Fatih Öztürk27 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Hayırlı olsun güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Hayırlı olsun,Ahmet abi... Çillop gibi olmuştur şimdi aracın 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Bu kadar okudum resim yok? Yinede hayırlı olsun abicim 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 Haziran 2012 Yazar Paylaş 7 Haziran 2012 dikiz aynası? hepiciği hayırlı olsun Ahmet. Abi benim kaportacı sürprizlerle dolu, onu da iyice tamir edip toparlamış. Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 Haziran 2012 Yazar Paylaş 7 Haziran 2012 (düzenlendi) Sonunda fotoğrafları yüklemeyi başardım. Şimdi böyle çekmek moda olmuş diye yaptım, yoksa anladığımdan değil.. Kısa farlar.. Uzun farlar.. Uzunlar flaşsız.. Uzunlar flaşsız.. Klasik ESP fotoğrafı işte Tükkanın içi temiz diye çektim. Renk tutmuş mu emmi ?? Hangisi geçer?? Yakın çekim flaşsız... boya tutmuş mu diye emminin istediği flaşlı resim. 7 Haziran 2012 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 Haziran 2012 Yazar Paylaş 7 Haziran 2012 Bunlar da ekstra, portifçiye ithafen olsun. 3 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Ahkahkahkihkohkohkohkoh, Muhammed kardeşim şaka yaptı, Ama seni de mondilendirmek az biraz zaman sonra farz olacak gibi, Mondeo SW TDCI bulabilir miyiz Türkiyede? Şaka bir yana ellerin dert görmesin usta. Var var Antalyada.... Bunlar da ekstra, portifçiye ithafen olsun. Servet abiiiiiiiiii yetişşşşş...... Ahmet araba bir başka datlı olmuş lem..... :bravo: Şimdi bu zenonlara en yükseğinden ceza kestirmek vardı ya...... 2 Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 güle güle bin, Allah güzel günlerde binmeyi nasip etsin 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Len bu konu nasıl da gözümden Irak olmuş, mavimsi şey sağı solu boyalı, hönkürüpte gitmeyen, sahibisi kullanınca çok yakan değilmi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 Haziran 2012 Yazar Paylaş 7 Haziran 2012 (düzenlendi) Len bu konu nasıl da gözümden Irak olmuş, mavimsi şey sağı solu boyalı, hönkürüpte gitmeyen, sahibisi kullanınca çok yakan değilmi Misafire ayıp olmasın diye olmuştur kesin. Gitmeyen derken; Senin atmosferiğe toz toplattırır hacııııııı. Var var Antalyada.... Servet abiiiiiiiiii yetişşşşş...... Ahmet araba bir başka datlı olmuş lem..... :bravo: Şimdi bu zenonlara en yükseğinden ceza kestirmek vardı ya...... Orjini de bi xenon bir kerem 7 Haziran 2012 tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Len bu konu nasıl da gözümden Irak olmuş, mavimsi şey sağı solu boyalı, hönkürüpte gitmeyen, sahibisi kullanınca çok yakan değilmi EEn az yakarım diyen arabaya bindir Kiriş i az yaksın sırtımda tşaırımo arabayı 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 EEn az yakarım diyen arabaya bindir Kiriş i az yaksın sırtımda tşaırımo arabayı Kapak diyorum, seni Ahmet ile baş başa bırakıyorum Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Ahmet abi....bu bağajın hanine,ne ararsan var Maşallah araç süper olmuş :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 Haziran 2012 Yazar Paylaş 7 Haziran 2012 EEn az yakarım diyen arabaya bindir Kiriş i az yaksın sırtımda tşaırımo arabayı Susma hakkımı kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Kem küm Ahmetin babayiğitliğinden bahsediyorum. Araya nifak sokma Ya Haci 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 Haziran 2012 Yazar Paylaş 7 Haziran 2012 Ahmet abi....bu bağajın hanine,ne ararsan var Maşallah araç süper olmuş :nazar: Diyarbakır yolculuğundan kalanlar Cengizim. Daha iyisi hepimize olur inşallah. Kem küm Ahmetin babayiğitliğinden bahsediyorum. Araya nifak sokma Ya Haci Tansiyonum düşüyor gibi, Yakınıma gel Ertan Agaaaa.... 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Diyarbakır yolculuğundan kalanlar Cengizim. Daha iyisi hepimize olur inşallah. Tansiyonum düşüyor gibi, Yakınıma gel Ertan Agaaaa.... Ahmet gelirdim de bir fırtına bir fırtına dışarı çıkmaya korkuyorum Öyle bağırma dizlerimin bağı çözüldü 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Ahmet güzel olmuş...Güle güle kullan... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Ahmet güzel olmuş...Güle güle kullan... İçin gidiyor dizele dimiii. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 Haziran 2012 Yazar Paylaş 7 Haziran 2012 Ahmet gelirdim de bir fırtına bir fırtına dışarı çıkmaya korkuyorum Öyle bağırma dizlerimin bağı çözüldü H.sonu Erzurum'a gidiyorum. C.tesi ben gelirim. İçin gidiyor dizele dimiii. Birgün olur da hasbel kader arabayı satacak olursam, Alıcısı belli Hacıııı. Karıştırma ortalığı. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 H.sonu Erzurum'a gidiyorum. C.tesi ben gelirim. Birgün olur da hasbel kader arabayı satacak olursam, Alıcısı belli Hacıııı. Karıştırma ortalığı. Ondan takipçisi bu konunun C tesi kaçta gelicin saa kirli de küfte yedirem D: 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Ahmet abi, bayağı iyiymiş araba. Niye gizledin bunca zaman bizden Emmi'ye de dizel ne giderdi ha 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 hayırlı olsun, mondeolar artmaya başladı bir dönem hiç bahsi bile olmazdı.maşallah 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts