Mustafa Tüfekçi 13 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 13 Mayıs 2012 bu gün bi tane denk geldi. lacivert renk. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 13 Mayıs 2012 Paylaş 13 Mayıs 2012 bu gün bi tane denk geldi. lacivert renk. Buradan da epey geçiyorlar. Haziran ayında bayilerde imiş. Servis ile görüştüm kısmetse ilk gelen test aracını 1-2 gün kullanacağım. Amaç aracı Yalova'ya tanıtmak. Eee benden daha iyisini bulamazlar. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 15 Temmuz 2012 Paylaş 15 Temmuz 2012 Servislere gerçeğinin gelmesi an meselesi.. Servisten; 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 15 Temmuz 2012 Paylaş 15 Temmuz 2012 dün derince iki tane gördüm t plaka vardı transit baya bi evrim geçirmiş :D ama yakışıklı olmus Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Mutasyonlu C-Max olmuş bu ama güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Ben beğendim Emine yakışır bundan. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Ben beğendim Emine yakışır bundan. Çok büyük bu.Tourneo gibi küçüğü olmayacak mı acaba ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Çok büyük bu.Tourneo gibi küçüğü olmayacak mı acaba ? Resimde büyük duruyor. Tourneo gibisi çıkmaz tourneo'nun kendisi çıkacak zaten. Yorum bağlantısı
Emin Önal 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Resimde büyük duruyor. Tourneo gibisi çıkmaz tourneo'nun kendisi çıkacak zaten. Ya bana resimlerde öyle geliyor, yada gerçekten hem en hem yüksekliğini büyülttüler. Yeni tourneonun yeni transitten tek farkı az bira boyu kısa.Transit heybetinde yani.Yanılıyor muyum ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Ya bana resimlerde öyle geliyor, yada gerçekten hem en hem yüksekliğini büyülttüler. Yeni tourneonun yeni transitten tek farkı az bira boyu kısa.Transit heybetinde yani.Yanılıyor muyum ? Şu an ilisi arasındaki fark ne ise, yenilerinde de aynı olur. Fotolar çok aldatıyor. Yorum bağlantısı
Emin Önal 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Şu an ilisi arasındaki fark ne ise, yenilerinde de aynı olur. Fotolar çok aldatıyor. Transit geldi yollarda.Custom Tourneo'nun gelişi hakkında bilgin var mı hocam. Servisten öğrenmişsindir sen. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Transit geldi yollarda.Custom Tourneo'nun gelişi hakkında bilgin var mı hocam. Servisten öğrenmişsindir sen. Transitten kısa bir süre sonra çıkacak diyorlar, zannımca sene başında çıkar. Şu transit bir gelsin, tam gün alacağım servisle anlaştım. Yorum bağlantısı
Burak Karahan 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 resimler bende açılmıyor yalnız şöyle bi durum var . öndeki 2 koltuğun arasını anlayamadım ben . boş mu . tam açılı bi fotoğrafını göremedim . Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 23 Temmuz 2012 Paylaş 23 Temmuz 2012 resimler bende açılmıyor yalnız şöyle bi durum var . öndeki 2 koltuğun arasını anlayamadım ben . boş mu . tam açılı bi fotoğrafını göremedim . Boş derken, şoför koltuğunun yanında çiftli koltuk var. Koltukların arası olağan bir boşluğa sahip. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 23 Temmuz 2012 Paylaş 23 Temmuz 2012 Güzel olacak güzel.. Hele yeni Connectlerde çıksın o zaman ne fiatın uçan teneke doblosu kalacak nede vw'nin uçuk servis fiyatlı kedisiyle t5'i.. Ford ortalığı karıştıracak şimdiden belli Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 (düzenlendi) 23 Temmuz'da banttan indirilme töreni yapılmış. Ford’un efsanevi ticari aracı Transit’in yeni segmentteki temsilcisi Tourneo Custom ve Transit Custom’ın banttan indirilme töreni bugün (23 Temmuz 2012) Ford Otosan Kocaeli Fabrikası’nda gerçekleştirildi. Ford Transit-Tourneo Custom, ürün yelpazesinde Transit Connect ve Transit’ten sonra yeni bir segmente giriyor. Tourneo Custom ve Transit Custom, Ford’un otomobillerinde de kullanılan kinetik tasarımla şekillendirilmiş ve bu sayede sportif ve göze güzel geliyorlar. Binek versiyon olarak düşünülen Tourneo Custom, sekiz ya da dokuz koltuklu düzenlemelerle, kısa (4.97 metre uzunluk) ve uzun dingil (5.34 metre uzunluk) olarak iki versiyona sahip Uzun versiyonunun ek uzunluğu, üçüncü koltuk sırasının arkasında ilave geniş bagaj alanı sağladığı belirtilirken iki metrenin altındaki yüksekliğiyle ayrıca birçok otoparkın yükseklik sınırına uygun olduğu ifade ediliyor. Yük taşımaya daha elverişli olan Transit Custom’da da 4.97 m ve 5.34 m olmak üzere iki gövde uzunluğu mevcut. Düşük kullanım maliyeti her araç için önemliylen, ticari araç kullanımında daha da önemli. Custom’ların diğer Transit’ler gibi düşük işletme maliyetine sahip olacağı belirtiliyor. Tourneo Custom ve Transit Custom’da mühendisliği Ford Otosan tarafından gerçekleştirilmiş 2.2 litre Duratorq TDCi dizel motora yer verilmiş. Euro 5 normlarını karşılayan bu motorun 100 HP güç – 310 Nm tork, 125 HP güç – 350 Nm tork ve 155 HP güç – 385 Nm tork üreten üç seçeneği mevcut. Ortalama tüketim değeri kısa dingil mesafeli Transit Custom için 6.6 lt/100 km olarak açıklanan bu motor ailesinde start-stop sistemi standart. Araçlarda dikkat çeken diğer özelliklere ise sesle kumada edilen SYNC araç içi bağlantı sistemi ( cep telefonu ve müzik çaların sesle kumanda edilebilmesine olanak tanıyor, sms’leri okuyabileceği ifade ediliyor), standart olarak sunulan ESP ve dinamik tork kontrolü, yolcu-yan-perde havayastıkları, dikiz aynasına entegre geri görüş kamerası, şeritten ayrılma uyarısı ve sürücü yorgunluk tespit sistemi gibi teknolojileri sayabiliriz. 2012 yılının son çeyreğinde satışına başlanacak araçların fiyatı ise henüz belli değil. 25 Temmuz 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Tourneo Custom' da da arkalar makaslı mı olacak? Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Sana yakışır moruk yeni bir transit. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Tourneo Custom' da da arkalar makaslı mı olacak? Sondan ikinci resimde makaslı gözükor. Büyük ihtimal öyle olur. Sana yakışır moruk yeni bir transit. Belki başka bahara. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 200 bg olanı çıkar mı acaba? 100 - 125 - 155. Başka yok. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 Otosan yine herşeyden kesip köy minübüsü getirmezse tutar bu model. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 25 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2012 focus parasına satsınlar alırım bineğini hiç olmazsa arada yolcu taşırım submarine buna da koymuşlar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts