İçeriğe Yönlendir

Arka Cam Suyu Deposu


Batın Kırat

Recommended Posts

Batın Kırat

Herkese iyi akşamlar, Aracım C max tdci, bu akşam yolda giderken aynadan arka camın çok kirli olduğunu farkettim, arka silecek ve su fiskiyesini çalıştırdığımda kafama takıldı, arka cama gelen su, ön camların kullandığı su haznesinden mi geliyor yoksa ayrı bir su haznesi mi var? eğer varsa bu su deposu tam olarak nerede dir?

Ayrıca bu hafta sonu sol arka kapıda bulunan güneş perdesi yukarıya çekildiğinde gelmiyordu, muhtemelen şekerli bir şey dökülmüş olsa gerek ki perde birbirine yapışmış. onu söküp perdecide yeni bir tane aynı ölçüsünde yaptırayım istedim ama bir türlü çıkartamadım, kapı kolunu söktüm, ardından da 1-2 tane kapı sacına geçen plastik vidaları sökmeyi denedim ama nafile... tekrar topladım söktüklerimi daha önce başına gelipte bu kapının döşemesini sökmeyi başaran varmı? bana bu konuda yardımcı olursa sevinirim. herkese keyifli forumlar.

Yorum bağlantısı
Batın Kırat

daha önceki aracım 1998 model honda idi, ford a göre döşeme aksamı çok daha kalteli ve esnek mlz. idi fakat ford un ki çok fazla esnemeyen sert br malzeme fazla asılsam kırılacak gibi duruyor, kapı açma küçük kolunu ayırdım boşta, kapı döşemesindeki camın açma kapama düğmesinin bulunduğu kapı tutacağının siyah plastiğini ve 2 civatasını da söktüm aşağı-yukarı ve sağa-sola hareket ettirerek çekeyi denedim ama boşa ne kadar asıldıysamda döşeme gelmedi.

Yorum bağlantısı
Batın Kırat

ben o kadar baktım ama orada göremedim öyle bir şey. bunula alakalı klavuz varmıdır acaba bulabileceğim.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Aynı şekerli sıvı döşemeyi kapıya yapıştırmış anlaşılan...Çekmeye devam.. :good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...