İçeriğe Yönlendir

C Max Kapı Kilidi


Hakan Mangaloğlu

Recommended Posts

Hakan Mangaloğlu

Herkese merhaba,

Yaklaşık 6 ay önce aldığım 2005 model C Max ile ilgili bir kaç sıkıntım olmuş burada yazmıştım. Şimdi yeni bir sıkıntı oldu. Şoför kapısındaki kilitleme düğmesi artık içerden çalışmıyor. Yani içerden kilitlemeye kaltığımda yerinden bile oynamıyor ama uzaktan kumanda ile mükemmel çalışıyor, kumanda ile kilitlediğimde kapıyı açmak istesemde kapı kolu kapıyı açmıyor. Başına böyle bir olay gelen, bilen duyan varsa ve yardımcı olabilecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim. Herkese sevgiler.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Aynı sorun benimde başıma gelmişti sol taraf kilit makanizması kompile değişmişti serviste 300-350tl arası bi fiyat ödemiştim yanlış hatırlamıyorsam o zaman kumandadan kilteniyor sağ yolcu kapısındanda kitleniyor ama sürücü kapısında dügmeyi yitsende boşa kitlenmiyordu aynı sorun sizinde başınıza geldı demek geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
Kamil Dombaycı

Aynı sorun aynı model aracımda var. Alalı 2 ay oldu. Yanlış hatırlamıyorsam forumda bu konu ile ilgili kapı kolundaki bir sensör temizliği ile çözülebiliyor diye okumuştum. Ama bende hala ilgilenemedim. Daha doğrusu kendim yapmayı düşünüyorum cesaret edemedim. Ustaların yorumlarını bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Mustafa Kemal Yırtıcı

Benim aracımın da (2004 c-max) sağ ön kapı kilidi benzer arızayı yapmaya başlamıştı, bir zaman sonra kumandadan da kilitlememeye başladı, ben de araçtan inmeden içeriden kilitliyordum en sonunda kilitli kaldı ve bir daha açılmadı. Servise götürdüm. işçilik dahil yanlış hatırlamıyorsam 330 veya 350 tl ye komple değiştirdim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...