İçeriğe Yönlendir

Lpg Tavsiyesi


Guest Emrullah Acar

Recommended Posts

Guest Emrullah Acar

Arkadaşlar bende 1996 model 4.0 V6 Explorer var. İzmir'de ikamet ediyorum ve aracıma Lpg taktırmak istiyorum. Ancak motora zarar verir diye taktırıp taktırmamakta kararsızım. Birde öğrendiğim kadarıyla bu araçlara Lpg takmak için manifolta bir işlem uyguluyorlarmış. Bu konularda bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirise çok sevinirim. Birde aracıma Lpg taktıracak olursam tavsiye edilen bir usta ve marka varmıdır.

Yorum bağlantısı
Altan Berkman

ysf otogaz yeri çinarlıda,karakolun yanı orda ali usta,adamda on numara işçilik var.sadece zavoli ile çalışıyor.ben 10 gün once taktırdım ve çok memnun kaldım

Yorum bağlantısı
Metin Çilo

Abiciğim manifolta bişey uygulamıyorlar direk olarak manifoltu deliyorlar:) Çünkü gaz yanma odalarına manifolt üzerinden gönderiliyor.

Mrka tavsisi istiyorsan BRC derim ayrıca bazı arkadaşlar ZAVOLLİ demişler zaten BRC ZAVOLLİ'yi satın aldı bilginize.

Bende BRC var 2 sene oldu çok şükür sorunsuz biniyorum aracım focus trend 2007. Tabi ustalık çok önemli

Yorum bağlantısı
Misafir

Tomasetto, atiker ve brc kullanan birisi olarak brc diyorum :good1: Sizin araca uygunsa tabi. 4.0 4000 motor mu yani ?

Yorum bağlantısı
Baki özkan

Ben prins taktırdım 1 numara. Ama prins olmasa kit mtm, diğer tercihimde brc olurdu. Araştırıken brc hakkındada değişik şeyler duydum. yok yerlisi varmış, ithali varmış vs.

Yorum bağlantısı
Mustafa Mermertas

Uzun zamandır Vialle LPİ ciyim ...gelegelelim TR deki fiyatının uçukluğundan ötürü size Prins VSİ tavsiye ederim..Bi dört sene kadar Explorerımda Vialle kullanmıştım;artık uygulanan işçiliktenmiydi yoksa markanın kalite oluşumuydu bilemem ..hiç ama hiç bi sorun yaşamadım..şuanki aracımda da yine aynı marka ve aynı kişilerce takıldı ..şimdilik sorun yok :yes:

Yorum bağlantısı
Volkan Emrah Kirpik

arkadaşlar prince marka kulanıyorum ve tercih sebebim motor hacmine göre parça kullanıyor olmaları diğer markalarda bu yok ve aracınızın parçalarını delerek ve farklı işlemler kullanarak lpg çalışır hale getiriyorlar ve yazılım olarak prince diğerlerinden çok ama çok farklı kesinlikle tavsiye ediyorum biraz pahalıdır ama kesinlikle paranızın hakkını alırsınız

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...