İçeriğe Yönlendir

Şanlıurfa-Gaziantep


Fatih Keskin

Recommended Posts

Fatih Keskin

Haftaya cumartesi sabahı iş yerinden 4 arkadaş Urfa ya gidiyoruz.Bu soğukta ne işiniz var demeyin.Arkadaşlar dan biri ucuz diye gidiş dönüş bilet almış.Oralarda nereye gidelim.Bide eğer zaman uygun olursa o tarafta ki arkadaşlarla görüşmek isterim.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

dejavu oldum bi an sanki bir kere yine böyle bi gidiş geliş olmuştu :)

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Evet Mustafa iyi hatırladın bi kere daha niyetlenmişitik.Şirkette grev olunca ertelemişitik nasip olursa cumartesi sabahı gideceğiz.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Urfa otogarına gidin. Diyarbakır otobüsüne binin. Urfa'ya gidince mutlaka yapılması gereken birşeydir. :)

Arabamız hazır iş yaptığımız müşterimiz bize araçlarından birini tahsis edecek keşke gelebilsem yüzü yüze görüşmek güzel olurdu.

Bu soğukta ne işiniz var?

Belki orası soğuk değildir.Kendimimi kandırıyorum ne.

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Fırsat bulursanız atlayın gelin. Çalışma saatlerim nedeniyle günübirlik gidiş gelişlere pek fırsatım olmuyor. Günler de kısaldı malum. Yoksa ben gelirdim.

Hava oldukça soğuk, öncelikle bunu belirteyim. :) Gündüzleri hava güneşli ise biraz daha sıcak oluyor.

Şanlıurfa'yı çok iyi bilmesem de, bir kaç kez gitmişliğim var. Balıklı göl ve civarının mutlaka görüllmesi lazım. Başka da yer bilmiyorum zaten. :biggrin:

Gerekli bilgileri vermişsin Ahmet abi.Diyarbakır olsaydı görüşürdük.Urfa güzel ben gezdim gördüm.Soğukta gezmenin tadı çıkar mı bilmiyorum....

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
(düzenlendi)

Adaş balıklı gölü Eyüp peygamber camiisini mutlaka gezin,balıklı gölün altındaki çarşıyı da gezin güzel hediyelikler alırsınız..

tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Gelcekler arasında kilosu en az olan benim.İki günde kilo alabilirmiyim acaba.

Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir

Patlıcan kebabı mevsim itibariyle iyi seçim olmayabilir. Salaş yerlerle ilgili bir takıntınız yoksa, balıklı gölden az aşağıda Aziz usta diye bir ciğerci, 6 metrekare dükkanda dünyanın en güzel ciğerini yapıyor. Nam-ı diğer ciğerci Azo.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Şimdiden hafta bitsede gitsek diye bakıyorum.Gelsin kebaplar baklavalar.

Evet zaman doldu.Sabah 07:15 uçağıyla yolcuyum kendinize iyi bakın.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Hayırlı yolculuklar Fatih. iyi gezmeler, acılı urfa yemeden gelme.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
(düzenlendi)

Karşıyaka'da ki Halil usta kebapcısına gidin ve kuşbaşı sade veya terbiyeli kuşbaşı deneyin Fatih abi. (öğlen 1'i geçirmeyin), Emek mahallesinde de isim benzerliği olan bir Halil Usta daha var oraya da gidin ve açılışı soğanlı lahmacun ile yapıp herhangi bir yemek seçip üstüne 'fıstıklı pide' isteyin. Yemyeşil antep fıstıklı,tuzsuz antep peynirli, şekerli ve yağlı bir pide gelsin. (dikkat sigara'dan daha ağır bağımlılık yapabilir).

Eski çarşıda katmerci abdo usta var,lokma tatlıları denenebilinir. İbrahimli -Atatürk mahallesi tarafında fırıncıoğlu fırınından katmer alınabilinir.(katmer yapmak sanattır. Fıstığından yağına herşey 1.sınıf olmalıdır. Lüks pastaneler ucuza kaçarken Fırıncıoğlu hep aynı kalitede yapar)

Son olarak Tugay mahallesinde Bilecikliler kebap lokantası var. Parkın içinde. Orada patlıcan kebabı kesinlikle denenmeli,tadılmadan gidilmemeli...

Hatırlamışken. Emek mahallesi celal doğan parkı yanında ki Doğan pastanesinde, üstünde dondurma eki olan billuriye kesinlikle yenmeli. Sanırım benim antebe gitme vaktim gelmiş...

tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Semih Diyarbakır,Şanlıurfa,Gaziantep gittiğimiz şehirler.Uçağımız sis yüzünden Urfaya inemedi o yüzden Diyarbakır a gidip karayolu ile Urfaya gittik.Dün ise memleketinde idik.Ancak çok fazla gezemedik kale ve bakırcılar çarşısı na gittik İmam Çağdaş ta yemeğimizi yedik.Daha sonra Urfa ya geri döndük.Yorucu ama güzel bi geziydi.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Buraya kadar geldin de görüşemedik ya, içimde uhde kaldı.

Olsun be abi uçak korkumu yavaş yavaş yeniyorum umarım kısa zamanda görüşürüz.

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Fotoğraf yok mu Fatih Abi.

Fotoğraf makinam arkadaşın çantasında kaldı yarın alırım akşama da eklerim buraya.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...