İçeriğe Yönlendir

Ilk Arabamı Az Önce Aldım

Onur Çam

Recommended Posts

Onur Çam
(düzenlendi)

Merhaba arkadaşlar sonunda kafama göre istediğim gibi ve çok temiz bir araba buldum sözleşmeyi yaptık vekalet vericem satışı birkaç güne olucak sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. Lütfen yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi esirgemeyin hepinize teşekkürler

2003 model Focus Collection 1.6 Benzinli 46.000 km'de emekli bir askerden hiç kullanmamış herşey ilk günkü gibi kullandım aracı baya iyi hissettirdi.

araç bu: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150494543713046.381998.627738045&type=1&l=392f342882

tarihinde Onur Çam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Haydar Bakırcı-2
(düzenlendi)

Maşallah pırıl pırıl duruyor hayırlı uğurlu olsun

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
piril piril?pırıl pırıl
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
:nazar: güle güle kullanın, vekalet ne için onu anlamadım? Vekalet ücreti, noter satışından daha pahalı?
Yorum bağlantısı
Onur Çam

:nazar: güle güle kullanın, vekalet ne için onu anlamadım? Vekalet ücreti, noter satışından daha pahalı?

aracın sahibi istanbulda ben eskişehirde galeriden alıyorum satış için vekalet vermemiş ben vekalet vericem istanbula gidicek galerici noterde satışı yapıcak o yüzden çok teşekkürler arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Sahibi İstanbulda, araba Eskişehirde bir galeride ve satıcının verdiği herhangi bir vekalet yok? Olması gereken: ruhsat sahibi İstanbuldaki bir noterden vekalet çıkartır, Eskişehire yollar, galerici+vekalet ile Eskişehirde noterde buluşursunuz, satışa mani yoktur dendiğinde de parayı verirsiniz.

Açıkçası 46.000km de 2003 bir focus, bu piyasada Eskişehere varamadan satılırdı, umarım oldukça şanslısınızdır.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Onur Çam

ben o konulardan pek anlamıyorum bu işleri bilen bir abimle gittim zaten tanıdık galeriydi anlaştık ben sadece 300 tl kapora verdim çarşamba günü arabanın ruhsatı plakası filan hallolduğunda aracın parasını vericem. Aracın ruhsat sahibi ilk sahibi garanti belgesinde bile ismi var inşallah bir sorun yoktur.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

300TL iyidir, çarşambaya hallolsun bakalım.

Yorum bağlantısı
Onur Çam

teşekkürler Çağlar bey, benim vekalet vermemden bir sorun olmaz değil mi?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Sizin adınıza araba alınacak, sorun ne demek, ben bile vekalet verebilirim isteyene bu konuda :D

Yorum bağlantısı
Onur Çam
:D tamamdır o zaman ilk araba çok heyecanlı bir olaymış :rolleyes:
Yorum bağlantısı
Yusuf Alper Gül

hayırlı ugurlu olsun, temizligi fotograftan bile belli oluyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağdaş Hatırnaz

Hayırlısı olsun. Güle güle kullanın.. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Turan

kardeş hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız inş. :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Çam

teşekkürler arkadaşlar çok mutluyum :biggrin:

yeni aracınız hayırlı olsun. :nazar: :nazar: fakat aklıma bikaç husus takıldı collection modeli olmasına rağmen çelik jant ve sis farları yok. yanlış bir bilgi olmasın :unsure2:

evet onlar yok modelde ufak hata yapıyor olabilirim comfortta olabilir pek bilgim yok böyle şeylerde sizler daha iyi bilirsiniz.

Yorum bağlantısı
İlhan Kayım

Şimdiden hayırlı olsun.Güle güle kullan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Hayırlı olsun. Güle güle kullan.

:nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Boran

Hayırlı olsun,araba gerçekten temiz görünüyor. :nazar:

Şimdi çarşambaya kadar nasıl bekleyeceksiniz merak ediyorum. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Çam

Hayırlı olsun,araba gerçekten temiz görünüyor. :nazar:

Şimdi çarşambaya kadar nasıl bekleyeceksiniz merak ediyorum. :D

benimde en çok merak ettiğim kısım o :biggrin: hayırlısı olsunda beklerim artık aracı alırken daha önce aracı görüp beğenen genç biriyle ailesi geldiler 1000 tl verelim aracı biz alalım dediler razı olmadım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

aracınız hayırlı olsun

aracınız comfort modeli sis farını siz takabilirsiniz kablosu çekilmiştir sadece siz sisleri alacaksınız arka camlar büyük ihtimalle manueldir abs yok bilginiz olsun

Yorum bağlantısı
Onur Çam

nasıl yani ya abs yok mu galeriyi arayıp sorayım hemen

Arda bey valla acayip korkuttunuz beni abs var ve camlar otomatik sadece sisler yok ve jantlar çelik değil.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...