Enez Güner 1 Nisan 2012 Paylaş 1 Nisan 2012 Arkadaşlar merhaba titreme sorunu uzun zamandır var olan ancak benim alışıp fark etmediğim bir olay dün arkadaşın dikkatini çekti benimde o zamandan beri kafama takılmaya başladı. Olay söyle ilk kalkışlarda aşırı devirli kalkmayıp biraz sakin olması gerektiği gibi kalkış yaptığımda araç hafif titriyor ve halen bulamadığım biryerden hafif bi ses gelio titremeyle beraber tırrt tırrt die sanki birşeyler biryere sürtüyor gibi anlık bi ses. Bununla birlikte trafiktede aracı 1-2 vitesle rolanti halinde bıraktığımda çok fazla sallıyo ve bunu düz yolda yapıyor o kadar sallamaması lazım sorun nerde olduğu hakkında bi fikri olan varmı. Buji ve buji kabloları yeni orjinallerinden takıldı Şanzıman alt takozu 7.000 km önce değişti üstün iyi olduğunu söylemişti Rolenti sorunumuz düzeldi maşşaallah ondada sorun yok. Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 1 Nisan 2012 Paylaş 1 Nisan 2012 araç kaç km, akslarınızı kontrol ettirdiniz mi? Yorum bağlantısı
Enez Güner 1 Nisan 2012 Yazar Paylaş 1 Nisan 2012 araç 114.000 de ama usta akslarıda kontrol etti 7.000km önce sağlam demişti, benim debrajda hiçbir sıkıntı yok kaçırma-ayırmamazlık falan ama debrajdan yapabilirmi? Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 1 Nisan 2012 Paylaş 1 Nisan 2012 sesi tam algılayamadım ama, bence yine de aksların kontrol edilmesinde fayda var. Yorum bağlantısı
Enez Güner 1 Nisan 2012 Yazar Paylaş 1 Nisan 2012 sesi tam algılayamadım ama, bence yine de aksların kontrol edilmesinde fayda var. sanki bi plastik biryerlere vurur gibi motor devri düşünce oluşan sırsınrıdan kaynaklı o sırsıntı olmayınca seste yok Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun 1 Nisan 2012 Paylaş 1 Nisan 2012 direksiyonu tam tur çevirip yarım debriyaj kalkma çalışması yapın. araçta titreme varsa sorun akstadır. yoksa akslar sağlamdır büyük ihtimal. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Nisan 2012 Paylaş 1 Nisan 2012 3. viteste 80-90 km hızlarda tam gaz basın.. Gaza bastığınızda titriyor, gazı bırakınca titreme kesiliyorsa akstandır.. Ayağınızı gazdan çektiğinizde araba vuruntulu yürüyorsa rolantiniz bozuk.. Yada motor hava alıyor diye yorumlarım.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts