İçeriğe Yönlendir

Fiesta V İçin Jant Önerileri...

Guest Serdar Kahya

Recommended Posts

Sergen Kesgin

büyük ihtimal alıcam jantları arkadaşlar 8 kg dedi satıcı jantların tanesine iyimidir,kötümüdür ? bide lastik eklencek tabi,şimdi üzerinde olan 175-65-14 sac jantım lastikle beraber kaç kilo bilgisi olan varmı ?

Yorum bağlantısı
Onur Demir

8 kilo ne iyi ne kötü. 17" o.z lar 7 kilo. Benim hondadaki 15" jantlar 7 kilo . Tam arası bişey :) İyi bence, Ama 1000TL vermezdim (Alırım demiştim ama fiyatına dikkat etmemişim)

Araştırmaya devam bence :)

Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin

peşin 800tl ye veriyor ne yapsam arkadaşlar sizce ? uygunmu fiyat

Yorum bağlantısı

Sonuçta OEM bir parça ve 16inc için 800TL benim bütçeme göre uygun daha ne olsun bedava olacak hali yok. Sergen dostum senin içine sindiyse bütçene de uygunsa sorma al derim. Fiestam olsa bu jantları kaçırmazdım. :good1:

Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin

bişi sorcam satıcı bana 8 kg dedi ama tanesimi ?,hepsimi 8 kg acaba :lol2: ?

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
bişi sorcam satıcı bana 8 kg dedi ama tanesimi ?,hepsimi 8 kg acaba :rolleyes: ?

Öncelikle 8kg tane ağırlıktır ve normaldir yarıca 800lira orjinal ise güzel bir rakkam ve alınabilir sonuçta orjinal jantlar ve ben her zaman orjinalin yanındayım. Ben 17" kullanıyorum ve 205/50/17 lastiklerimde kumho oldukça memnunum ama mümkünse v desen alma çünkü yol tutuşu diğerlerinin daha iyi ama şunuda bil ki kumho hiçbir zaman goodyear veya michelin yerini tutamaz onlarla karşılaştırma bile almamalıyız.

Yorum bağlantısı
Sergen Kesgin

üstündeki sac jant kaç kg ki ona göre hesap yapsak daha mantıklı olur

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Sergen Kesgin

bugün gidip parçacıya jantlara baktım pek hoşuma gitmedi :) alıcam 17" bi jant kurtulucam off çok uzadı şu jant işi

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Bende Kumho Ecstra kullanıyorum şu V desenli olanlarından ama pek tavsiye etmem kuruda ve ısınınca çok iyiler suyu tam çekince de fena sayılmazlar ama kurudan bi anda ıslağa geçersen çok kötü bi anda salıyo kendini araba yalpalamaya başlıyor çok dikkat etmek gerekiyor... Yağışlı havada da gene soğukken tırt ama ısınınca fena değil... Fiyatına göre alınır ama iyi markaların yerini tabiki tutmaz :)

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Hayır olmaz. Bunlar 5 bijon. Fiestanınkiler 4 bijon :nazar:

Aramaya devam. Fiesta titanium jantlarına bakın onlarda güzel duruyor. Hatta forumda arama yapın, Ramazan Akkaya adlı üyemiz kullanıyor o jantlardan, bence çok güzel duruyor...

Yorum bağlantısı
Özgen Acar
Hayır olmaz. Bunlar 5 bijon. Fiestanınkiler 4 bijon :nazar:

Aramaya devam. Fiesta titanium jantlarına bakın onlarda güzel duruyor. Hatta forumda arama yapın, Ramazan Akkaya adlı üyemiz kullanıyor o jantlardan, bence çok güzel duruyor...

teşekkürler..aramaya devam:)

Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Ahmet Öksüz

Lenso 7J X 15 4*100 ET38 Lıght S-2 Bk Jant

bu jant fiesta ya olur mu 1.4i comford 2006 bilen var mı ? şu dertden kurtarın beni tşk.

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Bence orjinal jant alın derim hem sorun yaşamassınız hemde fiestaların orjinalleri çok daha güzel oluyor tabi zevkler ve renkler..

Yorum bağlantısı
Ahmet Öksüz
(düzenlendi)

Ark lar bi yardımcı olun da şu fiestanın şeklini düzeltelim , tavsiye jantı olan var sa resimleriyle bilgilendirir mi 4-108 olsun tşk.

tarihinde Ahmet tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Onur Demir
Ark lar bi yardımcı olun da şu fiestanın şeklini düzeltelim , tavsiye jantı olan var sa resimleriyle bilgilendirir mi 4-108 olsun tşk.

Ebat olarak 15 "- 16" - 17" hangisinden istiyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Ahmet Öksüz

ark lar bu jant fiesta ya nasıl gider yakışır mı siz ce yorumlarınızı bekliyorum bi de photoshop da şu jantın resmini arabaya yapıştıra bilen var sa bi de öle bakalım yakışıcak mı iyi kötü yorumlara ihtiyacım var şu şu jant işinden kurtulmak istiyorum artık. . .

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

10 sene oldu, Oz umu en ufak yamultamadım, ilandaki sürücüye bravo.

Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Barış Akıncı

Dün bir lastikçi Fiesta'm için çelik jant önermişti.Takımı 500TL.Marka öyle CMS veya Kormetal gibi bilindik bir şey değildi.Sanırım HİTAŞ diye bir firma gönderiyormuş (RC miydi,RCS mi?)8 Marta kadar fiyat 500,daha sonra artacakmış.700-800 olurmuş.Kararsız kaldım.Fiesta için 5 kollu bir jant düşünüyordum zaten.Ama peşin ödeme olacakmış.Ben ise yazın almayı düşünüyordum.Yaza kadar fiyatlar değişir mi?Fiesta için önerileriniz varmı (Resimler ile birlikte).Piyasa fiyatlarından haberim yok.Ama 500 TL sanki uygun gibi geldi.14 jant olacak sanırım.İnternetten de almak istiyorum ama bir de uymazsa diye çekiniyorum.Ford servislerinde de uygun fiyata bulabilir miyim acaba???

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...