Mahmut Şahin 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 hayırlı uğurlu olsun. ilk arabanın insanın gönlünde ayrı bir yeri oluyor hakikaten. yolun açık depon her daim dolu olsun. 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 Hayırlı olsun ABS vardır büyük ihtimalle abs olmayabilir bende 2003 comfort vardı ve yoktu 2004 modelinde yoktu Yorum bağlantısı
Onur Çam 8 Ocak 2012 Yazar Paylaş 8 Ocak 2012 (düzenlendi) Öncelikle hayırlı olsun.Ancak km çok düşük.motorun ve döşemelerin temizliğine aldanmayın asla,çünkü 100 tlye ilk günkü temziliğine çeviriyorlar.Galeri taktiği budur.Fiyat konusunda yorum yapmak bize düşmez.Alınmış bitmiş.Arabanızda abs var ancak 4 hava yastığından şüpheliyim.Siz yinede arabayı teslim almadanbir servise gösterin derim ben. haklısın üstad belki yarın gösterebilirim servise ama hiç gerek duymadık çünkü galeride 20 tane arabaya baktım her birinde en az 4-5 tane sorun kafama takılmıştı bu araç çok acayip içime sindi ve kafama takılan hiçbirşey olmadı, ilk başta km çok düşük filan diye düşündüm sonra aracı baya kullandım çok hoşuma gitti zaten bu saatten sonra birşey çıkarsada kısmet artık. Sitedeki tüm arkadaşlar çok içten yorumlar yazıyorlar hepsine gönülden teşekkür ediyorum inşallah bundan sonraki buluşmalarda yüz yüze herkese tanışırız. abs olmayabilir bende 2003 comfort vardı ve yoktu 2004 modelinde yoktu abs olayı için aradım galeriyi abs kesinlikle var diyorlar inşallah vardır 8 Ocak 2012 tarihinde Onur Çam tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 çok hoşuma gitti zaten bu saatten sonra birşey çıkarsada kısmet artık abs olayı için aradım galeriyi abs kesinlikle var diyorlar inşallah vardır yanlış anlama ancak.22 bin para veriyorsun ve ilk araba olucak.işallah,kısmet gibi beklentilere girmeyin.işinizi sağlama alın.Acele etmeyin.Servis sizden en fazla 100 tl alır.Ancak kafanız rahat olur.Demedi demeyin.Bir kenara yazın bu dediklerimi. Yorum bağlantısı
Onur Çam 8 Ocak 2012 Yazar Paylaş 8 Ocak 2012 çok hoşuma gitti zaten bu saatten sonra birşey çıkarsada kısmet artık abs olayı için aradım galeriyi abs kesinlikle var diyorlar inşallah vardır yanlış anlama ancak.22 bin para veriyorsun ve ilk araba olucak.işallah,kısmet gibi beklentilere girmeyin.işinizi sağlama alın.Acele etmeyin.Servis sizden en fazla 100 tl alır.Ancak kafanız rahat olur.Demedi demeyin.Bir kenara yazın bu dediklerimi. yarın bir servise götüreyim o zaman teşekkürler ekspertiz mi yaptırtmam gerek? Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 güzel araba ama fiyatı biraz yüksek sanki. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 evet ekspertiz yaptırın.Yetkili servis olursa daha iyi olur.sakın 100 tl param gidicek veya söz verdik şimdi galericiye ayıp olur diye aklından geçirme.Zaten sen bunu söylediğinde eğerki aabada bi şey yoksa galerici hiç sıkıntı etmeden servise götürür.Ama varsa bişeyler,başlar mırın kırın etmeye.istemiyosan alma,başka müşterisi var gibi laflara asla inanma.Ben bir keresinde bir araç için anlaşma aşamasındayken birden arabanın 3 talibi oldu.Sen almazsan biz alıcaz filan gibi sıkıştırmaya başladılar.Bende buyrun sizin olsun dedim.Hepsi,biz biraz düşünelim oldular.Anlayacağın,Git göster ,bişey çıkmasa senden iyisi yok,ancak olaki bi şey çıkarsa arabada ,üstünden büyük yük atmış olursun.umarım bir şey çıkmaz,ve arabanıza keyifle binersiniz. 1 Yorum bağlantısı
Onur Çam 8 Ocak 2012 Yazar Paylaş 8 Ocak 2012 Haklısınız Mehmet bey ben parasında değilim ama bu işlerden anlayan yakınlarımla gittim hiç göstermeye gerek yok dediler bende o yüzden ses etmedim yarın sabah babamla birlikte vekalet vermeye notere gideceğim vekalet verdikten sonra servise götürüp bir göstereyim inşallah bir aksilik çıkmaz. Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 Ben 2002 ghia makjazlı sunroof ve ESP (gerçek)vardı. Renk kırmızı 174.000 civarıydı 1000 TL kadar masrafı vardı. Muayene ön düzen gibi . 18850 ye sattım. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 Onur sen bir ekspertiz yaptır,bende yarın buradaki ford'dan kayıtlarına bakacağım. Olağan dışı değişen bir parça, kilometrede farklılık gibi durumlar varsa haberin olur. Tekrar hayırlı olsun bence hiç kirli çamaşırını bulamayacağız bu aracın. Birde artık araç demiyelim. Buna bir isim bir lakap vermelisin. (forumdaki örnekler :beyaz inci,siyah inci,ev,ev'lat,küheylan,mobidik,pekbiçeker,ispanyol gibi. benimki:tosuncuk ) 1 Yorum bağlantısı
Onur Çam 8 Ocak 2012 Yazar Paylaş 8 Ocak 2012 Onur sen bir ekspertiz yaptır,bende yarın buradaki ford'dan kayıtlarına bakacağım. Olağan dışı değişen bir parça, kilometrede farklılık gibi durumlar varsa haberin olur. Tekrar hayırlı olsun bence hiç kirli çamaşırını bulamayacağız bu aracın. Birde artık araç demiyelim. Buna bir isim bir lakap vermelisin. (forumdaki örnekler :beyaz inci,siyah inci,ev,ev'lat,küheylan,mobidik,pekbiçeker,ispanyol gibi. benimki:tosuncuk ) yaptırayım madem kanka yarın sabahtan götürürüm plakayı filan sorgulattım hiçbirşey çıkmadı. Benim lakabın internetle ve google ile alakalı olması lazım sonuçta arabayı google sayesinde aldım Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 kardeşim F II dizel trend 2007 modeli 22.000 lira istiyor. araç komple boyalı ama hiç bir sorunu masrafı yok. hatta daha yeni ön 2 amortisörü değişti. bakımları yapıldı. F I collection bir araç ne kadar temiz olursa olsun bu para etmez bence.. 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 Bul artık birşeyler Arabam bölümünde konu açarken o isimle açarsın. Fotoğraf makinen ile güzel pozlar çekersin, sonra zamanla yaptığımız herşeyi oraya ekleriz. Submarine, eşik,kapı altı bagaj ve torpido aydınlatmaların benden Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 Göstergeyi beyaz led yapmasıda benden..Maksat elimiz alışsın.. : :D 2 Yorum bağlantısı
Onur Çam 8 Ocak 2012 Yazar Paylaş 8 Ocak 2012 kardeşim F II dizel trend 2007 modeli 22.000 lira istiyor. araç komple boyalı ama hiç bir sorunu masrafı yok. hatta daha yeni ön 2 amortisörü değişti. bakımları yapıldı. F I collection bir araç ne kadar temiz olursa olsun bu para etmez bence.. o aracı eskişehire getirin eğer dediğiniz gibi temiz ise 28bin tl ye rahat satarsınız. Bul artık birşeyler Arabam bölümünde konu açarken o isimle açarsın. Fotoğraf makinen ile güzel pozlar çekersin, sonra zamanla yaptığımız herşeyi oraya ekleriz. Submarine, eşik,kapı altı bagaj ve torpido aydınlatmaların benden bulurum kanka önce bir arabayı alayımda bide kafam çok karıştı bu gece nasıl uyuycam bilmiyorum valla. Arabayı alayım yavaştan resim çekmeye başlarım değişiklik yaptıkça çekeriz artık teşekkürler kanka Göstergeyi beyaz led yapmasıda benden..Maksat elimiz alışsın.. : :D eyvallah Mehmet bey çok teşekkürler. Yorum bağlantısı
Murat Altındal 8 Ocak 2012 Paylaş 8 Ocak 2012 onur hemen galericilerin yanında sanayide, eksperium ekspertiz diye bir yer var, ben arabanın ekspertizini orada yaptırdım 2 ay önce, hizmet kalitesi gerçekten çok iyi, teknisyenler arabanın neyi varsa, olması gereken neyse hepsini sana anlatıyorlar, km olayını hiç kafana takma oradaki ustalar sana, arabanın motor aksamındaki aşınmalara bakarak, km ile oynanmış veya oynanmamış sölüyorlar,ben adresini vereyim belki oraya gidersin EMKO A5 BLOK NO. 1/B ESKİŞEHİR TEL:02222282011 fiyatıda çok cazip, sen kesinlikle arabanı ekspertize götür almadan önce, kolay gele... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Ocak 2012 Paylaş 9 Ocak 2012 Hayırlı uğurlu olsun..yakın zaman da 2.elde yaşanan bir çok olaydan sonra sizinde biraz daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.Karşınızda ki kişiye elbette güvenin,çevrenizdekilere de güvenin ancak yinede araca ekspertiz yaptırın.Gözden kaçan noktalar olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 9 Ocak 2012 Paylaş 9 Ocak 2012 Aracın maşallahı var , güzel günlerde kazasız belasız kullanırsın inşallah kardeşim :nazar: 2007 senesinde focus 2 ( 2005) model stil paketli ve sunroof lu hp aracımı 25 bin tl ye almıştım . Şu an emsalleri 23 bin civarıdır , gerçi alınmış alınmıştır ama ortalama 4 bin tl gibi fazla para vermiş olacaksın haberin olsun 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 9 Ocak 2012 Paylaş 9 Ocak 2012 Güle güle kullanın. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 9 Ocak 2012 Paylaş 9 Ocak 2012 Madem fiyat konusunda yorum yapılmış.Bende az buçuk ifade edeyimki,aracı yüksek fiyata almışsınız.comfortların ederi o kadar yok.ghia donanım olsaydı tamam ama sıkıntı değildi.Ama yinede ilk araba olduğundan ,çokta kafanıza takmayın.Yeterki temiz çıksın. Yorum bağlantısı
Onur Çam 9 Ocak 2012 Yazar Paylaş 9 Ocak 2012 arkadaşlar arabanın ekspertiz testlerini full yaptırttım az önce arabanın her yeri sıfırıyla aynı değerlerde çıktı çok mutlu oldum yorum yapan arkadaşlara teşekkürler fiyat hakkında yorum yapan arkadaşlar çok yanılıyorsunuz 1 aydır araba arıyorum eskişehirde sizin söylediğiniz fiyatlara kimse araba bulamaz. onur hemen galericilerin yanında sanayide, eksperium ekspertiz diye bir yer var, ben arabanın ekspertizini orada yaptırdım 2 ay önce, hizmet kalitesi gerçekten çok iyi, teknisyenler arabanın neyi varsa, olması gereken neyse hepsini sana anlatıyorlar, km olayını hiç kafana takma oradaki ustalar sana, arabanın motor aksamındaki aşınmalara bakarak, km ile oynanmış veya oynanmamış sölüyorlar,ben adresini vereyim belki oraya gidersin EMKO A5 BLOK NO. 1/B ESKİŞEHİR TEL:02222282011 fiyatıda çok cazip, sen kesinlikle arabanı ekspertize götür almadan önce, kolay gele... yaptırdım dostum araba mükemmel çıktı fiyatıda gayet uygunmuş 80 TL verdim ama adamlar gerçekten samimi herşeyi anlattılar arabanın altını bile tek tek gösterdi adam Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 9 Ocak 2012 Paylaş 9 Ocak 2012 arkadaşlar arabanın ekspertiz testlerini full yaptırttım az önce arabanın her yeri sıfırıyla aynı değerlerde çıktı çok mutlu oldum yorum yapan arkadaşlara teşekkürler fiyat hakkında yorum yapan arkadaşlar çok yanılıyorsunuz 1 aydır araba arıyorum eskişehirde sizin söylediğiniz fiyatlara kimse araba bulamaz. Hadi hayırlı olsun.Adınıza sevindim.Piyasa da fiyatlar bu ara yüksek.Bence içinize sinen bir araç olduktan sonra 1-2 bin önemli değil.Yeterki sorunsuz bir araç almış olun. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts