İçeriğe Yönlendir

91 Fiesta Cam Kriko Arızası


Misafir

Recommended Posts

Misafir

selam.. 3 senedir kullandığım ve çok memnun olduğum 91 model 1.1 fiesta arabamın ön sol elektrikli cam krikosu arıza yaptı ve bulamıyorum. bulabilmeme yardımcı olucak bir arkadaşa minnettar kalıcam veya alternatif başka ne olabilir bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim iyi günler..

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Oooo nefis otomobildir, kıskanılmasın, yalnız 91 de ön camı orjinal otomatik olan gelmiş miydi onu bilemem? Sonradan takılmış olmalı? Yani çözümü, ehil elektrikçiye gitmektir.

Yorum bağlantısı
Misafir

ilk arabam ford taunus ikinci arabam 2000 model ford fiesta üçüncü arabam ford focus ama ev aldığım için satmak zorunda kaldım ve elimde kalan 5.500 tl ile gittim yine ford fiesta ama 91 modelini aldım ben ford'dan başka araba kullanmadım ve bu arabamdanda çok memnunum parça sıkıntısı hiç çekmedim taaki bu cam krikosu başıma bela oluncaya kadar..beni mağdur etmiceni düşünüyorum bu fordun mutlaka bi yolu vardır yardımcı olursanız çok sevinirim...bu arada elektirikli camlar orjinal sonradan değil hasan abi..selamlar.. :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

"Hasan abi" kim Tayfun Bey? :)

Bu arada aracınızdan ne güzel bahsetmişsiniz. Maaşallah diyelim, :nazar: boncuğumuz da dursun. Fotoğraflarıyla birlikte Arabam bölümünde de görmek isteriz.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Bu arada ben Balıkesir'deyim yani anlayacağınız kısır bir memleketteyim eğer bunu tamir edebilecek bir usta varsa kargoyla gönderebilirim ve bana aynı şekilde kargoyla geri döner bende neyse masrafı öderim..

Yanlış yazmışım özür dilerim Çağlar yazacaktım tekrar özür.. :)

Fotolarını çekip gönderirim dediğiniz bölüme ve iddia ediyorum belkide Türkiye'de bu kadar temizi yok Zafer bey..

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
İmla kurallarına uyunuz.
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Çağlar Bey'i henüz tanımıyorsunuz. Forumda biraz dolaşın, daha iyi tanırsınız. Aynı Fiesta'dan kendisinde de var. Bu da linki http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/223189-91-senesinde-bir-fiesta-ithal-edilmis-trkiyeye/page__fromsearch__1

Tekrar hoşgeldiniz. Bir de Tanışma bölümünden kendinizi tanıttığınız zaman, herşey tamam olacak demektir. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...