İçeriğe Yönlendir

Ecu Tamiri !

Sonat Özmutaf

Recommended Posts

Sonat Özmutaf

Bugün aracımda lpg bitti ve lpg almak için petrole girdim.Petrolden çktığımda artık aracım tüpe geçmiyodu,hemen bi tüpçüye gittim ecu'yu değiştirdiler ve aracım düzeldi.Artık tüpe geçiyor,yanlız bu çıkan ecu'yu tamir ettirme şansım varmıdır acaba ?

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Kibar elektronik dediğimiz malzeme ve içinde yazılım mevcut. Tamir edenler var diye duyuyoruz ama ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum. Kaç para aldılar değişime ?

Yorum bağlantısı
Sonat Özmutaf

Kibar elektronik dediğimiz malzeme ve içinde yazılım mevcut. Tamir edenler var diye duyuyoruz ama ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum. Kaç para aldılar değişime ?

çıkma lpg ecu'su taktırdım. 200 dedi 100 Tl'ye aldım. Ama ne olur ne olmaz diye öbürünüde tamir ettirmek istiyorum ..

Yorum bağlantısı
Talip Eren

arızalı denen ecu bilgisayara bağlandımı?eğer motor devrini ecu ya bildiren kablo bir şekilde gevşediyse,ecu devri okumuyorsa lpg ye geçmez.Bilgisayara bağlandıysa görünür o arıza.

Yorum bağlantısı
Sonat Özmutaf

arızalı denen ecu bilgisayara bağlandımı?eğer motor devrini ecu ya bildiren kablo bir şekilde gevşediyse,ecu devri okumuyorsa lpg ye geçmez.Bilgisayara bağlandıysa görünür o arıza.

abi ben pek anlamadım bilgisayara bağladık bi kaç kez denedik baktık geçmiyo kendi taktıları ecu'yla geçiyo lpg'ye.Abi ecu arızalı değiştircez dendi değiştirin dedim yani napıyım abi ..

Yorum bağlantısı
Ahmet Aydınlar

bendede tüp bitip kırmızı yanınca otomatik benzine geçmiyor bende elde benzine geçiriyorum. ecu arzalı dediler zavoli sıfırı 500 tl miş bende kalsım dedim.(ama bu olaydan 2 hafta önce yani tüp bitip de benzine geçme olayından önce senin ecu yazılımı eski yenisini yüklediler ondan sonra oldu. şüphelerim var acaba ondanmı oldu.)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Elektronik arızalar çoğunlıkla elle tutulmaz gözle görünmez. İşlem yapan kurumun insafındasınız..

Yorum bağlantısı
Sonat Özmutaf

Elektronik arızalar çoğunlıkla elle tutulmaz gözle görünmez. İşlem yapan kurumun insafındasınız..

kesinlikle katılıyorum çok acımasız olabiliyolar ...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...