Erkut Uysal 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 Birde böyle birşey var https://www.facebook...150836329775401 Onu görmezden gel sen... Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 Birde böyle birşey var https://www.facebook...150836329775401 Suzuki miii? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 bundan harici yalandır, naylondur http://www.sahibinde...71002059/detay# http://www.sahibinde...-68477156/detay Bunlara da yer yer tırt diyenler var Mustafa Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 Çok aklımı çeliyor Duster'lar. Alacağım bi tane, tüm kaldırımlar benim sonra Çıkamayanlara inat, CİP resmi de koyarım foruma valla 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Çok aklımı çeliyor Duster'lar. Alacağım bi tane, tüm kaldırımlar benim sonra Çıkamayanlara inat, CİP resmi de koyarım foruma valla Aklımı okudun.Çok fena taktım kafaya alıcam birtane inşakllah. yakındır. Yorum bağlantısı
Murat Altındal 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Çok aklımı çeliyor Duster'lar. Alacağım bi tane, tüm kaldırımlar benim sonra Çıkamayanlara inat, CİP resmi de koyarım foruma valla bugün bir tane nissan ayen dediğini yaptı sani, adam zor park olacak yere kaldırıma çıktı ileri geri yaptı arabayı yanaştırdı, ben de içimden dedim ki olay bu 1 Yorum bağlantısı
M.Ali Baş 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 tamamen kısısel yorumum..yan komsumda var sıfır aldı kullanmadım ama ıc dizaynı normal logan dan farkı yok..ve aracın cok hantal oldugundan bır okadarda plastık malzemesının kalıtesızlıgınden sıkayetcı..o paralara daha guzel araclar alınır dıye dusunuyorum... ama alternatif olarak sandero stopway ler var fiyat konusunda makul arac ve dustere gore daha bır gosterıse sahıp arac piyasada 23-27 arasında cok temızlerını bulursun... Yorum bağlantısı
Cemal Danacı 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 1 sene boyunca sıfır alıp kullandığım bir araçtı dacia duster 1,5 dizel 4*2 dış mekan çok güzel yakıtı ekonomik yol tutuşu iyi kullanımı çok rahat fakat iç tasarım çok kötü sıradan kango tarzında bir iç dizayn yapmışlar gitmemiş bu araca... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 mitsubişi asx hakkında ne düşünürsünüz? yakıtta çok iyi görünüyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 kango tarzında bir iç dizayn yapmışlar gitmemiş bu araca... Keşke kangoo gibi olsa. Tadından yenmezdi o zaman Dizel 4x4 olanların şanzumanı çok dirayetli. Yorum bağlantısı
Engin Murat Ünal 6 Haziran 2012 Paylaş 6 Haziran 2012 Ne zaman makyaj görecek bu araç bilginiz var mı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Haziran 2012 Paylaş 6 Haziran 2012 Ne zaman makyaj görecek bu araç bilginiz var mı? Fransa'dakiler buradakiler ile aynı görünüm de değil. Millet doyuma ulaşınca onları getirirler. Yorum bağlantısı
Onur Eski 6 Haziran 2012 Paylaş 6 Haziran 2012 geçen yıl araç bakarken eşimin ısrarı ile incelemek zorunda kaldım. Arcın dıştan görünümüne birşey diyemem zevk meselesi. am içine geçtiğinizde gerçekle yüzleşiyorsuz. Kapısını açıp içine oturun ve ardından biraz sert kapatınsanki iki tenekeyi birbirine vuruyormusunuz hissi var.Sanırım albeanın kapıları bile daha dolu ve ağır.içiyse logan ile neredeyse aynı.Kalite adına hiçbirşey yok.Bildiğin naylon. kornası direksiyonun altındakı kolda,Cam açma kapama düğmeleri orta konsolda,evdeki lambaların anahrarlarından farksız. Arka cam otomatıkleri el freninin arkasında yerde.Üç kişi arkada oturuyosunuz camları açmak için akrobasi yapmanız gerekli. Koltuklar sert ve rahatsız.Arka diz mesafesi uzun boylular için yeterli değil. Hatta 8. etapta kıyaslam yapaken torosun bile adı geçmişti . DGözle görunuen eksiklikler yazmakla bitmez. Seyehati seven biri olarak ben dışardan hoş gözüken yuksek bir araca binmek için ne içerde kendime işkence çektiririm.ne de çocuklarımı o arabaya bindiririm, Ayrca esp var demişsiz. Gaz tenekesinde esp olsa ne olur olmasa ne olur. O fiyata pazarda kendine yer edinmeye çalışan esp ile 4*4 le göz boyamaya çalışan tenkelere bakacağınıza ford toyota yada vw gibi gerçek otomobillere bakın derim. Yorum bağlantısı
Onur Efe 11 Ocak 2013 Paylaş 11 Ocak 2013 Türkiye yolları için alınacak en iyi araç bence. Keske benim aracı almadan önce aklıma gelseydi. Şimdi satayım ilk iş 2. El bir duster 4x4 almak olacak. 90 hp espsiz olana bile razıyım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 Veee, Duster makyajlandı. Tamamiyle yenilenen iç konsol, makyajlanan farlar, pancur ve değişen jantlarla günümüzü yakaladı. http://galeri.haberturk.com/ekonomi/galeri/433644-karpatlarin-suvu-yenilendi/1/16 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 Alması kolayda satması zor diyorlar benim gözüm var bu araçta. Bekar adama gidermi bu şehir içinde ? 4x4'ü ile yardır yardır gezersin. Satması da çok kolay. 4x4'leri off-road'çular tarafından tercih ediliyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 aklımda 4x2 si var birde yeni kasa sandero stepway var. Araç tasarım olarak çok hoşuma gidiyor. Fiestadan sonra bu tarz bir aracı çevrem nasıl karşılar bilemiyorum 4x2'si değmez bence. Onun yerine Captur bak. Sandero'nun tasarımı güzel ancak sümbül hatchback resmen. Bilemedim. Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 DACİA DUSTLER için EURO NCAP çarpışma testlerini bir incelemenizi öneririm, 2011 den önce bu testi geçememiş diye hatırlıyorum, 2011 den sonrada 3 yıldızda kalmıştı, 50.000 tl bu araca verilmez,yazıktır 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 (düzenlendi) 45-50TL buna vereceğime 4x2 tsi 2009 Tiguan alırım 2 Aralık 2013 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 45-50TL buna vereceğime 4x2 tsi 2009 Tiguan alırım 100km de 6.5LT yakan bir dizelden 100km'de 10lt yakan bir benzinliye. Hem de 4 yaşında? Hem de LPG de takamıyorsun? DACİA DUSTLER için EURO NCAP çarpışma testlerini bir incelemenizi öneririm, 2011 den önce bu testi geçememiş diye hatırlıyorum, 2011 den sonrada 3 yıldızda kalmıştı, 50.000 tl bu araca verilmez,yazıktır Doğrudur ancak Curise Control olmayınca puan kırmışlar Test edilen modelde ESP de yokmuş. Demek ki 4x4'ü test edilmemiş. http://tr.euroncap.com/tr/results/dacia/duster/2011/421.aspx Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 Kayınpederde var. Arada kullanıyorum da gerçekten "kolay alırsın, zor vazgeçersin" doğru. Satamazsın bu aracı kolay kolay çünkü Özellikle iç kalite sıfır denecek kadar kötü. Oyuncakçılarda satılan akülü arabalarda kullanılan plastikten kullanmışlar sanki. Kontağı çevirmek için 2 parmak ucum ile anahtarı zor sokup çevirdim. Taaa en dibe küçücük bir araya konumlandırmışlar kontağı.. Kaporta deseniz içler acısı. Zaten Renault Dacia yı birçok avrupa ülkesinde Renault markası ile satıyor. Çakmasınlar diye. F/P olarak iyi olabilir, ekonomiktir de ama biraz kalite be kardeşim.. Yorum bağlantısı
Safak Acar 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 Dün gece tv8 de tanıtıyolardı 8.etap programında , Bizde focus almadan önce bi ara bakınıyoduk ama Kasası oldukca gereksiz büyük Yani yan camurluklar.. Yeni sandero stepway a da baktık kafamıza yattı düşnüyorduk, sonra nasıl oldu bilemedik Aldık Ford olduk Lord Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 Fransa için üretilen Duster ülkemize gelmdi hiçbir zaman. Yan çamurlukların büyük olması 245 taban lastikler içindi. Ama yurt dışına 215 taban lastik ile satıldı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2013 Paylaş 2 Aralık 2013 Şu an Türkiyede satılan yeni kasa renault symboller aslında dacia üretimi. Renault ambemi yapıştırıp öyle satıyorlar. Normalde yurt dışında aynı araç dacia markası ile satılıyor Renault ile çalıştığımızdan az çok duyduklarım; ülkelerin damarlarına göre şerbet verme taktiği uyguluyorlar. Eğer o ülkede marka takıntısı var ise Renault kesinlikle Dacia yı sokmuyor. Ama marka takıntısı yok yok ise, ne olursa olsun ekonomik olsun denen ülkeler ise Dacia oluyor bir ada marka. Araçlar hemen hemen aynı. Marka ve model farklılıları var. Örneğin Clio, avrupada Thalia olarak satılıyor. Tamamen pazarlama politikası. Bu arada Symboller, TR Renault fabrikasında üretiliyor bildiğim kadarı ile Yürür aksam, motor ve birçok diğer parça %100 Renault tur tüm Dacialarda.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts