İçeriğe Yönlendir

Ilk Arabamı Az Önce Aldım

Onur Çam

Recommended Posts

Ali Eren

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. :nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

:D tamamdır o zaman ilk araba çok heyecanlı bir olaymış :rolleyes:

Arabayı pencereden görebileceğin bir yere park et ilk haftalar.Zira pencereden sık sık bakmak isteyeceksin. :yes:

Kazasız sürüşler diliyorum

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Onur hayırlı olsun..

İnşallah çağlar abinin dediği gibi çok şanslısındır..

dikkatimi çeken direksiyonun 46.000 km deki bir arabaya göre çok fazla yıpranmış olduğu.. belki ben fotoğraftan dolayı yanılıyorumdur..

Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Allah kazasız belasız binmek nasip eylesin.Hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Hiç haber verme zaten... Darıldım vallahi. Hayırlı olsun iyi günlerde kullan :nazar:

Yorum bağlantısı
Onur Çam

Onur hayırlı olsun..

İnşallah çağlar abinin dediği gibi çok şanslısındır..

dikkatimi çeken direksiyonun 46.000 km deki bir arabaya göre çok fazla yıpranmış olduğu.. belki ben fotoğraftan dolayı yanılıyorumdur..

teşekkürler arabanın direksiyonu olsun vitesi olsun ya da herhangi bir parçası olsun hepsi sıfır gibi ben ve yanımdakilerde çok şaşırdık kullandım aracı çok seri çok rahat ve mükemmel bir sesi var.

Hiç haber verme zaten... Darıldım vallahi. Hayırlı olsun iyi günlerde kullan :nazar:

kanka sana bakıyorum saatlerdir girmedin internete sınav mınav durumlarınada aramadım hemen irtibata geçelim çok saolasın

Yorum bağlantısı
Misafir

Plakada 48 olsun camurdan olsun :)

iki onceki arabam lacettiyi almaya gittigimde sonu 48 olunca hic dusunmemistim

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Hayırlı uğurlu olsun allah güle güle kullanmak nasip olsun. :nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Çok işimiz var çok... :) far karartma,sis,logo,yay... iyi eğlence çıkacak bize

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Altındal

hayırlı olsun onur, allah kazadan beladan korusun, araba çok diri duruyor gibi geldi, heralde sabah pazara gittin, aradığın arabayı bulamadın, sonra zaten galericiler pazarın hemen yanında oradan beğendin arabayı, söylemende bi sakınca yoksa hangi galeriden aldın arabayı,ben ordaki galericilerin çoğunu tanıyorumda merak ettim.biran ben araba ararken ki anlarımı hatırlattı fotoğraflar, bence iyi bir tercih yapmışsın, tam sana yakışır bu araba kıskandırdın valla...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Araç comfort, güzel görünüyor.

Moralini bozmak istemem ama, araya galerici girdiyse km den şüphelenmek gerekir. Çünkü aracın km si şüphe edilecek kadar düşük...

Tanıdık olduğunu söylediğin galericiden aracın ilk sahibinin telefonunu istersen, telefonda ilk sahibiyle konuşup aracın gerçek km sini öğrenebilirsin. Ancak, büyük ihtimalle galerici, ilk sahibinin telefonu bizde yok diyecektir... Başka bir yol ise, aracın servis kaydını araştırmak. Eğer periyodik bakımlar yetkili servislerden birinde yapılmışsa, km ve tarih bilgilerinden doğru bilgiye ulaşabilirsin. İnşallah, km gerçektir...

Hayırlı olsun. Güle güle kullan. İlk aracın heyecanı çok güzeldir.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Güle güle kullanın. Km yi aracın kendisi belli eder. Bu araç bu km de deseler,ben inanırım. Ama galericiye inanmam. :) Galerici derse,öyle bile olsa düşürdüğünden emin olurum. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Güle güle kullanın. Km yi aracın kendisi belli eder. Bu araç bu km de deseler,ben inanırım. Ama galericiye inanmam. :) Galerici derse,öyle bile olsa düşürdüğünden emin olurum. :)

Örnek Fatih Keskinin konusu :) 128.000 de sattı şimdi 87.000 den ilanı var sahibindende :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Hayırlı olsun. Kazasız cezasız iyi günlerde kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

hayırlı olsun. Comforttta 4 cam otomatik abs var. klima analog ve 2 hava yastığı var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Hayırlı olsun..

Kazasız belasız sürüşler dilerim..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

Açıkçası 46.000km de 2003 bir focus, bu piyasada Eskişehere varamadan satılırdı, umarım oldukça şanslısınızdır.

+ 1

fiyat hakkında yorum serbestmi?

Yorum bağlantısı
Onur Çam

valla km benide ilk başta biraz yanıltıya sokmuştu ama arabanın içi ve motorunu gördükten sonra gösterme gereği bile duymadık inşallah bir sorun olmaz

+ 1

fiyat hakkında yorum serbestmi?

tabi yorumlarınız benim için çok önemli

hayırlı olsun onur, allah kazadan beladan korusun, araba çok diri duruyor gibi geldi, heralde sabah pazara gittin, aradığın arabayı bulamadın, sonra zaten galericiler pazarın hemen yanında oradan beğendin arabayı, söylemende bi sakınca yoksa hangi galeriden aldın arabayı,ben ordaki galericilerin çoğunu tanıyorumda merak ettim.biran ben araba ararken ki anlarımı hatırlattı fotoğraflar, bence iyi bir tercih yapmışsın, tam sana yakışır bu araba kıskandırdın valla...

pazarda hiç ford focus bulamadık galerilere doğru yürüdük şansa bunu bulduk. Ufuk otomotiv çok teşekkürler yorum için.

hayırlı olsun. Comforttta 4 cam otomatik abs var. klima analog ve 2 hava yastığı var.

4 hava yastığı var dediler bana öyledir umarım teşekkürler.

Araç comfort, güzel görünüyor.

Moralini bozmak istemem ama, araya galerici girdiyse km den şüphelenmek gerekir. Çünkü aracın km si şüphe edilecek kadar düşük...

Tanıdık olduğunu söylediğin galericiden aracın ilk sahibinin telefonunu istersen, telefonda ilk sahibiyle konuşup aracın gerçek km sini öğrenebilirsin. Ancak, büyük ihtimalle galerici, ilk sahibinin telefonu bizde yok diyecektir... Başka bir yol ise, aracın servis kaydını araştırmak. Eğer periyodik bakımlar yetkili servislerden birinde yapılmışsa, km ve tarih bilgilerinden doğru bilgiye ulaşabilirsin. İnşallah, km gerçektir...

Hayırlı olsun. Güle güle kullan. İlk aracın heyecanı çok güzeldir.

ilk sahibinin askeri belgesine kadar tüm belgelerini gösterdiler tarihler herşey çok güzel uyuşuyordu telefonunu alıp arama gereği duymadım teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

maşallah maşallah allah nazardan esirgesin.Ağız tadıyla binersiniz inşallah...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Öncelikle hayırlı olsun.Ancak km çok düşük.motorun ve döşemelerin temizliğine aldanmayın asla,çünkü 100 tlye ilk günkü temziliğine çeviriyorlar.Galeri taktiği budur.Fiyat konusunda yorum yapmak bize düşmez.Alınmış bitmiş.Arabanızda abs var ancak 4 hava yastığından şüpheliyim.Siz yinede arabayı teslim almadanbir servise gösterin derim ben.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...