İçeriğe Yönlendir

Ilk Arabamı Az Önce Aldım

Onur Çam

Recommended Posts

Mehmet Pınar

Hadi gözün aydın hayırlı olsun diyelim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Çam

teşekkürler Ayhan bey ve Mehmet bey hem içim rahat etti hemde dediğiniz gibi 1-2 bin tl sorun değil.

bir sorum var arkadaşlar benim araba kaç beygir gücündedir sizce ekspertiz de 105 çıktıda

Yorum bağlantısı
Onur Çam

bizde 100 sandık adamlarda şaşırdı 105 beygir çıktı dediler :D

Yorum bağlantısı
Murat Altındal

tekrardan hayırlı olsun kardeşim, ekspertize de soktun arabanı, şimdi kafan rahat gönlün rahat, güle güle kullan, allah kazadan beladan esirgesin.. :nazar: :nazar: :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Çam

teşekkürler dostum valla kafam çok rahat etti.

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

allah kazasız belasız, kurallara uyarak , emniyet kemerini ihmal etmeden :flowers: , ağız tadıyla yolculuklar nasip etsin..maaşşaaallaaahhh :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Turkay Enez

Aracın orjinal çıkması güzel haber. Km ile ilgili bilgiye ulaşabildin mi?

arkadaşlar arabanın ekspertiz testlerini full yaptırttım az önce arabanın her yeri sıfırıyla aynı değerlerde çıktı :) çok mutlu oldum yorum yapan arkadaşlara teşekkürler fiyat hakkında yorum yapan arkadaşlar çok yanılıyorsunuz 1 aydır araba arıyorum eskişehirde sizin söylediğiniz fiyatlara kimse araba bulamaz.

Yorum bağlantısı
Onur Çam

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim güzel günlerde kazasız belasız kullanırsınız inşallah.. :nazar: :nazar: Fiyat konusunda bende bir yorum yapacak olsam (ekspertiz raporuna sadık kalarak konuşuyorum) bu kilometrede tek el kullanılmış bir focus..Belki model 2003 ama altınızda sıfıra yakın bir motor olacak.emsalleri 19-20 civarında iken içinize sindi diyelim,herşeyi hoşunuza gitti diyelim 21.000 Tl olsun..Tek dezavantajınız LPG olmaması ve 1000 Lira fazla fiyat.

Bu araç + LPG =21.000 mal olsaydı tadından yenmezdi

haklısın 1000 tl fazla almış olabilirim ama ben zaten dizel ya da benzinli düşünüyordum lpg düşünmüyorum tam istediğim gibi oldu. Teşekkürler

Turkay bey aracın herşeyi orjinal çıktı km yi özel olarak sormadım gerekte duymadım 4. viteste 200 km basınca sorun yoktur diye düşündüm zaten isterse 100bin km olsun içim çok rahat.

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

hayırlı olsun..

araç collection değil comford modeli..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

hayırlı olsun.

FI piyasası da iyice uçtu :D

22 bine comfort :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

araç comfort 100 ps. 105 çıkaran kimse dynosu ya sıkınıtılı ya ayarsız.

abs standart değildi opsiyon olarak alındıysa vardır yoksa yok.

arka camlar elektrikli mi?

yolcu airbag kapağı kısmı biraz deforme olmuş gibi niyeyse. sıcakta çok kaldı heralde araba.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

4. viteste 200 km basınca sorun yoktur diye düşündüm zaten isterse 100bin km olsun içim çok rahat.

Arkadaşım araban bizimkinden temiz olabilir diye ST şanzıman mı taktın :D Bizim F1ler 4. vitesde 180'i geçemezler.Hatta 170 dedinmi 5. vitesi isterler.

4. vitesde 200km yapan bir F1 1.6 büyük ihtimal oynanmış ve fazladan devir çeviren bir motora sahipdir :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Arkadaşım araban bizimkinden temiz olabilir diye ST şanzıman mı taktın :D Bizim F1ler 4. vitesde 180'i geçemezler.Hatta 170 dedinmi 5. vitesi isterler.

4. vitesde 200km yapan bir F1 1.6 büyük ihtimal oynanmış ve fazladan devir çeviren bir motora sahipdir :)

yoo doğru 4. vites 7000dd civarı kadranda 200 görüyor düz vitesler :)

Yorum bağlantısı
Onur Çam

teşekkürler arkadaşlar valla ayrıntılarını bilmiyorum evet araç comfort hava yastıkları orjinal ve 4 adet bugün tek tek kontrol ettim 200 km yaptı ben ibreyi gördüm kanka :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

4 adet yastık varsa güvenlik paketli demektir abs o zaman mevcuttur

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

yoo doğru 4. vites 7000dd civarı kadranda 200 görüyor düz vitesler :)

Allah Allah. A tipi f1 şanzumanların 4.vites son hızını 185km/h olarak biliyordum. 4de 170i geçmemişimdir hiç. Demekki çıkıp bir denemek lazım :)

Yorum bağlantısı
Onur Çam
(düzenlendi)

evet abs de var ama arka camlar otomatik değilmiş.

tarihinde Onur Çam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Allah Allah. A tipi f1 şanzumanların 4.vites son hızını 185km/h olarak biliyordum. 4de 170i geçmemişimdir hiç. Demekki çıkıp bir denemek lazım :)

katalog değeri o evet ama o hız 6000dd için :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...