can özyol 19 Aralık 2013 Paylaş 19 Aralık 2013 Arkadaslar merhaba 98 model benzinli ka ma ford bayisinden bu bujiyi taktilar motocraft AGSF22C eski bujisi Champion diye bi marka cikti ve yakit tuketimide cok fazlaydi bu buji dogru secimmidir yardimci olursaniz sevinirim simdiden Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Aralık 2013 Paylaş 19 Aralık 2013 Arkadaslar merhaba 98 model benzinli ka ma ford bayisinden bu bujiyi taktilar motocraft AGSF22C eski bujisi Champion diye bi marka cikti ve yakit tuketimide cok fazlaydi bu buji dogru secimmidir yardimci olursaniz sevinirim simdiden Teşekkürler Doğru seçimdi diye hatırlıyorum. Subap ayarlarınızı da yaptırın mutlaka. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2013 Paylaş 19 Aralık 2013 yanlış bujide zaten piston bujiye çarpar, subap ayarını da yaz kış yaptrırın Yorum bağlantısı
can özyol 19 Aralık 2013 Paylaş 19 Aralık 2013 Tesekkurler yorumlarinizdaki tavsiyelerinize baktim osman ustaya goturucem ka mi 1 Yorum bağlantısı
Volkan Ugandor 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 http://www.yedekparcaford.com/?urun-3550-ka-buji-platinium-1996-1999-motorcraft Sizce bu linkteki orjinalmidir? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 http://www.yedekparcaford.com/?urun-3550-ka-buji-platinium-1996-1999-motorcraft Sizce bu linkteki orjinalmidir? Platinum bujiler orjinal olmakla beraber KA'ya uyumlu olmayabilir. Tırnak boyunu ve parça kodunu öğrenebilir misiniz? Orjinal kod için: http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/275600-ford-ka-buji-kodlar%C4%B1/ Yorum bağlantısı
Volkan Ugandor 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Ürün Kodu TP500 AGFS22FM Uyum sağlarmı ki? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Ürün Kodu TP500 AGFS22FM Uyum sağlarmı ki? Muhtemelen uzun tırnak bu. Dediğim koddan bakmanız gerekiyor. Yorum bağlantısı
Atilla Uslu 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Muhtemelen uzun tırnak bu. Dediğim koddan bakmanız gerekiyor. buji konusunda beni korkuttunuz. uymaz, mutlaka servis taksın, ayarı yapılmalı, her usta yapamaz diye. bu Bosch bujilerden alsam, servise gitmeden, normal bi usta yapamaz mı? Yorum bağlantısı
Musa Değerli 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Buji konusunu Ustaya bırakmayın. Olur bu olur deyip şanzımanımı delmeye kalkarken buldum debriyaj bilyesi için ( İşinin ehli dürüst Ustaları ayırarak söylüyorum) Uzun kısa takarlar kafalarına göre katil bunlar katil 1 Yorum bağlantısı
Doğa Torpil 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Atilla Bey, Sani Bey, Merkez otodan sipariş ettiğim bujileri (AGSF22FM) taktırdım. Eskiler AGFS22CM1 idi. Yan yana alıp baktım, birebir aynı gibi geldi. Vida adımları uzunlukları, sadece bujinin ucu daha ince gibi (kıvılcım atlayan yer) Ben şu anda kullanıyorum ve performansından gayet memnunum. Herhangi bir ses çarpma vs hissetmedim duymadım. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 aman kardeş merkez oto deme bana. Durun tahmin edeyim.yanlış parçayı yollayıp '' Yhaa artık bunlar var herkes bunlardan takıyor,şanzımanı deliceksiniz sonra usta onu ayarlar usta ben parayı aliim hemen '' Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Atilla Bey, Sani Bey, Merkez otodan sipariş ettiğim bujileri (AGSF22FM) taktırdım. Eskiler AGFS22CM1 idi. Yan yana alıp baktım, birebir aynı gibi geldi. Vida adımları uzunlukları, sadece bujinin ucu daha ince gibi (kıvılcım atlayan yer) Ben şu anda kullanıyorum ve performansından gayet memnunum. Herhangi bir ses çarpma vs hissetmedim duymadım. SP-500 AGSF22FM den hala memnunmusunuz bende platinum siparişi verdim bu koddan geldi Yorum bağlantısı
Doğa Torpil 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 SP-500 AGSF22FM den hala memnunmusunuz bende platinum siparişi verdim bu koddan geldiAçıkçası performansından memnunum yaklaşık 7bin km dir kullanıyorum. Yalnız araç zamanla gaza bastığımda çok hassas oldu. 1. Viteste aracı hoplatıyor mübarek Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 Açıkçası performansından memnunum yaklaşık 7bin km dir kullanıyorum. Yalnız araç zamanla gaza bastığımda çok hassas oldu. 1. Viteste aracı hoplatıyor mübarek hoplatıyor derken iyi yönde mi kötü yöndemi? Yorum bağlantısı
Doğa Torpil 19 Temmuz 2016 Paylaş 19 Temmuz 2016 (düzenlendi) hoplatıyor derken iyi yönde mi kötü yöndemi? İyi yönde diyebilirim. Ben durumu anlatayım siz karar verin; Bujilerden performans açısından çok memnunum, araç kırmızı ışıktan kalkarken biraz agresif davranırsam fırlayarak çıkıyor, sanki 1,6 motor gibi. Bununla birlikte yavaş sakin sakin gideyim (2. viteste 1000 devirler civarı) derseniz hafif hızlanmak istediğinizde ayağınızı çok narin hareket ettirmelisiniz. Gaz verdiğiniz gibi şahlanabiliyor. Bu durumda gazdan ayağınızı çekince de hafif silkeliyor. Yani düşük devirlerde gaza dokununca silkeliyor. Acaba bu durum bujiden kaynaklanmıyor ve başka bir durum olabilir mi? Araç yakıt tüketimini ise sürekli takip ediyorum. Yakışından çok memnunum, şehir içi orta yoğunlukta trafikte 100km'de 7 ile 7,2 lt arasında yakıyorum. 19 Temmuz 2016 tarihinde Doğa Torpil tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 20 Temmuz 2016 Paylaş 20 Temmuz 2016 İyi yönde diyebilirim. Ben durumu anlatayım siz karar verin; Bujilerden performans açısından çok memnunum, araç kırmızı ışıktan kalkarken biraz agresif davranırsam fırlayarak çıkıyor, sanki 1,6 motor gibi. Bununla birlikte yavaş sakin sakin gideyim (2. viteste 1000 devirler civarı) derseniz hafif hızlanmak istediğinizde ayağınızı çok narin hareket ettirmelisiniz. Gaz verdiğiniz gibi şahlanabiliyor. Bu durumda gazdan ayağınızı çekince de hafif silkeliyor. Yani düşük devirlerde gaza dokununca silkeliyor. Acaba bu durum bujiden kaynaklanmıyor ve başka bir durum olabilir mi? Araç yakıt tüketimini ise sürekli takip ediyorum. Yakışından çok memnunum, şehir içi orta yoğunlukta trafikte 100km'de 7 ile 7,2 lt arasında yakıyorum. silkelenme olayı rahatsız edecek durumda değilse sorun yoktur sanırım yakıt tüketiminizin düşmesine sevindim geçen hafta bosch 0242235661 kodlu buji almıştım (ford ka ya) uyumsuzdu genede sorunsuz çalışıyordu ama ben garanti olsun diye sizin motorcraft bujilerden aldım henüz daha onları taktırmadım. bugün fena bi şekilde debriyaja basınca kendiliğinden gaz verdi ve kırmızı ışıkta duracağım zaman kendiliğinden gaz vermeye devam etti taki durana kadar ve bugün devamlı öyle yaptı. şimdi bende çözemedim bujilerden olabilirmi diye öyle ise bi kaç gündür neden sorun yoktu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Temmuz 2016 Paylaş 20 Temmuz 2016 Hayir, hiz sensorunuzu kontrol ettiriniz. Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 21 Temmuz 2016 Paylaş 21 Temmuz 2016 hız senrörümü yeni değiştirmiştim, aracın altını yıkamıştım hız sensörüne su kaçmış olabilirmi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Temmuz 2016 Paylaş 21 Temmuz 2016 hız senrörümü yeni değiştirmiştim, aracın altını yıkamıştım hız sensörüne su kaçmış olabilirmi? Gayet mümkün. 1 Yorum bağlantısı
Burak Telbakiroğlu 14 Eylül 2016 Paylaş 14 Eylül 2016 Merhaba, bugün aracımın bujilerine baktım ve üzerinde ki kod Sani'nin açtığı konuda ki kod dan farklı şu şekilde;HE Motorcraft 097203 yani bu aracın orjinal buji kablosu değil midir ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Eylül 2016 Paylaş 14 Eylül 2016 Merhaba, bugün aracımın bujilerine baktım ve üzerinde ki kod Sani'nin açtığı konuda ki kod dan farklı şu şekilde; HE Motorcraft 097203 yani bu aracın orjinal buji kablosu değil midir ? Ben buji kablosu değil, buji kodları vermiştim Yorum bağlantısı
Burak Telbakiroğlu 14 Eylül 2016 Paylaş 14 Eylül 2016 Ben buji kablosu değil, buji kodları vermiştim bu ilk arabam olduğu için beni maruz görün.. Kablonun ucundaki siyah parçada mı bu numara yazıyor Sani bey? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Eylül 2016 Paylaş 15 Eylül 2016 bu ilk arabam olduğu için beni maruz görün.. Kablonun ucundaki siyah parçada mı bu numara yazıyor Sani bey? Bujilere bakmanız lazım. Sökmeden görmeniz çok zor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts