Çağlar Bayur 3 Mart 2011 Paylaş 3 Mart 2011 500 TL ye her dönem 14 jant bulunur derim. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mart 2011 Paylaş 3 Mart 2011 500 TL ye her dönem 14 jant bulunur derim. Bence alma, o fiyata Çağlar beyin' de dediği gibi her zaman bulursun, markasınıda sevmedim, o fiyat aralığında cms kormetal vs. bunlara bakma bile, aslında kökü Türk olan ama kaliteli jant üreten MAM jantlara bir bak istersen, Ben de MAM W1 var, cms den falan çok daha hafif ve göbek ölçüsüde tam oluyor, bu jantla birkaç kez kasise çukura düştüm balans bile bozulmadı, zaten ön düzeni çok sağlam bu Fiesta' nın, banamısın demiyor kerata. Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 3 Mart 2011 Paylaş 3 Mart 2011 Bence alma, o fiyata Çağlar beyin' de dediği gibi her zaman bulursun, markasınıda sevmedim, o fiyat aralığında cms kormetal vs. bunlara bakma bile, aslında kökü Türk olan ama kaliteli jant üreten MAM jantlara bir bak istersen, Ben de MAM W1 var, cms den falan çok daha hafif ve göbek ölçüsüde tam oluyor, bu jantla birkaç kez kasise çukura düştüm balans bile bozulmadı, zaten ön düzeni çok sağlam bu Fiesta' nın, banamısın demiyor kerata. Ali abi senin jantların 15 inç olanı var mı ? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mart 2011 Paylaş 3 Mart 2011 (düzenlendi) Ali abi senin jantların 15 inç olanı var mı ? Var tabikide, 17" si bile var, google yaz görüceksin, bir sürü satan yer var, bazen audi ve bmw araçlardada aynısını görüyorum, mam alman malı belkide kullanıyorlar, yalnız yabancı forumlarda güzel jant diye yorumlar var, ben sorun yaşamadım, teneke jantlardan on kat daha sağlam, ağırda değil üstelik. Yalnız 16" ve üstü fazla ağır kaçmaya başlıyor elbetteki, 14" ideal, tam bizim yollara göre. 3 Mart 2011 tarihinde Ali Cihangiro?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Barış Akıncı 3 Mart 2011 Paylaş 3 Mart 2011 Bence alma, o fiyata Çağlar beyin' de dediği gibi her zaman bulursun, markasınıda sevmedim, o fiyat aralığında cms kormetal vs. bunlara bakma bile, aslında kökü Türk olan ama kaliteli jant üreten MAM jantlara bir bak istersen, Ben de MAM W1 var, cms den falan çok daha hafif ve göbek ölçüsüde tam oluyor, bu jantla birkaç kez kasise çukura düştüm balans bile bozulmadı, zaten ön düzeni çok sağlam bu Fiesta' nın, banamısın demiyor kerata. Ali Bey internetten siparişe nasıl bakıyorsunuz.Hepsiburada.Com da güzel jantlar var ama güvenemiyorum.Tam orijinali gibi olur mu??? Bir de fiestalar 4 bijonlu...Genelde satılan ürünler ve sevdiğim modeller 5 bijonlu oluyor... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mart 2011 Paylaş 3 Mart 2011 Ali Bey internetten siparişe nasıl bakıyorsunuz.Hepsiburada.Com da güzel jantlar var ama güvenemiyorum.Tam orijinali gibi olur mu???Bir de fiestalar 4 bijonlu...Genelde satılan ürünler ve sevdiğim modeller 5 bijonlu oluyor... Hepsiburadadan almak iyi olmaz, Erhan bey haklı, sahibinden gibi yerlerden yada direk satan firmalardan alıcaksınız, ölçüler belli, 4x108 ve et değeri an az 35 olucak, 35 v üstü tam uyar, mam ların göbek çaplarıda tam uyuyor, fiesta göbeği 63.4 mm di galiba, daha büyüğünde bilezik lazım ki sorun çıkarır, MAM tam olur parça falan gerekmez direk tak bijonları sık devam, birde MAK marka jantlarada bak bu arada. 14" te Fiesta' ya uyan seçenek gerçekten çok az, bulmak seçmek baya sinir etmişti beni, yollar dandik olmasa 15" seçenek daha çok, 15" yapacaktım ama maalesef olmuyor sorun çıkarıyor. Yorum bağlantısı
Barış Akıncı 4 Mart 2011 Paylaş 4 Mart 2011 Ali Bey fotoğrafları varsa aracınızın üzerinde jantları ile birlikte yükleyebilir misiniz?Dediğiniz Mam jantları inceledim...Fiesta üzerinde nasıl duruyor merak ettim... Yorum bağlantısı
Burak İreçler 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 (düzenlendi) Arkadaşlar Merhaba ; Uzun süredir Jant seçimi konusunda kararsızım. Aşağıda resimlerini gönderdiklerim ile ilgili aracıma yakışan hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim. Aracım için önerebileceğiniz farklı markada olabilir. Tork Marka olan Jant 16" , Kormetal ise 15" olarak aynı fiyatlarda. 15" veya 16" Arasındada kararsızım. Şimdiden Teşekkürler. http://i1105.hizliresim.com/2011/5/3/6323.jpg http://i1105.hizliresim.com/2011/5/3/6293.jpg 3 Mayıs 2011 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Akdeniz 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 16 da konfor sıfır olur benim tavsiyem 15 al illa 16 almak istersen yeni fiesta titanyum jantlarından alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Şancı 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 2009 titanium jantı var bende çukurları çok iyi hissediyorum. Arkadaşın trende bindim benim girdiğim çukurlara oda girdi banamısın demiyor her güzelliğin kusuru vardır konfor lazımsa 15 alın görsellikse ince yanak tekerle 16 alınız Yorum bağlantısı
Burak İreçler 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 (düzenlendi) Konforda önemli tabi. 15" aldığımda lastikle çamurluk arasındaki boşluk hoşuma gitmiyor. 15" alıp spor yayla kapatmak daha mantıklı gibi o zaman. Bu şekilde de düşündüğümüzde yine konfor açısından bir sıkıntı olurmu ? Titanium jantları kafamdan elemiştim ama tekrar aklıma soktunuz Yukarıdaki 2 Modeli düşünmemem gerekiyor gibi doğrumu anlıyorum ? Jantlar çokta havalı dursun istemiyorum aslında arabaya. 1. Resimdeki jant çok havalı duracak gibi karar veremedim. Bir türlüde karar veremiyorum 3 Mayıs 2011 tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi Yaz? karakterini de?i?tirmeyin l Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 Takılacaksa tıtanyum jantı derim. Yoksa tenekeler kalsın daha iyi. Yorum bağlantısı
Ahmet Akdeniz 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 Takılacaksa tıtanyum jantı derim. Yoksa tenekeler kalsın daha iyi. +++++ katılıyorum bende aynı şekilde ya titanyum yada teneke Yorum bağlantısı
Hüseyin Şancı 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 Takılacaksa tıtanyum jantı derim. Yoksa tenekeler kalsın daha iyi. yeni fiesta jantları (2009) şık duracaktır konforsuz dediysekte çukursuz ortamda yolu hissetmezsiniz o kadar da rahatsız edici değil Yorum bağlantısı
Burak İreçler 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 yeni fiesta jantları (2009) şık duracaktır konforsuz dediysekte çukursuz ortamda yolu hissetmezsiniz o kadar da rahatsız edici değil Titanium araştırmaya başlıyorum ozaman O zaman son bir sorum 16" Titanium veya 15" Titanium + Spor Yay Hangisi ? Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 Titanium araştırmaya başlıyorum ozaman O zaman son bir sorum 16" Titanium veya 15" Titanium + Spor Yay Hangisi ? Titanyum olsun; 16" olsun; olmuşken yay da olsun. Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 16 jant ve 3,5 cm voglant yay derim. Fiesta zaten odun arabadır , konforumuz yokki kaybedelim. Yorum bağlantısı
Burak İreçler 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 Titanyum olsun; 16" olsun; olmuşken yay da olsun. Benimde kalbim o şekilde olmasından yana ama yol şartları pek öyle düşünmüyor Titanium araştırdım birazda sadece servislerde bulunabileceğini söylüyorlar. Birde replica olanları varmış sanırım. Replica taktırsak problem olur mu? Yorum bağlantısı
Burak İreçler 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 16 jant ve 3,5 cm voglant yay derim. Fiesta zaten odun arabadır , konforumuz yokki kaybedelim. Çok ağır oldu bu cümle abi yaa Ben yinede 15" + 3,5 Yay yapıcam gibi yarın Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 (düzenlendi) Çok ağır oldu bu cümle abi yaa Ben yinede 15" + 3,5 Yay yapıcam gibi yarın 15' jant ve 3,5 cm yay ile aracın ön karlığı hatta tamponu bir sürü yere vurur. Çoğu kasiste altı sürtersiniz. 16' taktığınız zaman araç daha çok yükselecek , yayı takınca da çamurlu doldurrup güzel bir görüntü olacak. Replika jantı aldığın yere dikkat et derim. Güzenilir bir markanın replikaları sorun çıkartmaz. 3 Mayıs 2011 tarihinde R?fat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak İreçler 4 Mayıs 2011 Paylaş 4 Mayıs 2011 Tamamdır karar verdim artık. Haftasonu inşallah gidip alıyorum 15" Titanyumlarımı Hepinize teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı Yorum bağlantısı
Serkan Yavaş 9 Mayıs 2011 Paylaş 9 Mayıs 2011 titanyum jant 205 45 16 + yay dıorum:) Yorum bağlantısı
İsmail Mumcu 4 Haziran 2011 Paylaş 4 Haziran 2011 arkadaşlar bilgisi olanların bu konuya yazmasını rica ederim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Ağustos 2011 Paylaş 1 Ağustos 2011 Jant büyüklüğü farketmez, 14-15-16" takabilirsin, ET değeri minimum 35mm. dir, bunun daha ufağı dışarı çıkacağından (mesele 30 yada 34 gibi değerler olmaz) çamurluğa sürter ve yağmurlu havada aracın yanları tavana kadar çamur olur, ET35-40 arası olmalıydı galiba, alt sınır kesin 35 tir, bu arada standart jantları ET38 mm. dir. Jant alırken göbek çapınada dikkat et, poryaya tam oturmalı, sakın plastik halkalı alma, balans zor tutar ve tekeri her söktüğünde halkayı değişmek gerekebilir. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ağustos 2011 Paylaş 14 Ağustos 2011 Merhabalar; Aracımın yan sanayi jant kapaklarından memnun değilim ve dün öğrendiğime göre orijinal bir jant kapağının tanesi 45 tl. Bunları alımı da 180 tl tuttuğu için çelik jant almaya karar verdim. Şimdi www.jantdene.com sitesinden bakındım ve CMS458 kodlu jant fiesta için uygun gözüküyor. Bu konu hakkında bir görüş belirtebilir misiniz? Ayrıca bu jantı araştırdığımda 4 adedi için 500 tl diyorlar. Fiyatları hakkında da bir yorum yapabilir misiniz? Saygılarımla Yorum bağlantısı
Recommended Posts