verirse, kesin yapılır 2 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 12 Aralık 2011 Paylaş 12 Aralık 2011 Insignia'da da var, faydalı bir eser. Hele ki eller dolu veya bagaj çamurlu, ıslak ve kirli ise. Yorum bağlantısı
Önder Boran 12 Aralık 2011 Paylaş 12 Aralık 2011 Yeni C-max ve Grand C-maxte bu özellik var sanırım.Basınca açılıyor,basınca kapanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Aralık 2011 Paylaş 12 Aralık 2011 anıl bu konuda biraz tecrübeli ve araştırmacıdır hatta bir iki denememiz olmuştu pistonlara yay takarak fakat piston strok boyları kısa olduğu için yaptığımız yaylar ilk denemede yamulmuş. fortklift pistonu deneyerek yapmışlardı fakat sonuç ne oldu bilmiyorum Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 12 Aralık 2011 Yazar Paylaş 12 Aralık 2011 Şimdi havasını atanlar olacak ama proje tamamlandıktan sonra bizde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Aralık 2011 Paylaş 12 Aralık 2011 Insignia'da da var, faydalı bir eser. Hele ki eller dolu veya bagaj çamurlu, ıslak ve kirli ise. 1. her markanın müşteri kitle becerisi ayrı tabii 2. ford elleri çamurlamadan açılabilecek şekilde dizaynı zaten yıllardır başarabiliyor 3. wir leben autos Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Aralık 2011 Paylaş 12 Aralık 2011 passat'ta var eskiden beri. Yenisinde ayak tamponun altına sokulunca açılıyor. (anahtar cebindeyse ve donanımı aldıysan). Yapılabilir ama yayla olmaz sanki. Kapamak güçleşir. Vargelli yay gibi birşey olması lazım ki açarken itelesin kapatırken bir tırnak klik desin yay yavaşça kurulsun. Bu da özel tasarım aparat gerektirir. Bu durumda daha kolayı havalı birşeyler yapmak. Hava kompresörü koyunca (ya da vakum) başka atraksiyonlar için zemin hazır olur ayrıca. Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak 12 Aralık 2011 Paylaş 12 Aralık 2011 1. videodaki adam sanki amotisörleri ters çevirmiş gibi zekice Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 12 Aralık 2011 Yazar Paylaş 12 Aralık 2011 Bende düşündüm fakat o HB Sedan lara uygun olabilir mi? ki Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Aralık 2011 Paylaş 12 Aralık 2011 Birilerinin MARİFETLİ ELLERİ bunu yapabilir. İnanıyorum. Hidrlikten anlayan bi NAYLON SEVER de el verirse, kesin yapılır anıl bu konuda biraz tecrübeli ve araştırmacıdır hatta bir iki denememiz olmuştu pistonlara yay takarak fakat piston strok boyları kısa olduğu için yaptığımız yaylar ilk denemede yamulmuş. fortklift pistonu deneyerek yapmışlardı fakat sonuç ne oldu bilmiyorum Anıl'ın aracına denediğimiz amortisör iş gördü ancak tanesi 90 öğro olunca haklı olarak vaz geçti Amortisör tam açılmaya yakın yavaşlıyor. Tek yapılacak olan arka kiliti uk ile kontrol etmek. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Aralık 2011 Paylaş 12 Aralık 2011 öğro mu abi türkçesi var artık avro öğro daha avrupai oluyor Yorum bağlantısı
Ali Elöver 12 Aralık 2011 Paylaş 12 Aralık 2011 1. her markanın müşteri kitle becerisi ayrı tabii 2. ford elleri çamurlamadan açılabilecek şekilde dizaynı zaten yıllardır başarabiliyor 3. wir leben autos Vesile ile; 1. kehkeh çok komik :angry: Kıskanç boyar 2. Yaa dimi ? Aç bakalım Focus 1 HB'in bagaj kapağını ıslak ve çamurlu iken. 3. kein zweifel Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 13 Aralık 2011 Paylaş 13 Aralık 2011 Benim aracımın bagaj kapağı, amortisörlerini yeniledikten sonra biraz garip oldu. Açılırken kendisine elle bile hakim olmak zor artık Dolaylı olarak bir de otomatik yapsam, uçaklardaki eject düğmesi gibi kendini fırlatır atar. Maazallah, alışveriş merkezlerinde bagajı kontrol etmek isteyen güvenlik görevlilerine falan saldırır. Ama tabii iyi yönleri de var, olur da trafikte aynı anda birden fazla arkadaşla sorun yaşarsam beni yalnız bırakmaz, direk olaya karışır, gelene vurur gidene vurur 2 Yorum bağlantısı
Baran Ekici 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 Ben yarın sanayide biraz gezinip araştırayım Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 Bende başka birşey sorayım,benim aracım 2006 sedan ghia;seyir halinde iken birisi kalabalık trafikten faydalanıp bagajı açsa [(içinde birşey bulamaz da) mesela] bagajda ne var ne yok alır götürür buna bir çözüm yok mudur ? Yani seyir halinde iken bizim iznimiz olmadan bagaj açılamasa diyorum. Çok mu şey istedim Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 Benim Lada vega da var. Kısa zamanda video paylaşırım. Kumandaya basıyorsun pat açılıyor. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 Benim aracımın bagaj kapağı, amortisörlerini yeniledikten sonra biraz garip oldu. Açılırken kendisine elle bile hakim olmak zor artık Dolaylı olarak bir de otomatik yapsam, uçaklardaki eject düğmesi gibi kendini fırlatır atar. Maazallah, alışveriş merkezlerinde bagajı kontrol etmek isteyen güvenlik görevlilerine falan saldırır. Ama tabii iyi yönleri de var, olur da trafikte aynı anda birden fazla arkadaşla sorun yaşarsam beni yalnız bırakmaz, direk olaya karışır, gelene vurur gidene vurur Benim bagajda kendi kendine kapanıyor acaba bende değiştirsem düzelirmi? Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 14 Aralık 2011 Paylaş 14 Aralık 2011 Benim bagajda kendi kendine kapanıyor acaba bende değiştirsem düzelirmi? Benimki de öyleydi, amortisörleri değiştirdiğinizde düzeliyor ama ilk başta yeni amortisörler biraz sert çalışıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts