Ramazan Akkaya 21 Nisan 2009 Paylaş 21 Nisan 2009 ben 5 kollu jantlardan almayı düşünüyorum o nedenle bu da hoşuma gitti fiyatta baya uygun olduğu için dikkatimi çekti Okan sana tavsiyem çok kollu jant al, bide dandirik dundirik janta gidipte 1.300-1.400 tl para verme.alıyosan sağlam kaliteli göze hoş gelen bişey al. Yorum bağlantısı
Okan Torun 21 Nisan 2009 Paylaş 21 Nisan 2009 ramazan abi zaten janta ayıracak 1300-1400tl param yok daha doğrusu o kadar vermem, jantsız kalsın daha iyi işte 2.el yada sıfır olupta fiyatı uygun gelen bulursam almayı düşünüyorum. zaten asıl plan haziranda almak şu okul defterini kapatayım ondan sonra araca yoğunlaşıcam ama bu arada da bakınıyorum işte Yorum bağlantısı
Okan Torun 24 Nisan 2009 Paylaş 24 Nisan 2009 arkadaşlar sonunda adana içinde kafama yatan bir jant buldum yine sizden yardım istiyorum jant 8 bijonluymuş, kilitli bijon varmış her araca uygun olduğunu söylüyor. (bu konuylada ilgili bilgi verirseniz sevinirim) lastikler lassa önler yeni arkadakiler daha eskiymiş henüz gidip görmedim ama arkaların bir süre sonra değişmesi gerekebilir. FİYAT: 750TL (belki biraz indirim yaptırabilirim) şimdiden teşekkürler... Yorum bağlantısı
Onur Demir 24 Nisan 2009 Paylaş 24 Nisan 2009 Önceki sayfada vermiş olduğunuz Etabeta jantlar yaklaşık 1,5 yıldır satılamadı. Zaten Fiestaya uyumlu değil lastik kenarlarından belli çamurluğa sürtmüş olduğu. Grande puntodaki jantlar ise; aracınıza takılabilir. Bilezik lazımdır. Göbek çapı farklı (bijon değil Göbek). FIAT Grande Punto 09.05- 6Jx15 4/100/56,5 43 FORD Fiesta IV 02.02- 5,5Jx14 4/108/63,3 47,5 Ofset değerleri Grande punto ve ford fiestanın birbirine yakın ancak resimden gördüğüm kadarı Sonradan takılan jantlar dışarda duruyor. Fiestada sürtme yapması muhtemeldir. Ben sıfır lastikler üzerindeyken borbet jantlara bu civarlarda fiyat istemiştim, bunlar kıytırık çok kollu, çok bijonlu tak-çıkar jantalara bu fiyatları istiyorlar. Şu linke bakın derim. Kullanamadan kaldırdı kenara bi konumakta fayda var Tıkla Yorum bağlantısı
Okan Torun 24 Nisan 2009 Paylaş 24 Nisan 2009 (düzenlendi) Önceki sayfada vermiş olduğunuz Etabeta jantlar yaklaşık 1,5 yıldır satılamadı. Zaten Fiestaya uyumlu değil lastik kenarlarından belli çamurluğa sürtmüş olduğu.Grande puntodaki jantlar ise; aracınıza takılabilir. Bilezik lazımdır. Göbek çapı farklı (bijon değil Göbek). FIAT Grande Punto 09.05- 6Jx15 4/100/56,5 43 FORD Fiesta IV 02.02- 5,5Jx14 4/108/63,3 47,5 Ofset değerleri Grande punto ve ford fiestanın birbirine yakın ancak resimden gördüğüm kadarı Sonradan takılan jantlar dışarda duruyor. Fiestada sürtme yapması muhtemeldir. Ben sıfır lastikler üzerindeyken borbet jantlara bu civarlarda fiyat istemiştim, bunlar kıytırık çok kollu, çok bijonlu tak-çıkar jantalara bu fiyatları istiyorlar. Şu linke bakın derim. Kullanamadan kaldırdı kenara bi konumakta fayda var Tıkla onur iyi diyosunda 15'' küçük diye düşünüyorum, 16'' yapim diyorum bu sefer istedikleri parayı değerlendirdiğimde arabayı değiştiririm gibi düşüncelere kapılıyorum anlayacağın sıfır janta çok para vermem gerekecek (ama olmadı 15'' alırım sıfır alırım o da olabilir) baktım olmadı bende internette 2.el bakayım dedim, onlarda da adana ya da mersin olması gerektiği için (kargo masrafı) elimde kısıtlı seçenek kaldı. görüntü olarakta puntoda ki jantları gerçekten beğendim lastiklerinde lassa oluşu güzel oldu ama jantları yerinde göremedim henüz o nedenle temizliği hakkında birşey diyemicem, fiyatına gelince ben anlamıyorum jant işinden ama sorup duyduklarıma göre uygun tabi neticede 2.el, birazda fiyatta indirrim diye düşünüyorum. kafamdaki en büyük soru işaretleri büyüklüğü ve "okan ya bu paraya 2.el bunumu aldın" yorumları teşekkür ederim 24 Nisan 2009 tarihinde Okan Torun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Torun 26 Nisan 2009 Paylaş 26 Nisan 2009 (düzenlendi) arkadaşlar sonunda adana içinde kafama yatan bir jant buldum yine sizden yardım istiyorum jant 8 bijonluymuş, kilitli bijon varmış her araca uygun olduğunu söylüyor. (bu konuylada ilgili bilgi verirseniz sevinirim) lastikler lassa önler yeni arkadakiler daha eskiymiş henüz gidip görmedim ama arkaların bir süre sonra değişmesi gerekebilir. FİYAT: 750TL (belki biraz indirim yaptırabilirim) şimdiden teşekkürler... nerdeyse 3 aylık ilan ya ben takibe alınca satılmış (forumdan birinemi gitti yoksa ) 27 Nisan 2009 tarihinde Okan Torun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya 27 Nisan 2009 Paylaş 27 Nisan 2009 arkadaşlar sonunda adana içinde kafama yatan bir jant buldum :lol: yine sizden yardım istiyorum et değerleri biliyosun bizim fiestanın 36-42 arası, 8 bijon varsa zaten 4*108 ve 4*100 dür,et'si tutuyosa ve jantta yamukluk vs.yoksa alınabilir, ucuz olsun diye dandirik bişey taktırma yazık günah, bence sen biraz daha para biriktir güzel kaliteli bişey al derim.( Ahh ahhh şu Oz.Superturısmoları kaçırdık ömürlük jantlardı ) Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin 25 Temmuz 2009 Paylaş 25 Temmuz 2009 http://www.sahibinden.com/ford_fiesta_fusi...20fiesta%20jant şu jant işi artık çok canımı sıkmaya başladı bulamadım bir türlü güzel bişey Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 25 Temmuz 2009 Paylaş 25 Temmuz 2009 Alınır alınmasına da yakışır mı zevkinizi karşılar mı bilmiyorum. Bence çok düz bişey sıradan kalır öteye geçemez... He ama benimkiler gibi boyatırsan değişik bi görünüme kavuşturabilirsin kafana yatarsa eğer.. Bende kendi jantımı beğenmiyordum boyadım kurtuldum eskisinden daha hoş görünüyor Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin 25 Temmuz 2009 Paylaş 25 Temmuz 2009 biraz kullanıyımda ondan sonra düşünürüm belki boyatmayı hafifmidir acaba jantlar ,bide nası durur arabanın üstünde photoshopla yardım edebilecek arkadaş varmı Yorum bağlantısı
İlhan Can 25 Temmuz 2009 Paylaş 25 Temmuz 2009 Sade ama güzel jant. Orjinal ise alınabilir bence. Galiba aynısı; Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin 25 Temmuz 2009 Paylaş 25 Temmuz 2009 güzel duruyor bence,jantları görüp bi ağırlığına bakmam lazım anlaşılır heralde ağırlığından orjinal olup olmadığı Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 26 Temmuz 2009 Paylaş 26 Temmuz 2009 Bence oldukça güzel jantlar ve aracada çok yakışmış ayrıca resimden çok daha güzel olacaktır diye tahmin ediyorum tabi hangi ölçüde lastik takmayı düşünüyorsun?? hatırladığım kadarıyla orjinali 195/50/16 ama tabi yanlışta hatırlıyor olabilirim.. ama bu ebatlarda lastik te olursa çok güzel olur ama konfor açısından zorlanabilirsin araç kaldırırsa 195/55/16 tercih edebilirsin.. Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin 26 Temmuz 2009 Paylaş 26 Temmuz 2009 195-45-16 lastik takarım marka olarakda kumho düşünüyorum malum diğer iyi firmaların fiyatlarıı belli Yorum bağlantısı
Mehmet Ezginler 26 Temmuz 2009 Paylaş 26 Temmuz 2009 195-45-16 lastik takarım marka olarakda kumho düşünüyorum malum diğer iyi firmaların fiyatlarıı belli Kumho marka lastik yerli mi?sanki çin malı gibi geldi bana birde lastik ne kadar geniş olursa (195) yakıt sarfiyatı artıyor malum sürtünme artıyor . Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin 26 Temmuz 2009 Paylaş 26 Temmuz 2009 195-45-16 kumho lastik kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin 27 Temmuz 2009 Paylaş 27 Temmuz 2009 (düzenlendi) bencede 250 jant için çok ama fiestaya uygun 16"jant bulmak zor 27 Temmuz 2009 tarihinde Sergen Kesgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin 27 Temmuz 2009 Paylaş 27 Temmuz 2009 (düzenlendi) aynı jantın sitede 215 tl ye olanıda var 27 Temmuz 2009 tarihinde Sergen Kesgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 27 Temmuz 2009 Paylaş 27 Temmuz 2009 Diğer aday sıfır ise ucuz olan tercih edilebilir. Sonuçta güzel bir model sade orjinal şık. Tercih size kalmış. Yorum bağlantısı
Kıvanç Altınbay 27 Temmuz 2009 Paylaş 27 Temmuz 2009 195 45 16 kumho kh11 kullanıyorum acık soylemek gerekırse eskı lastıklerımde kavsaklarda dıreksıyon u attım mı yanlardım kumho ıle 15000km olmasına ragmen hala beceremıyorum lastıklerım v desenlı degıl ozellıkle v desen almadım sanada onermem hatta v desen lastık bulmustum 105 lıraya ama kumhoları aldım 480 lıraya 4 tanesını Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya 27 Temmuz 2009 Paylaş 27 Temmuz 2009 (düzenlendi) jantlar fena değil ama biraz daha ince kollu jantlara yönelirsen kesinlikle daha hoş durur,oz superturısmo tarzı, eğer bulabilirsen yeni fiesta titanıum jantlarını öneririm ben çok memnunum. 27 Temmuz 2009 tarihinde Ramazan Akkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin 27 Temmuz 2009 Paylaş 27 Temmuz 2009 arkadaşlar jantın 1 tanesi 8 kg miş iyimidir ? ramazan bey doğru söylüyorsunuz ama titanyum jantlarından bulunmuyorki Yorum bağlantısı
Tuna Aksu 27 Temmuz 2009 Paylaş 27 Temmuz 2009 http://www.sahibinden.com/ford_fiesta_fusi...20fiesta%20jant şu jant işi artık çok canımı sıkmaya başladı bulamadım bir türlü güzel bişey sade ve şık bir janta benziyor. Yorum bağlantısı
Onur Demir 28 Temmuz 2009 Paylaş 28 Temmuz 2009 Çok güzel bir jant... Hondayla uğraşmıyo olsaydım Fusiona kesin alırdım... Yorum bağlantısı
Recommended Posts