İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta Mk7 Monster Is Back!


İsrafil Önal2

Recommended Posts

Sami Demirpaz

Seslerrrr..... Sesler duyuyorum :)

Dün akşam biraz kayıt yaptım;

Saygılarımla

İsrafil

Masallah super :) Egzoz ne vardi bende istiyorum ya :)

Yorum bağlantısı
İsrafil Önal2

Masallah super :) Egzoz ne vardi bende istiyorum ya :)

Saolun. Beğendiğine sevindim. Senin ısrarların yüzünden eklemiştim :D

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Aynen biliyorum masallahi var. Yanliz ne egzoz vardi ya masallah cok guzel..

Yorum bağlantısı
İsrafil Önal2

Teşekkür ederim. Bende beğeniyorum. Ara sıra da olsa dizel sürdüğümü unutturuyor, O traktör sesini yüksek devirde unutabiliyorum :DYine de, benzinli model üzerinde çalışmaların başladığını burada duyurmak isterim. Bu plakalı araç ( fotoğrafları diğer sayfalarda mevcut ) stok haline geri getiriliyor. 1.6 TI-VCT modelini almak üzereyiz. Bir çok uyumlu parça oraya aktarılacak. Jantlar , Coilover , komple body kit, farlar vs... kısacası , görünüş olarak andıracak... Gelişmeleri yaklaşık 2 ay sonra paylaşacağım. Projemizde, supercharger veya turbo uygulaması olacak. Sanırım supercharger daha uygun geliyor. Örnekleri var çünkü ve istikrarlı sağlam örnekleri. Hedefimiz 190 ile 210 BHP arası. Zaten 140 BHP çok zorlanmadan çıkıyor. Bakalım ne olacak. Projedeki ortaklarmız, European parts, pumaspeed ve JAMsport. TGST den de bir body kit alacağız.Projeyi başlayınce onların sitelerinden de takip edebileceksiniz.

Saygılarmla

İsrafil

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
İsrafil Önal2

Arkadaşlar;

27 MAyıs Pazar günü, Kayseri Kadir Has Stadyumu Park Alanında büyük bir Modifiye organizasyonu ve drift show'u var. Aracımız da orada sergilenecektir. Yakınlarda olanları mutlaka misafirimiz olarak ta bekleriz.

Saygılarımla

İsrafil

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Sami Demirpaz

Gayet guzel bizim solda cikis yapacak yer yok malesef :) Yoksa yankisi guzel olur

Yorum bağlantısı
İsrafil Önal2

üniversitede gördüm mühendislikde doğrumudur.

Erciyes kampüsü ?** Bazen onaylatacak projeler oluyor. Olabilir :)

Yorum bağlantısı
İsrafil Önal2

abi senin proje noldu sattın mı dizeli ? face den msj atmıştım sana pazar günü ki org. geliyim misarifin olarak diye ama kısmet değilmiş dönmedin geri.

Tarık Bey;

Kusura bakmayın Face'den mesajı alamadım. Çok özür dilerim :( Dizel henüz satmadık. Biraz değişiklikler oldu. Proje başladı. Lakin yurt dışından gelecek ürünler sandığımızdan fazla gümrükte takılacak sanırım. Ankaraya gidip bizzat ilgilenmem gerekiyor ürünler gelince. Yoksa, tam gaz devam :) Bir de supercharger 'ı istanbulda paşaoğlu servis ile konuştuk. Sanırım yurt dışından getirtmek daha makul olacak. Bir de gönlüm supercharger değil Turbo'dan yana. Onun da araştırması devam ediyor. Yine de teşekkür ederim ilginize.

Saygılarımla

İsrafil

Yorum bağlantısı
İsrafil Önal2

olsun abi kısmet değilmiş başka zaman ins. , benimde bi kaç ufak işim kaldı arabayla sonra bırakcam artık kendi haline :) aklımda zaten bu aralar polo gti ,ibiza cupra gibi arabalar var bakalım belkide yeni st gelince gözü kapatır alırız bi tane ,senin aracıda merakla bekliyorum abi aslında biz en başında yanlış yapmışız dizel alarak :) bende geçen ay pumaspeed den sipariş vermiştim hala gelmedi bu saatden sonrada pek geleceğini sanmıyorum :) senin işin baya uğraştırıcı görünüyo ama işin keyifli tarafıda bu aslında demi ,şimdiden kolay gelsin abicim :)

İbiza cupra benimde favorilerimden biri. Kayseride sarı renki güzel bir örneği mevcut. Arkadaşta motorun hakkını vermiş. Bir kaç değişiklikle çok güzel sonuçlar veren bir araç. Dizel konusuna gelince, ben Fiesta'yı 2009 yılının kasımında almıştım. O zamanlar Türkiye'de 1.6 TDCI iki adet vardı. Biri de bendeydi. 1.6 TI-VCT motor daha gelmemişti. Beklemek istemedik. Bu şekilde modifiye edeceğimizi de tahmin etmemiştik :) Pumasped te mutlaka adamlara bir mail at. son derece ilgililer. Eğer yanıt alamazsan ben devreye girebilirim. Aylardır birlikte çalışıp haberleşiyoruz arkadaşlarla. Bir yardımım olur belki.

Saygılarımla

İsrafil

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
İsrafil Önal2
(düzenlendi)

abi galiba ups ile gelcekti demi yani ben yanlış mı biliyorum ptt falan değil heralde ? ups yi aradım elimizde yurtdışı paketi yok dediler ,pumaspeed e mail attım adamlar 09.05.2012 tarihinde gönderildiğine dair fotoğraf göndermişler ama bana ulaşan hçbşy yok daha ,ups de illa takip numarası isteriz başka türlü gümrüğe falan mı takıldı bilemeyiz dedi ,geri adamlara mail attım ama onlarda haftaya çarşamba gününe kadar tatil hiçbşy yapamayız dediler, yani bende yoruldum artık bakıyım pumaspeed e bi daha mail atcam işte olmazsa sana dönerim abi teşekkür ederim :)

Daha gelmedi mi kargo ? Cevapt da atmadın ?

tarihinde İsrafil Önal2 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İsrafil Önal2

abi gelmedi yaa :( pumayla konuştum takip numarasını istedim 10 sefer msj attım yine de adamlar fotoğraf diyip duruyolar abi ,gönderdikleri fotoğraftada burda istedikleri gibi harfle başlayan uzun bi takip numarası yok , ups illa takip numarası isteriz diyo ,adamlarda biz başka bşy yapamayız Türkiye'deki sistemi bilmiyoruz dediler .foto da herşey var diyip duruyolar,valla bende açıkcası uğraşmaktan bıktım umudu kesmiştim abi ,zaten ben geçen ay sipariş verdim Mayıs 2 de ,şimdiye kadar benim kargo nolduysa artık üstüne bi bardak su içiyim diyodum :) var mı yapılcak bşy abi umut var mı hala ne diyosun ?

Şimdi, ortada büyük bir sorun var aslında. Pumaspeed böyle birşey yapmazdı. Ben onlarla bir irtibaba geçeyim bakalım senin durum için ne diyecekler.

abi bu arada senin proje nası gidiyo ? senin arabayı göremiyorum son zamanlarda naptın stok hale getirdin ,sattın mı arabayı ? sport u ne renk aldın abi daha doğrusu aldın mı yani napıyosun ?

Araba hala mavi çizgileri ile duruyor. Bir değişiklik daha yapamadık. Bir anda düğün girdi araya. Evet önümüzdeki ay düğün var:) Oraya aktarmak durumunda kaldım birikimleri. Ama asıl sebep, Ford'dan kaynaklanıyor. İstediğimiz araca 2 ay bekleme süresi verdiler. Yetmiyor fiyat ve koşul garantisi de veremiyorlar. Aracın bana şu an ki maaliyeti 38 000 TL. Fakat, euro kuru artarsa fiyat değişebilirmiş, yani araç ne zaman bayiye gelecek fiyat o zaman kesinleşecek. 10000 TL kapora istiyorlar, ve aracı fiyatından dolayı da almaz isek %30 kesinti ile iade ediyorlar. Yani tepemin atması için herşeyi saydılar sağolsunlar. Daha da iç donanım olarak istediğim özellikler eklenince sipariş süresi daha da uzayabilirmiş...

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...