İçeriğe Yönlendir

Mtv Kampanyaları Hakkında

Bedri Baki

Recommended Posts

• 2 hafta sonra...
Mahmut Sayar

World için henüz 3 taksit dışında bir kampanya göremedim.

Yorum bağlantısı
Emin Önal

+ sonax dış koruma parlatma paketi 360 tl yerine 180 tl + paket sonrası ilk vip yıkama ücretsiz(miş)

Yorum bağlantısı
Misafir

kredi kartları geçen senelerde 6 taksit imkanı sunarken, nedense bu sene 3 taksitte sınırlamışlar.

Seneye belki onu da yapmayacaklar. Malum kart taksitlendirmelerine sınırlama geliyor yakında.mtv yi de etkileyebilir.
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

3 böldürdüm geçtim, uzun taksit sevmiyorum, diğer taksitlerde toplanıp geliyor sıkıntıya sokuyor ve kurtulamıyorsunuzda  :angry:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Taş

Ben son gune kadar bekleyecegim.Ah nerede o eski kampanyalar.:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

+ sonax dış koruma parlatma paketi 360 tl yerine 180 tl + paket sonrası ilk vip yıkama ücretsiz(miş)

nasıl bir parlatma paketi acep, araba çıkınca yatırsammı diye düşünüyorum :p Gerçi benimkini görünce kaçar sonaxçılar :rofl:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Ziraat maximum 6 taksitle çektirdik bütün araçların.. L200 649 lira olmuş, kamyonla çekici 1462.50 TL.. Taksit olmasa işimiz zor..

Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün

kendi kredi kartımızla başka bir aracın mtv sini ödeyebiliyormuyuz.

3d gerçekleşmedi filan diyor.

Yorum bağlantısı
Emin Önal

nasıl bir parlatma paketi acep, araba çıkınca yatırsammı diye düşünüyorum :p Gerçi benimkini görünce kaçar sonaxçılar :rofl:

Benim iç temizliğe ihtiyacım var.Kampanyaya katılayım dış yerine içi yapsınlar olmaa mı  :tongue:

Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün

kendi kredi kartımızla başka bir aracın mtv sini ödeyebiliyormuyuz.

Ödeme gerçekleşmedi

3D Secure doğrulama hatası

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

jipler yüzde 50 falan ,pahalı oluyor.

Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu

Arkadaşlar bugün MTV ödemek için www.gib.gov.tr 'ye girdim. Ziraat Bankası Maximum karta 6 taksit yaptığına ilişkin mail gelmişti. İşlemlere devam ettim ancak bir türlü taksit ekranı gelmedi ve işlem tek çekim olarak gerçekleştirildi. Yani maximum kartla gib.gov.tr üzerinden MTV ödemesi yapacak arkadaşlar dikkat ederlerse benim durumuma düşmesinler. Keşke Ziraatin internet bankacılığından yapmış olsaydım. Oradan yapılabiliyor. 

Yorum bağlantısı
Misafir

Bana da aynı şekilde oldu. Tak diye çekti bitti. Taksit nasıl yaptırılıyor. Ben taksit yapmayacaktım ama geçen sene bu şekilde böyle değildi galiba.

Yorum bağlantısı
Misafir

Arkadaşlar bugün MTV ödemek için www.gib.gov.tr 'ye girdim. Ziraat Bankası Maximum karta 6 taksit yaptığına ilişkin mail gelmişti. İşlemlere devam ettim ancak bir türlü taksit ekranı gelmedi ve işlem tek çekim olarak gerçekleştirildi. Yani maximum kartla gib.gov.tr üzerinden MTV ödemesi yapacak arkadaşlar dikkat ederlerse benim durumuma düşmesinler. Keşke Ziraatin internet bankacılığından yapmış olsaydım. Oradan yapılabiliyor. 

Telefon bankacılığı aracılığıyla tek çekim işlemlerinize taksitlendirme yapılabiliyor.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Gib.gov.tr de tek çekim görünse bile banka kendisi taksit yapıp mesajla bilgi veriyor olması lazım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bildiğim kadarıyla herhangi birşey yapmıyorsunuz otomatik 6 taksit oluyor, taksit istemezseniz telefon bankacılığından arayıp iptal edebiliyorsunuz.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Vergi dairesi size taksit yapmıyor. Kartınız taksit yapıyor. Vergi ödeme esnasında tek çekim olarak görünmesine rağmen, bankanız söz konusu tutarı taksitlendiriyor.

tarihinde Ali Alp Gökçe tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu

Telefon bankacılığı aracılığıyla tek çekim işlemlerinize taksitlendirme yapılabiliyor.

arkadaşlar telefonla taksitlendirince ona faiz uyguluyor banka. bakalım artık olan oldu yapacak çokta bişey yok. daha doğrusu illaki vardır belki ama tek seferde öderiz artık napalım. 

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Tek çekim olsa da bankanız taksitlendiriyor. Sorun yok. Ekstrenize taksitli yansıyacaktır.

Yorum bağlantısı
Misafir

Tek çekim olsa da bankanız taksitlendiriyor. Sorun yok. Ekstrenize taksitli yansıyacaktır.

Ekstrenizde 5 taksiti iade işlemi gibi göreceksiniz...

Otomatik taksitlendirme için zannediyorum bir limit var. Fiesta'nın MTV'sini sormadan 6'ya bölüyordu, şimdi 51 TL'yi taksitlendirmedi, tek çekti.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Otomatik taksitlendirme için zannediyorum bir limit var. Fiesta'nın MTV'sini sormadan 6'ya bölüyordu, şimdi 51 TL'yi taksitlendirmedi, tek çekti.

100TL üstünde bir çok banka 3 taksit, 300TL'nin üstünde 6 taksit yapıyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...