İçeriğe Yönlendir

Fiesta V İçin Jant Önerileri...

Guest Serdar Kahya

Recommended Posts

Ramazan Akkaya
ben 5 kollu jantlardan almayı düşünüyorum o nedenle bu da hoşuma gitti fiyatta baya uygun olduğu için dikkatimi çekti :(

Okan sana tavsiyem çok kollu jant al, bide dandirik dundirik janta gidipte 1.300-1.400 tl para verme.alıyosan sağlam kaliteli göze hoş gelen bişey al.

Yorum bağlantısı
Okan Torun

ramazan abi zaten janta ayıracak 1300-1400tl param yok daha doğrusu o kadar vermem, jantsız kalsın daha iyi :( işte 2.el yada sıfır olupta fiyatı uygun gelen bulursam almayı düşünüyorum. zaten asıl plan haziranda almak şu okul defterini kapatayım ondan sonra araca yoğunlaşıcam ama bu arada da bakınıyorum işte :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Okan Torun

arkadaşlar sonunda adana içinde kafama yatan bir jant buldum :p yine sizden yardım istiyorum :D

12872007_1182907_n4r0811.jpg12872007_1182907_4tao532.jpg12872007_1182907_ogrv786.jpg

jant 8 bijonluymuş, kilitli bijon varmış her araca uygun olduğunu söylüyor. (bu konuylada ilgili bilgi verirseniz sevinirim)

lastikler lassa önler yeni arkadakiler daha eskiymiş henüz gidip görmedim ama arkaların bir süre sonra değişmesi gerekebilir.

FİYAT: 750TL (belki biraz indirim yaptırabilirim)

şimdiden teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Önceki sayfada vermiş olduğunuz Etabeta jantlar yaklaşık 1,5 yıldır satılamadı. Zaten Fiestaya uyumlu değil lastik kenarlarından belli çamurluğa sürtmüş olduğu.

Grande puntodaki jantlar ise; aracınıza takılabilir. Bilezik lazımdır. Göbek çapı farklı (bijon değil Göbek).

FIAT Grande Punto 09.05- 6Jx15 4/100/56,5 43

FORD Fiesta IV 02.02- 5,5Jx14 4/108/63,3 47,5

Ofset değerleri Grande punto ve ford fiestanın birbirine yakın ancak resimden gördüğüm kadarı Sonradan takılan jantlar dışarda duruyor. Fiestada sürtme yapması muhtemeldir.

Ben sıfır lastikler üzerindeyken borbet jantlara bu civarlarda fiyat istemiştim, bunlar kıytırık çok kollu, çok bijonlu tak-çıkar jantalara bu fiyatları istiyorlar.

Şu linke bakın derim. Kullanamadan kaldırdı kenara bi konumakta fayda var :nazar:Tıkla

Yorum bağlantısı
Okan Torun
(düzenlendi)
Önceki sayfada vermiş olduğunuz Etabeta jantlar yaklaşık 1,5 yıldır satılamadı. Zaten Fiestaya uyumlu değil lastik kenarlarından belli çamurluğa sürtmüş olduğu.

Grande puntodaki jantlar ise; aracınıza takılabilir. Bilezik lazımdır. Göbek çapı farklı (bijon değil Göbek).

FIAT Grande Punto 09.05- 6Jx15 4/100/56,5 43

FORD Fiesta IV 02.02- 5,5Jx14 4/108/63,3 47,5

Ofset değerleri Grande punto ve ford fiestanın birbirine yakın ancak resimden gördüğüm kadarı Sonradan takılan jantlar dışarda duruyor. Fiestada sürtme yapması muhtemeldir.

Ben sıfır lastikler üzerindeyken borbet jantlara bu civarlarda fiyat istemiştim, bunlar kıytırık çok kollu, çok bijonlu tak-çıkar jantalara bu fiyatları istiyorlar.

Şu linke bakın derim. Kullanamadan kaldırdı kenara bi konumakta fayda var :)Tıkla

onur iyi diyosunda 15'' küçük diye düşünüyorum, 16'' yapim diyorum bu sefer istedikleri parayı değerlendirdiğimde arabayı değiştiririm gibi düşüncelere kapılıyorum :) anlayacağın sıfır janta çok para vermem gerekecek (ama olmadı 15'' alırım sıfır alırım o da olabilir) baktım olmadı bende internette 2.el bakayım dedim, onlarda da adana ya da mersin olması gerektiği için (kargo masrafı) elimde kısıtlı seçenek kaldı. görüntü olarakta puntoda ki jantları gerçekten beğendim lastiklerinde lassa oluşu güzel oldu ama jantları yerinde göremedim henüz o nedenle temizliği hakkında birşey diyemicem, fiyatına gelince ben anlamıyorum jant işinden ama sorup duyduklarıma göre uygun tabi neticede 2.el, birazda fiyatta indirrim diye düşünüyorum. kafamdaki en büyük soru işaretleri büyüklüğü ve "okan ya bu paraya 2.el bunumu aldın" yorumları :)

teşekkür ederim :)

tarihinde Okan Torun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Torun
(düzenlendi)
arkadaşlar sonunda adana içinde kafama yatan bir jant buldum :) yine sizden yardım istiyorum :unsure:

12872007_1182907_n4r0811.jpg12872007_1182907_4tao532.jpg12872007_1182907_ogrv786.jpg

jant 8 bijonluymuş, kilitli bijon varmış her araca uygun olduğunu söylüyor. (bu konuylada ilgili bilgi verirseniz sevinirim)

lastikler lassa önler yeni arkadakiler daha eskiymiş henüz gidip görmedim ama arkaların bir süre sonra değişmesi gerekebilir.

FİYAT: 750TL (belki biraz indirim yaptırabilirim)

şimdiden teşekkürler...

nerdeyse 3 aylık ilan ya ben takibe alınca satılmış :D (forumdan birinemi gitti yoksa :unknw: )

tarihinde Okan Torun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya

arkadaşlar sonunda adana içinde kafama yatan bir jant buldum :lol: yine sizden yardım istiyorum :unsure:

et değerleri biliyosun bizim fiestanın 36-42 arası, 8 bijon varsa zaten 4*108 ve 4*100 dür,et'si tutuyosa ve jantta yamukluk vs.yoksa alınabilir, ucuz olsun diye dandirik bişey taktırma yazık günah, bence sen biraz daha para biriktir güzel kaliteli bişey al derim.( Ahh ahhh şu Oz.Superturısmoları kaçırdık ömürlük jantlardı:( )

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Yiğitcan Coşar

Alınır alınmasına da yakışır mı zevkinizi karşılar mı bilmiyorum. Bence çok düz bişey sıradan kalır öteye geçemez...

He ama benimkiler gibi boyatırsan değişik bi görünüme kavuşturabilirsin kafana yatarsa eğer.. Bende kendi jantımı beğenmiyordum boyadım kurtuldum eskisinden daha hoş görünüyor :)

Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin

biraz kullanıyımda ondan sonra düşünürüm belki boyatmayı :) hafifmidir acaba jantlar ,bide nası durur arabanın üstünde photoshopla yardım edebilecek arkadaş varmı

Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin

güzel duruyor bence,jantları görüp bi ağırlığına bakmam lazım anlaşılır heralde ağırlığından orjinal olup olmadığı

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Bence oldukça güzel jantlar ve aracada çok yakışmış ayrıca resimden çok daha güzel olacaktır diye tahmin ediyorum tabi hangi ölçüde lastik takmayı düşünüyorsun?? hatırladığım kadarıyla orjinali 195/50/16 ama tabi yanlışta hatırlıyor olabilirim.. ama bu ebatlarda lastik te olursa çok güzel olur ama konfor açısından zorlanabilirsin araç kaldırırsa 195/55/16 tercih edebilirsin..

Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin

195-45-16 lastik takarım marka olarakda kumho düşünüyorum malum diğer iyi firmaların fiyatlarıı belli

Yorum bağlantısı
Mehmet Ezginler
195-45-16 lastik takarım marka olarakda kumho düşünüyorum malum diğer iyi firmaların fiyatlarıı belli

Kumho marka lastik yerli mi?sanki çin malı gibi geldi bana birde lastik ne kadar geniş olursa (195) yakıt sarfiyatı artıyor malum sürtünme artıyor .

Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin

195-45-16 kumho lastik kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim :(

Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin
(düzenlendi)

bencede 250 jant için çok ama fiestaya uygun 16"jant bulmak zor

tarihinde Sergen Kesgin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin
(düzenlendi)

aynı jantın sitede 215 tl ye olanıda var :rolleyes:

tarihinde Sergen Kesgin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Diğer aday sıfır ise ucuz olan tercih edilebilir. Sonuçta güzel bir model sade orjinal şık. Tercih size kalmış.

Yorum bağlantısı
Kıvanç Altınbay

195 45 16 kumho kh11 kullanıyorum acık soylemek gerekırse eskı lastıklerımde kavsaklarda dıreksıyon u attım mı yanlardım kumho ıle 15000km olmasına ragmen hala beceremıyorum :rolleyes: lastıklerım v desenlı degıl ozellıkle v desen almadım sanada onermem hatta v desen lastık bulmustum 105 lıraya ama kumhoları aldım 480 lıraya 4 tanesını

Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya
(düzenlendi)

jantlar fena değil ama biraz daha ince kollu jantlara yönelirsen kesinlikle daha hoş durur,oz superturısmo tarzı, eğer bulabilirsen yeni fiesta titanıum jantlarını öneririm ben çok memnunum.

tarihinde Ramazan Akkaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin

arkadaşlar jantın 1 tanesi 8 kg miş iyimidir ? ramazan bey doğru söylüyorsunuz ama titanyum jantlarından bulunmuyorki

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...