Mehmet Ozyurek 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Ahmet abi, bayağı iyiymiş araba. Niye gizledin bunca zaman bizden Resim yüklemeyi bilmiyordu 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 8 Haziran 2012 Yazar Paylaş 8 Haziran 2012 Sol ön kapı tutmamış gibi. Seni parça pinçik ederim Yavuz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Var var Antalyada.... Servet abiiiiiiiiii yetişşşşş...... Ahmet araba bir başka datlı olmuş lem..... :bravo: Şimdi bu zenonlara en yükseğinden ceza kestirmek vardı ya...... Şahin abi adamın arabasının bi-zenon (zenon değil hakaret etme) laf söyleme. Abi adam arkamdan yüksek ayarlı farla geldiği halde beni pek rahatsız etmediyse kimseyi rahatsız etmez. O benim arabamı mındar etsede ben bi-zenonunu mındar etmem. 2500 tl satmaya kalsa bile Ahmet araban güzel ve temiz (içini dışını yıka be ya) Güle güle kazasız belasız bin. Ancak şu arkadan hava türibülansını kapat 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Resim yüklemeyi bilmiyordu Kankam yaaa o da pilgisayar özürlü..... Seni parça pinçik ederim Yavuz. Sen parça pinçik et bende baştan aşağı toplarım sorada kimsenin bilmediği bir yere gömerik.Üzerinede maydonoz ekerik.... :D 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 8 Haziran 2012 Yazar Paylaş 8 Haziran 2012 Ahmet abi, bayağı iyiymiş araba. Niye gizledin bunca zaman bizden Emmi'ye de dizel ne giderdi ha Ankaraya 2 saatliğine uğradığında oradaydı Sani, Gizleme filan yok, resminden önce aracı görmüş adamsın. Resim yüklemeyi bilmiyordu Şşşşştttttt. Çaktırma Emmi, kimse bilmiyor. Şahin abi adamın arabasının bi-zenon (zenon değil hakaret etme) laf söyleme. Abi adam arkamdan yüksek ayarlı farla geldiği halde beni pek rahatsız etmediyse kimseyi rahatsız etmez. O benim arabamı mındar etsede ben bi-zenonunu mındar etmem. 2500 tl satmaya kalsa bile Ahmet araban güzel ve temiz (içini dışını yıka be ya) Güle güle kazasız belasız bin. Ancak şu arkadan hava türibülansını kapat Yıkandı Yıkandı, Kaportacı sağolsun işi bitince yıkatmış, bir tek bağajdakileri çöpe atmak kaldı geriye. Bkz. Mesaj 52 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Ankaraya 2 saatliğine uğradığında oradaydı Sani, Gizleme filan yok, resminden önce aracı görmüş adamsın. Şşşşştttttt. Çaktırma Emmi, kimse bilmiyor. Yıkandı Yıkandı, Kaportacı sağolsun işi bitince yıkatmış, bir tek bağajdakileri çöpe atmak kaldı geriye. Bkz. Mesaj 52 2 saat kalıp gittim, tek gördüğüm rakibi YHT olan arabaydı Ya da hatırlamıyorum herhalde 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Tırt ya.. Ahmet abi ufak gelir mondeo sana 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Jant kapaklarını bana vermezsen, boya tutmamış derim 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Jant kapaklarını bana vermezsen, boya tutmamış derim Senin merceklinin cantları teneke mi yoksam? 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Yok len, göbek kapakları Deseydin Diyarbekir de sökerdik Kirişin göbeenin kapaklarını 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Ne bilem emmi de göbek bırakacaaamış 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Emmiye göbek yakışmaz, Ahmet abi bıyık bıraksın, ortada buluşsunlar. Ahmetin bıyıklı hali Zalım olur 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Yok. Mesele nevşeer deki bıyıklıda heç zalım bir tip yok. mülayim light bir adam havası var. ancak kiriş gibi bir adama bıyığı takarsan zalım olurki hem de ne zalım. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 8 Haziran 2012 Yazar Paylaş 8 Haziran 2012 Tırt ya.. Ahmet abi ufak gelir mondeo sana Biraz destek çık da "Kuga" alalım. Sol ön kapı hariç çok güzel Canın sağolsun Ersen. Bir gece ansızın gelebilirim. Jant kapaklarını bana vermezsen, boya tutmamış derim İt'in olsun Emmi, Gel jantları da verem yavv, onunla mı korkutacan beni Kankam yaaa o da pilgisayar özürlü..... Sen parça pinçik et bende baştan aşağı toplarım sorada kimsenin bilmediği bir yere gömerik.Üzerinede maydonoz ekerik.... :D Onunki uymaz, o 22 inç. Bir insan kendi kendine nasıl zarar verebilir diye hep merak etmişimdir. Ahmetin bıyıklı hali Zalım olur Bıyığı oldum olası hiç sevemedim yavv. Sakal ne zaman kesilirse o da gider o arada. Bir ara traş olurken sadece sakalı kestim bıyıkları bıraktım ama tipe bakınca 10 sinek konmuş geri kalkmayı da unutmuş gibi birşey oldu. Yok. Mesele nevşeer deki bıyıklıda heç zalım bir tip yok. mülayim light bir adam havası var. ancak kiriş gibi bir adama bıyığı takarsan zalım olurki hem de ne zalım. Emmime light demeyin, Adamın bıyıklarına ak düşmüş zaten. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Canın sağolsun Ersen. Bir gece ansızın gelebilirim. Herzaman Beklerim Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Jant kapaklarını bana vermezsen, boya tutmamış derim Çelik jant değilmiydi onlar.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Çelik jant değilmiydi onlar.... Yav Şahin şundan lazım bana Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 Haziran 2012 Yazar Paylaş 9 Haziran 2012 tutmuş Neyse ki tutmuş, Sen kurtardın durumu Çağlar Abi. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 Haziran 2012 Yazar Paylaş 9 Haziran 2012 Bu da bizim kaportacının rüzgardan etkilenen arka tampon eklentisini sabitleme fotosu. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 Haziran 2012 Yazar Paylaş 9 Haziran 2012 Arka bağaj kapağı için spoiler taktıracağım. Cem Işık kardeşimizin taktırdığı fotoğrafları gördüm. Çağlar Abiyi arayınca iletişim bilgilerini de aldım. Cüneyt Bey P.tesi iletişime geçelim halledelim dedi. P.tesi siparişi geçerim, Çarşamba elimde olsa boyanıp takılması Cuma günü bitmiş olur. Ondan takipçisi bu konunun C tesi kaçta gelicin saa kirli de küfte yedirem D: Seyahat iptal oldu, Başka zaman gelirim inşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts