İçeriğe Yönlendir

Fiesta V İçin Jant Önerileri...

Guest Serdar Kahya

Recommended Posts

Hasan Tahsin Şipit

arkadaslar merhaba 2008 dizel bır det fiestam var jant takmayı dusunuyorum onerılerı olanlar veya elınde jant olan arkadaslar yardımcı olabılırler 15 mı 16 mı kararsızım gunde 100 km yol yapmaktayım 15 takıp bassam da gosterırmı _? yoksa ıllaki 16 mı dersınız herkese tesekkurler...

Ben 16" kullanıyorum. Üstüne de 7-8cm kadar bastık. :p

Denizli'de 100km yolu nasıl yapıyorsunuz. Bir ucundan öbür ucu taş catlasın 15km zaten. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet  Şimşek

Ben 16" kullanıyorum. Üstüne de 7-8cm kadar bastık. :p

Denizli'de 100km yolu nasıl yapıyorsunuz. Bir ucundan öbür ucu taş catlasın 15km zaten. :p

:) haklısın merkezde oturuyorum honazda okuyorum gıt gel 60 km zaten :) 40 gezıyorum ıste varmı tavsıyen

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

:) haklısın merkezde oturuyorum honazda okuyorum gıt gel 60 km zaten :) 40 gezıyorum ıste varmı tavsıyen

15" Denizli yolları için bence ideal. :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ender Ertürk

Arkadaşlar 1.4 tdci 2007 ye 205/45/16+titanium jantlar nasıl olur yakıtta veya kalkışta çok farkettirir mi?

Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar

Yakıtı da , kalkışı da etkiler. Ama güzel durur. :)

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Caglayan Celiker

175/65/14 lastik kullanıyorum. jantlar dan 2 si sorunluymuş. hem 4 adet jant hemde 4 adet lastik alıcam yazlık. jant için özellikle bilmem gereken şeyler varmı.

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Soner Yılancı

15lik st jantlar 10 numara duruyor 2008 kasa da ah temiz bi çıkma bulsak :rolleyes:

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Burak Kuşçu

Merhaba arkadaşlar metalik gri makyajlı kasa fiestam var comfort modeli buna collection görünümü verip 3.5 cm yay düşünüyorum jant olarak ne önerirsiniz karar aşamasındayım aracı arada babam kullanıcak onunda kullanabılecegı 15'' cıvarı dusunuyorum

Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

Aracınızın resimlerini bizimle paylaşırsanız , daha net yardım alabileceğinizi düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Titanium Jant yada Replica Bbs bunun gri olanı farklı bir hava katıyor araca buyrun resimler :good1:

njq7f.jpg

njq7n.jpg

njq7z.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

yok ya bbs ler artık insanı sıkmaya başladı fiestaya en çok yakışan fiesta titanium jantı başkasını tanımam belki volk te 37

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Onur Bulut

yok ya bbs ler artık insanı sıkmaya başladı fiestaya en çok yakışan fiesta titanium jantı başkasını tanımam belki volk te 37

Abi replica cıktı mertlik bozuldu anadolda bile bbs görür hale geldik :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Abi replica cıktı mertlik bozuldu anadolda bile bbs görür hale geldik :D

ya aartık bbs görünce yakasım geliyor :D bbs dediğin alman araçlarında olur japon da olmaz sıkıyorsa orginallerini alsın görelim gikkim bile cıkmaz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Bulut

ya aartık bbs görünce yakasım geliyor :D bbs dediğin alman araçlarında olur japon da olmaz sıkıyorsa orginallerini alsın görelim gikkim bile cıkmaz

Aynen abi haklısın alamazlarki orjinali zaten. Jdm araç flan diyorlar hondaya bbs atıyorlar nerde bunu Jdm'ligi simdi yada bbs atıp şahine German diyenler bile var bunlar bi bitmedi şaka gibiler :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Aynen abi haklısın alamazlarki orjinali zaten. Jdm araç flan diyorlar hondaya bbs atıyorlar nerde bunu Jdm'ligi simdi yada bbs atıp şahine German diyenler bile var bunlar bi bitmedi şaka gibiler :D

bitmez piyasada replikla olunca :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu

GtY3nx3.jpg

aracım bu bbs düşündüm ama çevremde ki tepkiler hep olumsuz şahinciler kullanıyor gibisinden aracın dış görünüşünde birkaç değişiklik yapma aşamasındayım öne arkaya collection tamponlar ve çıta kapı kollarına boya yapılacak ve 3.5 cm basılacak titanium jantlarıda dusundum ama celıskıdeyım ustunde bı denetıp gormem lazım

Yorum bağlantısı
Mustafa Volkan Koca

aracınızın üstünde görünüşünün fotosunu atabilirmisiniz?

gayet uygun fiyat yalnız aracıma yakışacakmı o konuda düşüncedeyim ama orjinal jant olması bir yandan güzel yakıtta fazla bir artış olmaz

resim budur

522050_111347465713312_312509821_n.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...